Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lbmatrix

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fix árfolyamú végtörlesztés bejelentésének hatására emelkedett a svájci frank, a svájci bicska, a svájci sapka és a svájci óra árfolyama is, sőt ezzel párhuzamosan az éves középhőmérséklet, a Duna vízállása és Szijjártó Péter maga is.A felszín felett 30 centivel…..
hogyvolt VV5 - 1X08 2011.09.20 12:30:00
A tegnap esti hosszú öfit már egyedül néztem, Gyöngyi „szó se lehet róla” felkiáltással vonult ki a szobából, Idó a bármit csinálok, csak ezt ne kelljen nézni ürügyén felkapott egy könyvet, percekig röhögtem vinnyogva, mikor megnéztem, mit. Alex Haley: Gyökerek.…..
  Belvárosi zsurnálfiúk és -lányok vagyunk, szerkesztőségünk az V. kerületben található, így évek óta napi szinten, testközelből láthatjuk a pesti belváros alakulását, fejlődését. Könnyű szívvel dicsérhetjük a kerületi városvezetést, amely néhány év alatt,…..
Előre is bocsánat mindenkitől, akinek bántoma szépérzékét, de nem mehetünk el szó nélkül a tény mellett, hogy Paris Hilton újra "alkot". Volt egy időszak, úgy 3-4 éve, amikor a csapból is az ő neve neve folyt, azóta azonban egyre kevesebbet hallunk a roppantmód…..
lbmatrix 2011.09.20 16:03:31