Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Let Them Come to Berlin

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Dániel úr!Aligha vagyok azzal vádolható, hogy különösebben rajonganék Horthy Miklósért, művéért, koráért, szelleméért, az ön tette mégis szomorúsággal tölt el. Én ugyanis hiszek az emberi nagyságban, a nemes erényben, az értelemben, a jóságban, a belátásában,…..
Let Them Come to Berlin 2012.05.17 09:40:37
www.youtube.com/watch?v=bs5bnVoZK4Q

Figyeljétek az öregembert. Ő tudja.

Hogy Horty kivel pacsizott - és tartott ki, nem mondott le, tehát vállalta döntése következményeit:
www.youtube.com/watch?v=LMV4oGzxu7g
Figyelem! Chaplin 1940-ben látta így Hitlert, tehát Horthy is pontosan tisztában volt azzal, hogy kivel szövetkezik.

www.youtube.com/watch?v=6FMNFvKEy4c
Bűnösök között cinkos a néma.

És ez nem csak a kommunistákra igaz:
www.americanrhetoric.com/speeches/jfkberliner.html
Horthy egy diktátor rendszere mellett döntött.

Szobrot neki?
A morgás joga Mutasd a dobozod! 2012.04.26 10:41:00
    Vajon kit szolgál a rendőrség, az állampolgár vagy a költségvetést? Ha rendőrségünkről van szó, mindent elhiszünk, és annak az ellenkezőjét is. Azonnal, fenntartás nélkül. A legabszurdabb pletykákról is bebizonyosodhat, az valójában nem rosszindulatú híresztelés,…..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
  Éles fordulatot vett a Mandiner által helyszínről közvetített vita az Európai Parlamentben, amikor Neelie Kroes, a Bizottság elnökhelyettese az Európa Tanács ajánlásairól és javaslatairól kérdezte Navracsics Tibor igazságügyminisztert. A szóváltásnak valószínűleg még…..
A Hírtelevízió által élőben közvetített csütörtök délutáni brüsszeli meghallgatás "magyar hőse" egyenes derékkal, mosolyogva állta a hozzászólások rohamát - más kérdés, hogy a felvetésekre érdemben nem válaszolt. A végén aztán kard ki kard! Ha valaki arról…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Tegnap, Az Ember, Aki Soha Nem Hazudik, az Európai Parlamentben a következő kijelentést tette: "Az 1949-es kommunista Alkotmány helyett, utolsóként (04:27), utolsóként a volt megszállt országok közül új alkotmányt hoztunk létre". Egymásra tettem az 1949-es és a tavalyi…..
Let Them Come to Berlin 2012.01.19 19:10:15
@-Astaroth-: Elítélt pedofil az európai parlamentben? Ki az?

Vagy igazságosztásra szakosodtál?

Mi köze az általam írtaknak a pedofíliához?

Semmi.

Fura egy dolog, amikor összefüggéstelenül szerkesztenek egy válaszba valamit, aminek önmagában semmi köze az eredeti hozzászóláshoz.

Max. az a szándék, hogy az eredeti állításban leírtak helyett másra reagálnak, mintha a forrásban foglaltak nem léteznének. Hárítás kommunikációs technikával.

Szó nem volt például gazdasági adatokról, a válasz mégis erről szól. Jelen pillanatban a magyar alkotmány nem EU kompatibilis - ennek semmi köze ahhoz, hogy más országok gazdasági adatai mit tennének lehetővé és mit nem.

Csúsztatni csak szépen...
Let Them Come to Berlin 2012.01.19 20:04:11
@-Astaroth-: "Egyébként pont annyi köze van az EU-s kritériumokhoz, mint annak, hogy egy országnak milyen a kormánya. "

Megtennéd, hogy magyarul írsz?

"Egyébként pont annyi köze van az EU-s kritériumokhoz" - minek/kinek van annyi köze?
Az előző mondatban Cohn-Bendit amiről beszélsz.

