Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stf!

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
150 ezer forint – nagyjából ennyibe kerül ma egy ingyenes szülés Magyarországon. Ennyit kell, de legalábbis ajánlott fizetni hálapénzként az orvosoknak, szülésznőknek. Van olyan is, aki elvből nem fizet, de ilyenkor nagyobb az esélye, hogy olyan ellátást is kap. A Fizettem.hu-ra…..
Kedves Naplóm! Megy már a panaszkodás pár napja, mert Fricz Tamás azt merte írni a Nemzetben (és meg merte magyarázni szóban a Gellértben), hogy Nekem, mint államférfiúnak és örökös kétharmados miniszterelnöknek, Magyarország fénylő csillagának, szeretett vezetőjének, sorsa…..
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
Elég erősen indul a hét: a Cink megtudta, hogy Magyar Krónika néven kormányújság indul, amibe maga Orbán Viktor is fog publikálni. Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott és Bencsik Gábor főszerkesztő írt felkérő levelet legalább 100 kormányhű szerzőnek (NÉVSOR ITT). Az…..
stf! 2014.01.06 21:15:16
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Új ellenséggel találták magukat szemben Orbán Viktor kihívói: az időjárással. Juhász Péter, az Együtt-PM politikusának hétfő délutánra tervezett sajtótájékoztatója közleményük szerint az "esős időjárás miatt" maradt el. Az első reakció sokaknál az volt, hogy elég…..
stf! 2013.11.11 15:06:42
Letörtem, mint a napelemtenderét vesztő Orbán vő: itt hagy minket a kiapadhatatlan humorforrás, A Máté. Pedig ember nincs másik a Fideszben, aki ekkora átéléssel sírja bele a kamerába: kémprogramot telepít a Bajnai, megfigyelneklehallgatnakeladnakkitudjahova?! Senki nem tud úgy…..
Biztos hallottatok már róla, hogy Rákay "ex-HírTv-s, tömegbecslő" Philip egy augusztusi kormányhatározat értelmében 992,3 millió forintot kapott a költségvetési tartalékból az "Itthon vagy – Magyarország szeretlek" kulturális program lebonyolítására. Egy múlt heti…..
stf! 2013.09.18 16:22:59
Jelentem, szerencsére nagyon tetszik a gyereknek az iskola. Nekem is, nem véletlenül ezt választottuk. Az évnyitón az igazgató Apáczai Csere Jánostól idézett:"Olyan időben születtünk, mikor a legnagyobb tudatlansággal szemben a bölcsesség és ennek tanítói egy batkára sem…..
Jó lesz, ha Csányi összeszedi magát, mert a Nemzeti Borosta összevonta ismét a szemöldökét. Mikor először kicsit összevonta, akkor két hét alatt kisöpörte az egész országból a félkarúkat. Mikor kicsit jobban összevonta, akkor újraosztódott a dohány-kiskereskedelem. Most…..
A magamfajta emberek szeretnek valami jelentőset véghezvinni, valami rendkívülit. Tíz évig maradnak a válságadók - mondta Kedves Vezetőnk, mire a Nemzeti Oligarcha Válogatott tag Csányi Sándor besétált az OTP-be és kisöpörte a padlást. Úgy látszik ennyi rendkívüliség már…..
Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazi politikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból. Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a…..
Libertarian Fel ne akasszuk? 2013.06.20 00:00:00
Annak a budapesti villamosvezetőnek az esetén háborog a magyar internet, aki felpofozott egy nőt, miután az a jármű elé lépett. A nő védelmében persze minden sajtóorgánum hozzáteszi, jó hangsúlyosan, hogy az illető angol volt, nő, és ráadásul terhes is (ami, ha jól vettem ki,…..
