Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugatjukeztis

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
ugatjukeztis 2012.03.05 18:26:39
@Gabi megmondja a tutit...:
Operatőr és a rendező az két külön szakma.
Egyszerre a kettőt csak az igazán nagyok tudják......
Tiszta pénzmosás a történet. De ha már valamit el is kell költeni miért nem profikra költik.
Igen egyszerű a recept , mert így még több marad.
Nem adózik senki semmit az adózott pénzből.
HURRÁ.
A köztévé második évadra is berendelt sorozatát a teljes népesség körében már a Maradj talpon! ismétlése is megveri az m2-n - derült ki a közmédia hétfői statisztikáiból. A sorozat legutóbbi részét a 18-49-es korosztályban mindössze 59,6 ezren nézték (3,1 százalékos…..
Két forrásunk is jelezte tegnap, hogy a ma adásba kerülő Fábry-show legutóbbi felvétele sem úgy sikerült, ahogy Sándorunk elképzelte, ma pedig a Bors is megírta, hogy megint szétesett a kertévéről a köztévére visszaköltöző showman. Információink szerint Fábry csak egy…..
A Maradj talpon! a köztévé béna főnixmadárhoz hasonló megújulásának egyetlen értékelhető húzása, egy kifejezetten élvezhető, nem túl bonyolult műveltségi vetélkedő, amit mi is nagyon szerettünk. A többi új műsort (pl. DTK, Hacktion, Fábry) egy kézlegyintéssel nyugodtan…..
ugatjukeztis 2012.03.01 17:33:06
@The Welsh: Hát igen.
Óriási ellenfeleket is kapott 3 -an az 1. kérdésnél kiestek.
Meg volt egy rakás 3 betű és szín kérdés.
Még jó, hogy nem bökte rá, hogy ZŐD.
A Fábryhoz külön gratulálok.Mind képi világában , mind tartalmában megéri a 17milliós gyártási költséget.Gondolom az MTV-nek dolgozol.Hajrá!
Hétfőn, amikor az 1 perc és nyersz indult az RTL Klubon, a Blikk azt a blamát írta meg, hogy összeomlott és bőgőrohamot kapott a vetélkedő első játékosa. Érdekes módon ma, amikor a Legyen Ön is milliomos! indul, hirtelen kiderül, hogy az egyik játékosnak nem engedték meg, hogy a…..
ugatjukeztis 2012.02.29 22:05:34
@Gabi megmondja a tutit...: Jól elkanyarodtunk... De elértünk a másik nem az eredeti nevét használóhoz...
Szilárd a trutyi. A Rákay
Philipnek mi az eredeti neve.
Ebben a nemzeti országban lehet ilyet?
Nemzeti tv nemzeti vezetője nem használja az eredeti nemzeti nevét. ELŐRE!
ugatjukeztis 2012.03.01 08:28:42
@Gabi megmondja a tutit...:
Kétmillió???
Én idáig csal 1 milliós emberről hallottam Szegeden.
Igaz Ő is narancsos.
Neki 2 kell?
A TV2 tavasszal új tematikus műsorokkal bővíti kínálatát. A megújulás jegyében az átalakulni vágyó hölgyek Lakatos Márkkal szépülhetnek az Én is szép vagyok című műsorban, míg a Másodállásban álmaik szakmájában próbálhatják ki magukat a sztárok.Március 11-én…..
ugatjukeztis 2012.02.27 19:29:03
Csak most akadtunk rá, de azért ami fekszik, az nyugszik alapon kimazsoláztuk a fontos infókat a Népszava tegnapi cikkéből, jól jöhet még, amikor példálózni kell az MTVA pénzszórásával. Tehát a napilap három ügyben kért adatokat a közszolgálati médiaalaptól: mennyiért…..
ugatjukeztis 2012.02.21 16:44:56
A Seherezádé sikere után február 27-től újabb török sorozatot követhetnek nyomon a nézők a TV2 képernyőjén. A Tiltott szerelem sztorija egy romantikus török regényen alapul és napjaink Törökországában játszódik. A történet egy gazdag, ám özvegyen maradt férfi, Adnan…..
Miután elég felháborító módon az első évad utolsó részére sem derült ki semmi a Coriolanus nevű világméretű összeesküvésről és még a black boxot is összetörték, a Hacktionről lemondott a jónép. Pedig addig sem szaggatta szét az AGB nézettségmérőit.Ahogy azt már…..
Enyhén kamuszagú sztori ordít a mai Bors címlapjáról: a valóságshow-veterán Péter most azzal haknizza körbe a bulvárlapokat, hogy állítólag évekkel ezelőtt leforgatott egy olyan reality műsort, amiben rámoccant egy szalonspicces menyasszonyra, és csak azért nem csinált vele…..
Napok óta kering az a pletyka, miszerint az Eurovíziós Dalfesztivál első fordulójánál történt technikai hibákat feltáró vizsgálat az egyik okként szabotázst vélt felfedezni. Az MTVA szóvivője, Cserháti Ágnes kérdésünkre közölte, "az értekezleteken nem hangzott el ez a…..
A Blikk és a Bors is foglalkozik a Megasztár új évadának vadonatúj zsűrijével, pontosabban a tagok fizetésével, előbbi szerint a Tv2 spórol a fizetéseken, utóbbi pedig Bochkor Gábor megagázsijáról regél, most legyünk okosak. A Bors szerint a mostani zsűritagok (Bochkor mellett a…..
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
Márciusban indul a közszolgálati tévé Marslakók című napi sorozata, aminek egyes részei 5,9 millióba kerülnek, és aminek Jáksó László a kreatív producere. Az egy szerkesztőség életét bemutató széria első évadával szemben az átlátszó.hu-ra felkerült szerződés…..
Amióta reklám van a Tényekben, a műsorvezetők unatkoznak, miközben mi azt nézzük, hogy most harminc darab multivitamin áráért harmincöt szemet kapunk. Csak a kiemelt gyógyszertárakban. Persze azt is képzelhetném, hogy a reklámszünet közben Várkonyi Andrea horgol, Azurák Csaba…..
ugatjukeztis 2012.01.05 16:22:26
Új év, új hírműsor a Tv2-nél, már ami a formátumot illeti, hiszen egyórás lett a Tények. Jó húzás volt, legalábbis az első kiadás nézettségét elnézve, hiszen január 2-án elverte a konkurenciát, az RTL Híradóját. A Tv2-t a kereskedelmi célcsoport (18-49) 25,9 százaléka…..
Bőven megérne egy dolgozatot az, hogy a gazdaságpolitikai intézkedései miatt hitelét vesztett Orbán-kormánynak egyáltalán nem érdeke most, hogy a szócsövén politizáljanak, ezért inkább politikamentesít, és pénzt pumpál a rendszerbe talkshow-kra, vetélkedőkre, meg olyan menő…..
comment:com Mi van a lyukban? 2011.10.05 12:30:00
A Bors megpróbálta kiszedni Gundel-Takács Gáborból, hogy hova esnek le a Maradj talpon! játékosai, miután nem sikerül 20 másodperc alatt válaszolniuk a kérdésekre. Természetesen nem sikerült megtudniuk, mivel a készítők "hétpecsétes titokként" őrzik a stúdió alatti…..
Miután az MTV-ben elszaporodtak az egykori Echo és Hír TV-sek, már vártuk, hogy mikor tűnik fel a jobboldal pirospozsgás arcú nagyasszonya, Borbás Marcsi. A lépés annyira egyértelmű volt, hogy szinte hihetetlen, hogy csak most történt meg. A Hír TV és a CBA arca az őszi…..