Megértettem, a hit elsőbbséget élvez a tényekkel szemben a gondolkodásodban. Ha valakiről azt terjesztik, hogy pedo, akkor neked ítélet nélkül az.

További jó hitbizomány alapú tényközléseket!
Nincs mese, a köztársasági elnök útelágazódáshoz érkezett. Fürkésszük ki Schmitt Pál gondolatait. Valamennyire normális, hogy leperegtek róla a korábbi csetlés-botlások miatt kapott "humoros megjegyzések" - bár álllamfőről szerintem a világon sehol nem írtak még…..
Let Them Come to Berlin 2012.01.19 19:23:12
index.hu/belfold/2012/01/19/schmitt_pal_es_klaus_heinemann/

Lassan már jobban élvezem, mint a szexet!

Ahogy Pali bá' fenekébe lassan módszeresen, centiről centire betolják...

És még ellen is áll, hogy megtörténjen.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Orbán és BarrosoForrás: hirhatter.huKOMMENTÁRHa az EU a végsőkig elmegy Magyarországgal szemben, tevékenyen részt vállal az ország gazdasági összeomlásában, és ezzel végső soron az európai politikai kultúra alapjait kérdőjelezi meg és tovább rombolja az egyébként sem…..
Let Them Come to Berlin 2012.01.06 01:54:18
" nekik sem érdekük elmenni a végsőkig, és ezzel valószínűsíthetően politikai és gazdasági összeomlásba kényszeríteni az országot" - a hatalom bebetonozása nem egyenlő az országgal.

A FIDESZ-KDNP az elmúlt másfél évben - hála a 20 éve létező antidemokratikus "képviseleti" rendszernek - elsősorban a hatalmának megszilárdítására fordította a 2/3-os szavazati arányát. Az országban olyan törvények/alkotmány születnek, amelyek hozzájárulnak a jelenlegi hatalom megtartásához hosszútávon. Amennyiben ehhez szükséges olyan döntés, amely az ország fejlődét elősegíti, akkor ezt a kormánypártok támogatják.

Mivel a jelenlegi döntéshozók képtelenek szakmai alapon kezelni a pénzügyi, a gazdasági kihívásokat, akárcsak az elődök, a II. világháborúig visszamenőleg, a hatalommegtartás során az magyar átlagnál is több olyan döntést hoztak, amelyek ellentétesek az ország stratégiai érdekeit szolgáló nemzetközi szerződéseinkben foglaltakkal: demokratikus alapelvek betartása, hitelvisszafizetési kötelezettségek képessége, ehhez a kockázatok kellő szinten tartása.

Nem kényszerből vagyunk a NATO, az EU tagjai, saját akaratból vettünk fel akkora hitelt, amit most nehezen törlesztünk.

Pontosítva, a magyar politikai érdekeltségi rendszere köszönőviszonyban sem lévén az ország fejlődési érdekeivel, a pártok és közvetlen sleppjük aránytalan gazdagodásuk érdekében a 90-es években kiárusította az ország vagyonát, a 2000-es években hiteleket vett fel.

Az FIDESZ-KDNP "tragédiája", s talán az ország szerencséje, hogy ez a viszonylag könnyen szerezhető pénz megszűnt létezni.

Ehhez jön a világpiaci válságkörnyezet, amelyben mindenki érzékenyebben figyeli a hozzá kötődő partnerek, országok együttműködési (pl. hitelvisszafizetési képesség) kockázatának emelkedését.

Az "összeomlásba kényszeríteni az országot" azért végtelenül cinikus, rosszhiszemű és a valóságoktól elrugaszkodott megközelítés, mert oldalakon, könyveken keresztül lehetne sorolni azokat a, a magyar politika által hozott döntéseket, amelyek az akkor hatályos demokratikus elvekkel (lásd: középiskolai tankönyvek), nemzetközi szerződésekkel köszönőviszonyban nincsenek.

Azért az is közismert tény, hogy a FIDESZ-KDNP baloldali, központosító politikát folytat, amikor hatalmat gyakorol, a tényleges jobboldali európai pártok között logikus, ha elvi közösséget, a hatalomgyakorlás idején, nem sokáig tud fenntartani.

