Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrTimbol

12 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha megkérdeznék bármelyikünket is, hogy miért rajongunk az animékért, valószínűleg annyi, már-már megszámolhatatlan választ kapnánk, mint amennyi műfaj, történet és karakter megfordult az animefelhozatal történelmében. Én magam pontosan emiatt, a műnem változatosságával…..
Szegasztok! A Black Rock Shooter széria egy mezei mangának indult, ám a vártnál meglepően több rajongó érdeklődését fölcsigázta. Az okos forgalmazóknak pedig nem is lehetett innentől kezdve kérdés: a friss szériának lehető leggyorsabban a TV-re kell kerülnie, mielőtt kihűlne.…..
Szegasztok! Mint tudjátok, ma a moziknak valamiért marhára fontossá vált mindent 3D-ben adni a mozikban. De hogy miért, a válasz egyszerű: minél több pénzt kiragadni azokból a kevés moziba járó személyekből is, akik egyáltalán örülnek, ha megjelenik valami jó film.…..
MrTimbol 2012.02.07 23:31:53
@Barnileonidasz: Milyen szimpatikus úrfi vagy, így fénykarddal a kezedben!

Szerintem az EP1-nek is megvannak a maga emlékezetes pillanatai (pl. Darth Maul, Duel of Fates, Naboo hangulata), de ez a 3D-s átvitel valóban nem fogja a hibákat elbújtatni. A nagy szám úgyis az eredeti trilógia feldolgozása lesz, de addig még virítani kell a lóvét... sigh.
A szobájában meghúzódott újonc reszketve hallgatta a haldokló bajtársai sikolyait. Négy, öt, hat végül, hét dobhártyaszaggató lövésre rándult össze a gyomra, le se merte engedni az ajtóra szegezett pisztolyát. A borzalma tovább fokozódott, mikor hüvelyek gurultak lassan el az…..
MrTimbol 2012.02.07 23:22:06
@Kvakond: Először is kösz az olvasást! Talán így visszaolvasva kicsit erős volt "lenullázni", de azért valljuk be: a Ponyvaregény egy korrekt és kerek történetet mesélt el, változatos szálakon, míg itt szinte az összes meló a "szállítsd el ezt A-ból B-be, miközben kinyírod a XY-t" sablonra épült.

Ha már csak a durvább fordulatokat kicsit tovább göngyölítették volna, örök klasszikus lenne.
Szegasztok!Az alábbi cikknek nem biztos, hogy ezen az oldalon van a helye, de mivel mindenkit érint, úgy gondoltam, jobb folytatni az előző bejegyzés ürügyét: ugyanis az internetet megszorító intézkedések (SOPA, PIPA) igencsak váratlan és (sajnos) kedvezőtlen fordulatot…..
Sziasztok,Először is bocsánat a visszahúzódásért, sajnos nekem a szeretet ünnepe inkább örökös harcokkal teli, ráadásul mellette az iskolával is utol kellett érnem magam...Na, de nem erről szeretnék most Nektek beszámolni és legfőképp nem lehangolni Titeket - azonban ha nem is…..
Ah, Ausztrália. Ki ne élne ott közölünk? Óceánpart, perzselő napsütés, az óceán friss fuvallatával, a strandon gyönyörű lányok és szörfös haverok, kik folyamatosan "dude"-nak becéznek.Azt viszont nem gondoltam volna, hogy ugyanebből az országból, az egyik…..
Szegasztok! Sokatok Közületek bizonyára ismerhet néhány olyan játékot, melyek gyakorlatilag egy novellaként terülnek a képernyőnkre. A Persona 3, az erre a receptre épült RPG az Enterbrain gondozásában látott napvilágot először 2006-ban, majd két újabb verziójával vezetve kiterjedt az otthoni…..
MrTimbol 2011.12.05 15:31:16
@BlackSheep89: Habár PSP exkluzív a cím, a gyenguska grafikája miatt egy PSP emulatárral, PC-n is ugyanazt a játékélményt tudja nyújtani. Nem tudom, hogy pontosan hol lehet utána nézni, de ha van játék, amit érdemes próbára tenni, akkor az a P3P.
Szegasztok!  Amikor először megláttam, hogy 2012 Januárjában az Amagami SS-nek egy második évadot szánnak, majd kiestem a székemből az örömömben. „Igen, igen! Végre!” – szorítottam össze az öklöm. Sokáig pedzegették a gondolatát és most, végre meg…..
Szegasztok! Egy kegyetlenül húzós hét után végre sikerült időt szakítanom az írásra is. Ezúttal egy olyan japán játék bemutatására kerül sor, mely már 1987 óta, mindmáig az eladási listák elején debütál. A játék történelmet írt és kinőtte magát egy saját műfajjá is. A Final Fantasy sorozat XIII.…..
Szegasztok! Egy manga és egy anime kritika után, én most ezen a héten egy igen emlékezetes játékot fogok Nektek bemutatni a felkelő nap országából. A játékot a Sega készítette Xbox-ra, 2002-ben jelent meg. Jó szórakozást!..
Az idei (szám szerint a 19-ik) Titanic filmfesztiválon bemutatásra került a Bolondok háza (The Asylum Session) egészestés anime-ja. Habár a fülhallgatókon keresztül a fordító nem a legigényesebben pengette a nyelvét, még így is sokat sikerült a filmből megértenem, no meg persze…..
Sziasztok! MrTimbol vagyok és a mai naptól kezdve én is az AMP szerkesztőivel együtt fogom Nektek a jobb és a rosszabb műveket bemutatni és azokról véleményt nyilvánítani. Remélem örömmel fogjátok ezeket is majd olvasni, így publikálnám is az első kritikámat a Strawberry Panic…..
MrTimbol 2011.10.22 22:08:00
@Member: Ebben tagadhatatlanul igazad van, de még meg tudlak cáfolni :P A készítők szerintem egyáltalán nem így gondolkodhattak, mert konkrétan volt a legfiatalabb karakterek közül egy, Tsubomi (a rózsaszín hajú lány), aki szintúgy új diákként, a főhősnőhöz hasonlóan érkezett a kollégiumba. Míg a főkarakterre a Te gondolataid teljesen igazak, Tsubomi érzései ennek ellent mondva, az első perctől kezdve afféle "szerelem első látásra" beütést produkál.

Bár igazából ezen is még lehetne vitatkozni, de szerintem már most túlzásba vittem a dolgot... mert ettől függetlenül látom, hogy Neked is az egyik kedvenceddé tudta magát kinőni. A lezárás valóban nagyon mélyre sikeredett, főleg, hogy nekem Tamao volt, aki legjobban a szívemhez nőtt.
Üdvözletem minden kedves olvasónak, íme az első jelentkező, MrTimbol anime elemzése. Rendkívül, hosszú, részletes és jó stílusú kritika, olvassátok, kommentáljátok. Különösen örömteli, hogy olyan animéről írt, amely még nem fordult elő itt a blogon,…..
MrTimbol 2011.09.20 21:02:41
@Member: Köszönöm a véleményedet és első sorban, hogy elolvastad, megkérhetlek még arra, hogy fejtsd ki egy kicsit bővebben a gondolataid róla?
MrTimbol 2011.09.20 21:44:32
@Member: Ó, a bevezetés nem idézet, hanem saját iromány, imádok írni :) A tl;dr pedig egy nagyon jogos pont, ha netán felvennének, nem ez a stílus/terjedelem fog dominálni, legalább is nem itt a helye. Még egyszer köszönöm!
MrTimbol 2011.09.22 19:49:55
@Death/Mortis: Köszönöm a türelmedet és az őszinte véleményed!