Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nezo0623

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Quentin Tarantino még 2007-ben beszélt arról, hogy szeretne készíteni egy spaghetti westernt, ahol a rabszolgaság kulcsfontosságú szerepet játszik. 2011 áprilisára elkészült a forgatókönyv, amely teljesen elnyerte Weinsteinék tetszését. A Django elszabadul (Django Unchained) az…..
Akinek az első fél tucat poszteren látható alak nem ismerős, annak mintegy gyorstalpalóként ajánlom a következő filmeket pótlásra: Predator, Terminator, Rambo, Tango & Cash, Delta kommandó, USA invázió, He-Man, Vörös skorpió, Drágán add az életed, Véres játék, Dupla…..
A Ramon Film nem adta fel tervét, hogy filmjeivel betör a piacra és továbbra is készíti zseniális filmjeit. A gorilla ordítást imitáló narrátor ismét itt van és elmond mindent a legújabb szuperprodukcióról, ami a könnyen megjegyezhető Tebaatusasula címet kapta. Érdemes az…..
Az alábbiakban a 2011. november 24-én közzétett levelem teljes szövege olvasható.       Tisztelt Miniszterelnök Úr!   Kedves Viktor!   Rég beszélgettünk. Régen beszélgettünk. Volt egy álmunk egy élhetőbb kollégiumról, egy nagyobb tudást adó egyetemről, egy…..
nezo0623 2012.01.10 14:11:55
Az alábbi cikkben a filmekben látott fegyverekről ejtünk szót. Egy akciófilmet mi is tenne igazán akció dússá, ha nem a benne látott harcok, amiket rendszerint valamilyen fegyverrel vívnak? Golyózápor, robbanások, kézitusa, fegyverarzenál, vagy ellenkezőleg csupán két egymással…..
Filmdroid Drive - Gázt! (Drive) 2011.09.19 12:11:00
 Atkakukac1989 küldte be az alábbi kritikát, köszi! Miért az év legjobbja? Sokunkban merülhet fel az alábbi kérdés? Talán, mert benne van Ryan Gosling és mert az ő színészi játéka többet ér ebben a filmben, mint más aktorok egész pályafutása. Aki nem hiszi, nézze…..