Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balogketto

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mi sem számítottunk arra, hogy ma így megszorongatjuk a Ligaelsőt.Ellenfelünk, a Kánaán BK mintha még az öltözőben maradt volna, Geri és Galamb Laci góljaival hamar mentünk 2-0-ra, aztán két védelmi hibánkat egy-egy egyéni akciót követően kihasználta az ellenfél így a…..
A forduló előtt az eddigi eredmények alapján mi számítottunk esélyesnek az FC Panelprolik ellen, de egy meglehetősen gyenge színvonalú mérkőzésen ezt nem tudtuk igazolni.Mindkét gárda rendkívűl passzívan, védekező felállásban futbalozott, a kapuk is jóformán csak…..
Mindenesetre nem húzóra. Noha a vége 1-3 lett, az első félidőben még döntetlennél több helyzetünk is volt - sajnos ordító ziccerek nem mentek be nálunk - Dimi, majd Galamb Pistu is a kapu torkában vesztette egyensúlyát és a "kihagyott helyzetek megbosszulják magukat"…..
Balogkettő A névadó karakterről 2011.10.04 10:53:39
Tegnap, villanyfényes mérkőzésen imponáló magabiztossággal vertük az El Ninot!Végig kontroll alatt tartottuk a partit és már az első félidő első perceiben megszereztük a vezetést - Bottem egy kiugratás után a bal oldalról a bal alsó sarokba lőtt. Az ellenfelet második gólunk…..
Harmadik meccsünkön nagy küzdelemben alulmaradtunk a Rapid Tiplivel szemben(3-4)Az első félidő elején hamar megszereztük a vezetést Bottem góljával és Geri találata után is mi álltunk jobban(2:1), sajnos aztán az első félidő végén 2 gólt is bekaptunk, ami…..
Most reggel volt a tévében, hogy az ELTE sportnapokon avatták fel hivatalosan az általunk is használt műfüves pályákat. A riportban, amelyben háttérképként lehetett látni a műfüves pályákat, Ábrahám Attila válogatott kajakozó nyilatkozott, aki korábban testnevelő tanári…..
A Balogkettő az első szezonját az ELTE bajnokságban félsikeresen kezdte. Két forduló után egy győzelmünk és egy vereségünk van: előbb megvertük rossz helyzetkihasználással az Eliteket, majd jó helyzetkihasználással nagyon kikaptunk az Erő Bától, dehát úgy tetszett, hogy ők…..
balogketto 2011.09.22 15:45:55
@musungu: Te ki vagy?
balogketto 2011.09.22 16:50:04
@Rajzinho: Köszi, Nektek is Velünk, reméljük jó lesz az idő.
kokika - b2 csk