Szintén közismert, hogy a FIDESZ_KDNP, a korábbi kormányzó pártok döntéshozói között hemzsegnek a volt kommunista, ifjúkommunista vezetők. Kommunista elitképzésben részesültek, szinte mind. Demokratikus országban demokratikus alapelveket a gyakorlatban soha nem sajátították el készség szinten. Tisztelet a kivételnek.

20 év alatt az összes rendszerváltó párt kiesett a hatalmi rendszerből. Borzalmas pazarlás egy ország politikai képességekeinek megbecsülését illetően. A FIDESZ-KDNP az utolsó. A rövid távú érdekeiket sosem tudták, lehetett összehangolni a közép és hosszútávú érdekeikkel. Mert ilyen a mai rendszer.

Amíg a magyar alkotmány antidemokratikus elvek mentén lehetővé teszi, hogy a politika az ország fejlődésétől függetlenül gazdagodjon, addig demokratikus elemeket sem hiányoló antidemokratikus berendezkedésű ország Magyarország.
Nem tölti ki mandátumát a kormány Bárándy Péter egykori igazságügy-miniszter szerint, aki az új alkotmány kiiktatását is elkerülhetetlennek tartja. A Medgyessy-kormányban megfordult sztárügyvédet nem lehet a regnáló hatalom kritikátlan rajongásával vádolni, de kap tőle az…..
Let Them Come to Berlin 2012.01.02 16:20:32
@warhorse: Számomra azért tűnik igazságosnak, mert minden ember azonos mértékben járul a közöshöz.

Ha valaki kétszer annyit keres, az kétszer annyit adózik.

Miért jó az, ha a több értéket teremtőket, akiknek ezért több a fizetésük, aránytalanul több pénzt vonnak el?

Ezzel azokat tennék érdektelenné, akik fajlagosan nagyobb értéket képesek teremteni.

Szerintem.
Let Them Come to Berlin 2012.01.02 16:58:53
@kolbászoszsömle: "miközben a kis keresetű termeli meg a nagy keresetűnek kifizethető hasznot"

Konkrétan biztos van ilyen helyzet is, nem is kevés, de általában nem.

Pontosabban az is igaz, hogy Magyarországon a kapcsolati tőke, a mutyiképesség van sokszor a vezetőknél megbecsülve, s nem a szakmai kompetencia.

Itthon nem véletlen az a szemlélet, hogy egy "menedzsert" nem érdekli, hogy mi, miként, hogyan fog az elvárásoknak megfelelően elkészülni, neki "csak az a dolga", hogy kiadja a munkát.

Értékteremtésre berendezkedett gazdaságokban - általában - nem ez a divat.

Ezt azok a "főnökök" terjesztik, akik nem értenek az alájuk tartozó szakmához. És nem is akarnak, mert így a felelősséget is lejjebb tolhatják.

De sok ilyennel találkoztam a magyar informatikában!

Ugyanakkor volt például egy, az IBM-nél évtizedeket eltöltött főnököm, azzal mindig, mindent át lehetett beszélni - már ha szükséges volt.

Mindent összevetve, van igazság abban, amit írtál, egy értékteremtésre, hatékonyságra berendezkedett gazdaságban - istenem, de messze vagyunk ettől - nem.

Viszont ez kell, hogy legyen a cél.
Az MSZP elbukott. Az SzDSz elbukott. A Fidesz elbukik. Mi lép a helyére? Jobbik? LMP? Új formációk? Nem is volt az olyan régen, hogy egy bizonyos szerző álnéven értekezett a féltudású magyar elitről (egyébként érdekes módon ebben a folyóiratban továbbra is menő az álnéven…..
Orbán Viktor mazochista szakköréhez beköszönt a Jézuska, és akkor tarkón rúgást hozott karajinak, hogy a szemük csillagszórózásától lángra kap a nejlonfüggöny a Nándorfehérvári teremben. Az S&P hitelminősítő jóvoltából már dupla bóvli a besorolásunk tegnaptól,…..
Let Them Come to Berlin 2011.12.22 10:43:51
El ne menjen még a Viktor és tsai, a FIDESZ_KDNP banda!