Mandiner blog Trafikország 2013.05.01 07:01:00
A bürokrácia ostorozója, C. Northcote Parkinson írja egy tanmesében: amikor egy atomerőmű építéséről kell dönteni valami bizottságban, akkor az atomerőmű költségvetését egy pillanat alatt megszavazzák; míg a biciklitárolóról a végtelenségig fognak vitatkozni. Az ok…..
A népszerű elmélet szerint az emberek a „pénztárcájuk” alapján szavaznak. Szerintem viszont a gyerekeik jövője alapján. Április 8-9: a beiratkozás napja szerte az országban. Ábel fiunk is szeptemberben kezdi az iskolát. Ha kezdi. Mert idén hirtelen több mint 25%-kal több…..
stf! 2013.04.07 22:50:11
@OrangeOrder: NarancsParancs teljesítve.
Régóta tudjuk, bölcs vezérünk körül gyakran sertepertél pár jól fizetett fotós-videós, hogy áhitatos facebook-lájkolói véletlenül se maradjanak le két gumicsizma-felhúzás közötti, falusi gyerek vagyok, az emberek embere, így pózoljak Árpi?, kész vagy Sándor?, meg persze az…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Könnyű egy meleg szobából osztani az észt, és még ne adj isten bírálni is a kialakult hóhelyzet miatt bekövetkezett eseményeket. Nem is akarja ezt éreztetni az olyan ember aki biztonságos távolságban van a tél viszontagságai elől, és képernyőn keresztül tájékozódik mások…..
 "Ez az egyetlen alkotmányos választásom, amely összhangban van eskümmel, a fennálló törvényes rendelkezésekkel és az Alkotmánybíróság 20 év alatt meghozott határozataival.  (Áder János) "        Többek között ezt írja majd alá Áder…..
stf! 2013.03.14 10:34:46
Megy a vita az új köznevelési törvény óvodásokkal kapcsolatos „részeiről”.  Ugyebár egyrészt elő akarják írni, hogy 3 éves korban minden kisded menjen szépen óvodába, másrészt viszont nincs elég hely most sem. Már megszokta a rendes NERtárs, hogy itt turulisztánban…..
stf! 2013.03.01 12:44:59
@Lencsés István: De. Elbutulhatnak...
Vagy rá jó példa.
Szeretett tranzakciós adó áthárítással sújtott Népem!  Mi nem félünk! De nem ám. Istenuccse, télleg. Amit a napokban hallani fogtok abból szó nem igaz. Ne higgyetek senkinek, főleg a mindenki másnak ne. Én mondom az igazat, a valódit, ti meg ne azt nézzétek amit teszek,…..
Naiv ügyfél bepróbált egy kézműves terméket, amit vélhetőleg illuminált állapotban fejlesztett a feltalálója. A hazavitt szárított paprika fülbevalónak teljességgel használhatatlannak bizonyult, hiszen az előtt szétesett, hogy kijutott volna a szabadba. Mindenesetre még így is…..
Mindig tudtuk, hogy vastag arcbőr kell ahhoz, ha valaki politikus akar lenni. Hoffmann Rózsa ismét bizonyította ezt a tételt: most éppen 49 középiskolai pedagógus nyílt levelére reagált olyan mértékű kamuzással, amit tanítani kellene. A kérdés akkor a legszomorúbb, ha eszünkbe…..
stf! 2013.01.11 17:43:57
@ursus artos: majd most megadatik, csak fordítva, a "baktalórántházi" lesz mindenütt.
mellesleg honnan tudjuk, milyen a baktalórántházi, ez megint egy előítélet.
attól, hogy van rá pénz, még sz*r is lehet.
lásd kormányzati kommunikáció...
"Lesem a Holdat a rácsok mögöttVárom a napot, ami nem jön elNéznek az ostoba emberekEgy állat vagyok, kit érdekelEladom magamat aprópénzértOlcsó dolog a majomeledelSaját mocskomban nyakig merülveDe engem így is szeretni kell" (via) Kedves szavazótáborom, édesdrága-cukkermukker…..