Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kata Varga

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen a szokások és szabályok keretet, biztonságot adtak (Biblia, törvénykönyvek, népszokások), ma ezek fellazultak. Nagy a szabadság, sok mindent lehet, de nem minden használ, sőt! Kevés az útmutató, hogy a rengeteg lehetőség közül melyiket válasszuk, melyikkel leszünk…..
Női titkok blog Ki kivel kavar? 2012.01.16 10:29:00
Ma a kezembe akadt két népszerű pletykalap. Ez így nem igaz. Ma megvásároltam két pletykalapot, mert érdekesnek tűnt a címlapjuk. Aztán, ha már megvettem, el is olvastam őket. No, most képben vagyok valamelyest, ki kivel kavar mostanság, már amennyire lehet hinni az ilyen…..
 3 dologtól függ, hogy mások mennyire találnak valakit vonzónak.1.    Az egyik az objektív valóság. Aki szép, az szép. Ha megfelel az éppen divatos szépségideálnak, és szimmetrikus az arca és a teste, akkor szépnek látják az emberek. 2.    A…..
Vannak kérdések és helyzetek, amikor nem célszerű részletes és igaz választ adni.Véletlenül sem azt akarom mondani, hogy hazudni kell.Tipikusan ez az a szituáció, amikor a váradós nő, óriási pocakkal (és némi túlsúllyal is) megkérdezi a párját, hogy vonzónak találja-e. Nem…..
Ma becsöppentem egy buliba a tv2 jóvoltából (ÖsszeEsküvők valóságshow). Amikor benéztem, már a hangulat meg volt alapozva, ajaj, de még hogy! Először azt hittem ez valami Bacchanália. Kisgatyában levő pasi nyakában csaj, lábai a pasi derekára kulcsolva. A csajon miniszoknya, a…..
Ma néztem pár órán át az élő közvetítést az ÖsszeEsküvők rezidenciájából. Az első szó, ami eszembe jutott, a hárem volt, a második a lánykollégium, a harmadik az osztálykirándulás. Délelőtt a reggeli közös torna után sportfeladatokat oldottak meg a csajok. Utána egy…..
Az ÖsszeEsküvőkben (TV2 reality show) kibújt a szög a zsákból. 6-ból 5 mama elképzelhetetlennek tartja, hogy az ő fiacskája egy kétgyermekes (vagy egyáltalán gyermekes) nőt vegyen feleségül. A jelölésen, amikor meg kellett nevezni az anyósoknak valakit, akit inkább a…..
A Tv2 új, napi reality showjának kritikája Van 6 helyes pasi, 6 kedves mama és 16 csinos leány. A férfiak és mamák helye fix, ellenben a 16 lányból csak 12 kerülhet be a műsorba. Ez jelenti azt, hogy a mamák beleszólhattak, kik legyenek a menyasszony jelöltek. Elég minimális…..
A Tv2 új napi reality showjának kritikájaMilyen gazdag is a magyar nyelv! Sokszor látni filmcímekben nyelvi poénokat. A műsor címe is egy nyelvi poén. Összeesküvők, vagyis azok, akik összeesküdtek valaki ellen. Férj és feleség az anyós ellen, anyós és fia az ara ellen, anyósok…..
A Tv2 új napi reality showjának kritikája A műsorra egy reklámbannerre kattintva találtam rá (anyós a búra alatt). Mivel elég ritkán nézek tv-t, lemaradtam a beharangozó kampányról (cseppet sem bánom), és magáról a műsorról is. De sebaj, barátunk az Internet, a…..
Ebben a blogban tv műsorokat, celebeket, sztárokat, filmeket fogok kritikával illetni. Mindenből lehet tanulni. Jóból is, és rosszból is. Gonoszul azt mondanám, hogy szükség van minden emberre. Még a selejtekre is. Ha másra nem jók, elrettentő példának tökéletesek. Csipike, az…..