Naponta így növekszik annak a bunkónak a súlya, amely majd lesújt a mi vezérünkre.

Hagyjuk még, hadd nőjön akkorára, hogy az országos politikába soha többet ne tudjanak visszaevickélni.

Lásd a 2002-es példát.

Az országnak az az érdeke, hogy az elmúlt 70 év demagóg kommunista alapértékekkel bíró hatalommániákus diktátorai kikerüljenek az ország vezetéséből.

Örökre.

Ha most kis veszteséggel, elimitálva a saját hősiességüket és hősként leléphetnek, akkor nemsokára megint a nyakunkba akarnak majd ülni.

Tessék elvtársak végigcsinálni és a végén garantálható a tudásotok alapján, hogy a vallásosokon kívül mindenkivel megutáltatjátok magatokat. Képességeiteknek, erkölcsi kvalitásaitok mindenki számára végre nyilvánvalóvá fog válni.

Néhány név a nagy csapatból: Orbán Viktor, Tölgyesi Péter, Kósa Lajos, Varga Mihály, Lázár János, Deutsch Tamás, Martonyi János, Pokorni Zoltán, Rogán Antal, Pelczné Gáll Ildikó, Kövér László, Szájer József és felesége, Áder János, Semjén József, Simicskó István, Harrach Péter.
+ mindenki, aki közvetlenül alájuk van beosztva.

(Ennyi nevet az MSZMP-MSZP-SZDSZ vonulatból is könnyedén le lehet írni.)

Várjunk azzal a kilövési engedéllyel.

Minél nagyobbat szól, annál nagyobb kárt fog okozni bennük. Ma lehet, hogy nehezebb lenne, a holnap viszont reménytelibb.

Békés karácsonyt a többieknek!
Mandiner blog Itt az idő? 2011.11.28 08:01:00
  Tavaly azzal zártam az évet, hogy „Egyelőre még mindig bízom abban, hogy az NGM-ben / NFM-ben tudják, mit csinálnak, és jövőre nagyot homorítanak”. Nagyot homorítottak, ez kétségtelen. Nem titok, hogy fideszes (lásd még: rohadt fideszes) vagyok, ráadásul azok…..
Let Them Come to Berlin 2011.11.28 11:38:28
@Kárpáthy Zoltán: "Nem az a legnagyobb baja a magyar gazd.-nak, hogy túlságosan is kiszolgáltatott a külső környezetnek belső kereslet meg alig? "

Szerintem inkább az, hogy a kommunista rendszer hűbéresei irányítják a mai napig az országot, a beléjük oltott Kádárista személettel.

Az első tíz évben abból éltek, hogy kiárusították az országot, a másodikban, hogy eladósították.

Ami önmagában nem feltétlenül baj, ha hatékonyságnövelést, értékteremtést eredményeztek volna a döntéseik.

Most elfogyott a lé: tudás híján ellenségképet kell gyártani.

Máshoz ugyanis nem értenek.

A fiatalabb MSZMP-s és KISZ-es diktátorok a saját hatalomgyakorlásuk érdekében, a Gorbacsovi peresztrojka hátszelében alakították át a politikai és a gazdasági berendezkedést.

Amelynek kiemelkedő jellemzője, hogy a politikai érvényesülés nincs összedrótozva a legfontosabb országfejlődési mutatókkal.
Let Them Come to Berlin 2011.11.28 11:44:36
Nem ártana, mielőtt elkezdünk Orbán utáni neveken gondolkodni, felidézni a felmerülő titánok eddig LETETT "eredményeit", vagy az azokról szóló híreszteléseket megcáfolni.

