Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vizibolha

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó két részhez érkezett az Aranyéletről szóló kibeszélünk. A posztban spoileresen beszélünk mindenről, ami a harmadik évadban történt...
Vizibolha 2018.11.14 13:03:46
@Kertigörény: Detto ezen huztam fel magam, mar duhongtem egyeti itt a 2. evad katasztrofalis hangja miatt, de ez az evad meg azt is alulmulta. Ill. kulon kiemelnem a Kossuthkifli tipusu eszmeletlen sotet jeleneteket, ami a rossz hang miatt extrem szorakozast jelentett... igazabol nem is sajnalom, hogy vege.
Mégis lesz szenteste Reszkessetek, betörők! A TV2  mostanáig várt a szenzációs bejelentéssel, miszerint december 24-én 21:15-től, 25-én este pedig 20:35-től láthatják a Reszkessetek, betörők! filmeket a csatorna nézői. (Ahogy év elején megírtuk, a TV2 legalább egy évre megszerezte a Reszkessetek…..
Ez eddig a Celeb vagyok legfontosabb revelációja (szamarat se szopott, hadd tegyem hozzá gyorsan). Kígyóval már volt, csak hogy megmaradjon valami a régi renoméból, de csak masszázs volt, nem besiklás. Az RTL persze pontosan tudta, mit vett Staller Icával, aki hetvenévesen, olyan fejjel, mint ami a…..
Vizibolha 2017.12.02 19:28:30
@FreeTibet: Ja, a Telefono Rossoban is megvolt a kelgyos tema. Hiaba, 60 felett mar szenilis a venlany.
Sokan még a mai napig is azt hiszik, hogy ha Globus-t vásárolnak, védik a hazai termékeket, magyar termelőktől vásárolnak, magyar dolgozók munkahelyének megtartását segítik elő. De ez nem igaz. Valaha a Globus magyar termék, megbízható hazai minőség volt. 2009 óta azonban a termékek gyártása nem…..
Az HBO sorozatai közül nemcsak a Westworld hagyja ki a következő évet, de ha lesz is harmadik Aranyélet évad, akkor azt csak 2018-ban mutatják be. A bejelentés valószínűleg csak formaság és nem kell rá túl sokat várni. Viszont most jó időre elköszönünk a Miklósi családtól és mivel mindenki…..
Vizibolha 2017.03.09 21:35:13
Nu, kicsit vartam vele, oszt nemreg fejeztem be. Az elso evadot nagyon
birtam, komolyan mindig vartam, hogy legyen mar uj resz (hbo go reg,
kinyomoztam a hazat, ahol laktak, pedig videki vagyok, es a google foldon
akkor meg az a telek eladokent szerepelt...). A masodik evadnal ilyen gond
nem volt: inkabb azt vartam, hogy legyen vege, ugy hogy ne alazzak mar
tovabb a sorozatot.

A visszatekinto szalakbol keves dolog derult ki (ha a csaj azert dobta
Hollost, mert 1x kiment seftelni Ausztriaba (oh, Oberwart, gyermekkori
csmepeszesek romantikaja 120-as Skodaval, ez kulon epic, mert egy ilyennel
sikerult fejreallni is bo 110km/h tempoval), az akkor tenyleg nagy
szerelem lehetett), es az egeszet belengte a szirupos retrofeeling, ahol
minden auto patika allapotu (Magyarorszag retro, autos verzio,
technicolorban).

Logikai bukfencek voltak: pl. a kocsilopas, ami vegulis valtsagdij lett
csak ugy - meg jo, hogy a fohos elorelatoan lopott egy lepukkant 20 eves
verdat (GPG, az valahol '97-98 korul volt, hogy is volt az S01E01ben az
autolopas az elejen?)..., ill. a kis mocskos szelvedos suzuki, ami a
utkozben meg koszos (belso kepen), de erkezeskor patika tiszta, raadasul a
fohosno megjegyezte, hogy le is moshattuk volna legalabb. facepalm....

Az akciojelenetet eszre se vettem (tenyleg vartam, es meglepodtem, hogy
jaaa, ez volt az), raadasul ott mintha elolrol lottek volna meg Markot
(latszik az akcio jelentnel a ver elol), utana meg hatul gorcsolnek a
golyoval. Haat, ez hatarozottan felidegesitett. (meglesnem a storyboardot,
hogy ez hogy volt)

Az ejszakai jelenetek nagyon sotetek (ez valami magyar betegseg,
kossuthkifli is ilyen volt) - kvazi nezhetetlenek.
Ja, a tavalyi ev extra esos volt, lattam is, hogy volt par forgatasi hiba
az eso miatt. Hiaba, show must go on.

Ezek meg toleralahatoak, de a legzavarobb, a beszed: nem ertettem, hogy
mit mondanak a szereplok. A retro szalak kb. rendben voltak (a picik tok
jok voltak, pedig tenyleg feltem toluk), a jelenben jatszodo reszeknel
pedig igazabol csak Papp Janost, Hever Gabort es Rajkai Zoltant lehetett
erteni (hiaba, ok azert szinkronban is profik). A tobbi szereplo vagy
motyogott, vagy megakadt es gyorsan hadart valamit. Ez gaz.
Igen, persze, nyilván én voltam a fasz, hogy karácsony előtt 8 nappal úgy gondoltam, most is legyen egy online rendelési kör. Hiszen már egy csomó játék is sokkal olcsóbb a webshopban mint a boltban, ráadásul ki lehet kerülni a tömeget is, triviális. Fél szemmel már láttam híreket arról, hogy a…..
Vizibolha 2016.12.26 23:12:11
@Ylim: En, mint idiota mar nov elejen megboktem kintrol, ami dec 5-en erkezett meg az orszagba, azota nem tudta a posta kiszallitani. (karacsony elott adta at belfoldi tovabbitasra vegre, szoval holnap/holnaputan eselyes)
Vizibolha 2016.12.26 23:21:22
@hagyma: Magyar Posta, ami a vezetoseg szerint flottol mukodott, vegig, fennakadasok/lassulasok nelkul ;)
DPD-nel nem lattam semmi lassulast, az hozta a 24h szallitast fixen az orszagon belul, miutan atadtak neki a motyot.
Vizibolha 2016.12.26 23:36:52
@hagyma: os ebayes vagyok (ugy 15 eve nyomom), szoval en mindig elore fizetek, ruhellem a kp-t, kinottem ebbol mar reg.