Például:

Járai:
3 milliárdos feltőkésítés után 700 millióért eladni Gyurcsánynak a MOTIM-ot. MHB vezérigazgató Járai, elnök Apró Piroska.
arvamagyar.blogter.hu/tag/gyurcsany_ferenc

Varga Mihály: Járai után pénzügyminiszter, az ő idejében szállt el Bokros után először a költségvetési hiány, Magyarország eladósítását ő kezdeményezte, őt tromfolta meg a 2002-ben nyerő Medgyessy Péter.

Rogán Antal, Pokorni Zoltán: az V., a XII. kerület adósságának bevételekhez mért aránya magasabb, mint az országé.

Mindketten országos botrányokban voltak főszereplők, 1998-2002 között. Kiemelkedő eredményt, a politikain kívül, nem értek el. Nemzetközi kapcsolataik szinte 0.

Áder az egyik legalázatosabb szolgája volt Orbánnak, magas fokú intelligenciájáról nem keringenek ódák.

Kósa sem az egyetemen villogott a közgazdasági tanulmányai során (és most nem arra gondolok, hogy nincs diplomája), viszont sikerült egy mondatával bedönteni a közelmúltban a forintot. Olyan, talán nem megalapozott hírek keringenek róla, hogy a háta mögött Mr. 20%-nak hívják. Ország és világváláság idején stadionépítésre költené az adófizetők pénzét.

Politikai komisszárok, egytől egyig. Ha maradt volna a vörös csillag, véres szájú, hű szolgák lennének talán, egytől-egyig.

Legnagyobb bajuk az, hogy apuci nem feküdt ki az elmúlt 10 évben.

Nekik az ország egy eszköz a hatalomgyakorlásért. Jó tanítványai Orbánnak.

A büdös életben nem lesznek elfogadott partnerei annak a nemzetközi környezetnek, amelyben Magyarország próbál boldogulni, amelyhez Magyarországot ezer szál köti.
Let Them Come to Berlin 2011.11.28 11:57:42
@fikulak: "A fidesznek sürgősen lépnie kellene, és leváltani a két elmebeteget; nekem a Navracsics / Varga dream team nagyon bejönne. De ezeknél, még a Szijjártó / Selmeczi duó is jobb lenne."

Konkrétan milyen HATÉKONYSÁGNÖVELŐ eredményhez kapcsolódnak a neveik?

Selmeczi akkora botrányt okozott 1998-2002 között, főszereplőként, hogy le kellett mondania. (Amerikai katonai érdekeltség).

Varga indította el a 2002-es választások előtt az ország eladósítását, erre tromfolt Meggyesy - és még így sem tudott a Fidesz nyerni.

Szíjjártó Orbán kettes számú szájaként funkcionál.

Melyiknek van nemzetközileg elismert eredménye, illetve kapcsolatrendszere?
Összeállítottam 4 kérdést arról, hogy mennyire mosták át a zemberek józan ítélőképességét, racionális várakozásait a jelenlegi hatalom eddigi cselekedetei, kommunikációja. — Önt egy közúti ellenőrzésen gyorshajtásért helyszíni bírsággal sújtják. Tudomására…..
Van az a pont amikor már  a hazugság cáfolatának a cáfolatát magyarázza a kormány. A diadalmenet tovább folytatódik, a kormány annyira jó, hogy már elértük, segítséget kérhetünk az IMF-től. Tisztázzuk: Ebben a helyzetben, amibe kerültünk, az ország jövőjét tekintve…..
Így jár az az ember, aki nyolc éven át hazudik. Aki azzal áltatja az országot, hogy adócsökkentésből lesz több állami bevétel, hogy marad az eva, meg a magánnyugdíj, hogy nem lesz ingatlanadó, ráadásul a népnek semmit sem kell tennie, csak rájuk szavazni, és máris lesz 7…..
Let Them Come to Berlin 2011.11.10 12:06:56
Néha az az érzésem, hogy Orbán már kezdi érezni, hogy jóval hamarabb vége lesz a miniszterelnökségének, mint azt tervezte.

Amíg szövegeléssel lehet nagy terveket szövögetni, addig Gyurcsányi magasságokba képes emelkedni.

Az összes "rendszerváltó" (haha) komcsi utód párt akkor bukott meg, amikor:
- elfogyott az eladható állami vagyon (90-es évek vége)
- elfogyott a külföldi kölcsön (az államadósság finanszírozhatatlansága miatt, 2000-es évek vége)

És a belső forrásokból kellett volna hatékonyságot, igazi fejlődést kezdeményezni, szervezni.

Értéket teremteni. Egy egységnyi ráfordításból legalább annyit, mint a szomszédaink.

NEM MEGY, mert soha nem értettek hozzá. Szemben a mutyival, a mesterkedéssel, a látszatkeltéssel.

Kelet-Európa Svájcából a világ kb. 6. legkockázatosabb országává lett Magyarország. Ez pedig a valóság.

Csak ezt nehéz propagálni.

(Volt) Elvtársak, most már nemcsak "Távárisi konyec" (1990), hanem Elvtársak, vége!

Egy kisemmizett államot hagytok örökül egy manipulált és lóvátett országnak.

20 évvel ezelőtt hitelbe kapta a politika a lakosság hozzájárulását a változásokhoz, mert a politika azt állította, hogy az a fajta rendszerváltás, az az alkotmányos keret, amit 89-ben kidolgoztak, az ország számára előnyös lesz.

Kipécézni, 20 év után, 20 év után!, azt néhány vélt vagy valós gonosztevőt, akik az 50-es évben gazemberkedtek!

Márpedig a diktatúra hivatalos rendszere is 1990-ig tartott.

Csakhogy abban az időben számos mai hatalomgyakorló vallásosan irányította a diktatúrát végrehajtó pártot vagy végzett olyan szolgálatokat, amelyeket nem volt kötelező akárkinek elvégezni.

Nem véletlen, hogy Magyarország az utolsó a kommunista rezsim hivatásos döntéshozóinak, irányítóinak személyi felelősségre vonásában.

Magára senki nem fog lőni és lövetni.
"A sikernek ára van, nem titka,Bohócnak nem jár aranykalitka,Ne szidd a sznobokat,Hisz belőlük élsz,Az írástudóktól meg jobb ha félsz..."Ez a strófa jutott eszembe a legutóbbi Hobo lemezről, ahogy Kedves Vezetőnk parlamenti beszámolóját hallgattam a hétvégi EU…..
Let Them Come to Berlin 2011.10.25 13:35:11
@Deathstick: "Orban mar teljesen elszakadt a valósagtol."

A 20 éve megalkotott politikai rendszer szakadt el a valóságtól.

Egy többgenerációs ellentét eltüntette a Kádár féle generációt a hatalomból (azóta is, gyakorlatilag érinthetetlenek - az alku részeként), az MSZMP középkorú generációja MSZP-vé hazudta át magát, a fiatalabbak egy része FIDESZ-ezni kezdett.

Az elmúlt 20 év ezen, az MSZMP diktatúrája alatt tanulta ki a hatalomszerzés és gyakorlás országot leszaró gyakorlatát.

Magyarország 3000 önkormányzat, ahol gyakran 15000 ezer ember 3000 döntést hoz EGY kérdésben, amikor max. 2-3 lehetséges alternatíva létezik, és objektív módon leírható, hogy mely területen melyik az előnyös a közösségnek.

Több 10000 ember dolgozik döntés-előkészítőként, döntőként, végrehajtóként: ugyanazt a munkát végzik 500-5000 embernek, amikor egy döntéssel 2 milliónak is lehetne dönteni.

Miért van New Yorknak 5 önkormányzata, kb. 8 millió lakosra?

Mert szegények?

Vagy mert egy ésszerű rendszernél ennyi is megfelelő?

Amíg sok tízezernyi improduktív döntéshozót kell eltartani a 20 évvel ezelőtti, a lakosság feje felett kialakított politikai rendszer eredményeként, addig nem lesz hatékony Magyarország.

Nincs egyetlen egy politikai képződmény (parlamenti, mostanság alakuló divatszervezetek), amelyek a politikai berendezkedést tartaná első számú felelősnek.

Mindenki többszázas parlamentben, 3000 ezer önkormányzattal, gigantikus politikai vízfejben gondolkodva képzeli el a politikai karrierjét.

EZ Magyarország tragédiája.
Amikor a harmadik stúdióvendég, az Érdektelen Holland Dobos a kezébe vett egy PVC-ből készült csőnek kinéző tárgyat és azt mondta: "Ez valójában egy PVC cső!", mire D. Tóth Kriszta azt válaszolta: "Hú, jaj!", Taki bácsivá váltam a Szomszédokból és azt…..
A médiatörvény óta árgus szemekkel figyeljük az NMHH működését, és eddig elég jól teljesít a szolgálat, nem nagyon jöttek el (még) azok az ordas idők amiket a médiatörvény idején jósoltak, bár ennek persze oka az is, a Fidesz megoldja pénzzel, inkább megvásárolja, mint…..
Let Them Come to Berlin 2011.09.27 15:43:46
Azokra a jogalapokra, amelyek a honlapon fel vannak tüntetve, eddig is lehetett bejelenteni.

A magyarországi komment-elés rendszere egészen abszurd megoldásokat tartalmaz.
És vannak ritka kivételek.

Olyanok, amelyek más országokban alapértelmezett megoldásként funkcionálnak.

A legnagyobb hírportálokon, lapoknál.

Például:
Lehet adott hozzászólást jogsértőnek jelenteni. Nálunk a portálok üzemeltetői (például index.hu) azon takarékoskodnak, hogy nincs egy olyan emberük, aki az így jelentett kommentet megvizsgálná és azt - törvénysértés esetén - eltüntetné mindenki szeme elől. És nem zárják ki ez alapján a kommentelőt, esetleg, annak ip címét. Általában a törvénysértő kommentek nálunk az idők végezetéig bentmaradnak, hiába csípik az emberek szemét.

Nem cenzurázzák beírás és megjelenítés között egyesével a kommenteket (origo.hu). Ráadásul, bármit, ami az origo érdekeit sértheti, és nem törvényszerű, azonnal megszűrnek. Például tárgyi tévedés van a cikkben. No az nem fog átmenni. Nesze neked véleménynyilvánítás!
Látott mát olyan komment-rendszert valaki, amelynél egy válaszkomment 0 és 3 óra közötti időtartamon fog, valószinűleg, megjelenni? Hiába nézed meg, mondjuk 1 órán belül, hogy volt a válasz a hozzászólásodra, lehet, hogy további 1 óra múlva fok felkerülni, de visszamenőleges időponttal.
AGYRÉM

Én ezekre az ürülékgyártókra fogok rászállni, amíg nem lesz korszerű, hatékony és nem emberb...tó szűrési rendszerük.

Apropó, az is nagyon fog érdekelni, hogy a megosztott videó tartalmak jogszerű forrásból származnak-e.

Szóval, nagyon helyes, hogy ez a felület létrejött-létrejön.
Let Them Come to Berlin 2011.09.27 15:48:13
@Fatal Error! System Halted!: "Sok bejelentés fog érkezni, ha az egyénre bízzák, mi alkalmas a nemi vágy felkeltésére."

Más országban ez miért működik?

És nem ők döntenek, hanem jeleznek vélelmezett törvénysértést. Óriási különbség.
Let Them Come to Berlin 2011.09.27 15:51:56
@avionics: "Elfog a rettegés ha arra gondolok hogy ez honlap micsoda bűn és trollkodás és rosszindulatú feljelentgetés melegágya lesz..."

Szerintem pedig a döntő többség tárgyszerű észrevételeket fog tenni.

És lesz egy kisebbség, amely beteges hajlammal fog feljelentgetni. Ahogy eddig is.

De hogy ezektől miért kell rettegni?!?

Üldözési mániával nehéz tárgyszerűen értékelni dolgokat...