A legrosszabb, hogy sok esetben a posta veszi at pl. a nemetorszagi dhl-es csomagokat (DHL packet premiumot a DHL, de a DHL europacketet a magyar posta hozza ki) - es miutan atkerult hozzajuk, onnet kezdve megszunik a dhl-es kovetes is. A kinti feladok nem tudjak ezt (altalaban szerzodnek a dhl-el valamelyik modra, arban minimalis elteres van), nekem mar zuztak le csomagot, halist a nemet ceg nem csinalt ugyet belole, fizettek visszarut is, es meg a visszakuldes elott (!) kaptam egy masik ugyanolyan motyot.
Subba Ikertornyok: Tintahalcimpa 2016.12.09 10:06:56
Vizibolha 2016.12.09 10:22:29
Vizibolha 2016.11.11 08:15:36
@Hamster: Je, telleg M. Gray kovette el. Haaaat, a sid verzio inkabb, imho. Vagy ehhh.
comment:com Napokig csak lődöztek 2016.10.15 08:00:00
  Kaptunk egy exkluzív rövid werkfilmet arról, hogy nagyjából milyen akciójelenetek is lesznek az Aranyélet második évadában. Ugye mi is voltunk a forgatáson, és láttuk, hogy lövi szét Thuróczy Szabolcs a nyolcadik kerületet, de ezeken felül lesz még autós üldözés, meg…..
Feltűnhetett már Orbán Viktor értékelő beszéde közben is: egyszer sem hangzott el az érvénytelen szó a népszavazással kapcsolatban, amikor a miniszterelnök a szavazás politikai értelemben vett eredményeit és a kormány következő lépéseit (alkotmánymódosítás) ismertette. Reggelre egész pályás…..
Az első promókép az új évadhoz. Fasza...
Vizibolha 2016.08.31 19:00:07
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
Vizibolha 2016.08.07 11:05:50
@L.A.M.: Az is edes volt, amikor a megnyiton az a 2 kozvetito a Brazilia tortenete alatti musronal a benszulottekre reflexbol bevandorlot mondott, es kenyszeredett gyorsasaggal javitotta ;)
Áprilisban kezdik el forgatni az Aranyélet, az HBO saját gyártású sorozatának második évadát. Az ősszel adásba kerülő részekben újra találkozhatunk a főszereplőkkel, de új színészek is felbukkannak a sorozatban, mondta el az Origónak adott interjújában Krigler Gábor kreatív producer és Benda…..
Subba Hétfő! 2016.02.08 07:39:00
 ..
Vizibolha 2016.02.08 07:57:48
A hangzatos szófordulatok, a sci-fibe illő kifejezések, a túlzó adatok, a jelentős pénzmegtakarítás ígérete, a dicshimnuszok egy-egy technikai újdonságként beharangozott készülékről bizony megtévesztik a fogyasztót, aki hinni szeretne a csodában. A felébredés azonban sokszor keserves, mert a…..
Vizibolha 2015.12.14 09:14:53
Jopofa a cikk, a kommentek pedig szorakoztatoak :) 3.4-es SCOPos klimam van, az epulet korrektmod szigetelt (U érték: 0,23 W/m2K), de csak klimaval futeni vidam probalkozas: 3-4 fok kulso homerseklet alatt jellemzo kulteri fagyasa miatt ugye megforditja a klimavezerles a folyamatot a jegesedes miatt, es jon a bent hutunk kint futunk tipusu jatek. Es nem beszeltem arrol, hogy milyen ha ennel hidegebb van kint... Altalaban arra hasznalom, hogy ha hosszabb ideig tavol vagyok, akkor tavolrol belovom, hogy mire hazaerek ne legyen hideg bent. De csak ezt futesre hasznalni... hat ize. Plane, hogy a hotartasa 0, ha megall a klima azonnal elkezdodik a homerseklet stagnalasa/esese folyamat.

Napkollektor/vizteres kandallo kombom van mellette (+puffer, ofcoz), ez tokeletes szamomra, plane sajat erdovel. Filozok iden napelem telepitesen, de azzal is a puffert fogom futeni (vagy klimazni), mivel a visszatermelesnek nem latom raciojat (plane, hogy a havi villanyfogyasztasom 200kWh alatti). Hoszivattyut meg meggondolom, megfelelo meretu pufferel szerintem jobb alternativa, mint egy levegos klima futesre.

Az atfolyos bojlerek es a forrazas tema esetleg meg az osregi hidraulikus vezerlesu eszkozoknel fordulhat elo, a mostani elektromos vezerlesueknel kizart. A HMV agon van egy atfolyos 3 fazisu bojlerem a puffer utan (Kospel PPE2), ezt mar gyarilag lehet teljesen muanyag csovekkel szerelni.

A kollektorok telen valtozo melegvizet szolgaltatnak (vakuumcsovesrol beszelek), van ugy, hogy 1-2 hetig semmi, de olyan is van, hogy egy teljes honapban vegig termelt, elfogadhato mennyisegu meleg vizet (deltaT 15-30 fok)
   ..
Vizibolha 2015.08.30 22:28:47
@® snɯıɹd snɔlns.: Meterologiai bazmeg. A kurva napnak is kene szolni azert.
Pontonban turkálni? Piha. Steyr-Puch-alkatrészeket homokfúvatni, alapozni, festegetni? Mit képzelsz... Szent Szobrot polírozni végtelen türelemmel? Dehogyis, ugyan már. Mert még a legnyitottabb házasságokban is eljön a pillanat, amikor a faszi egy kicsit nem az újabb numerákkal és a…..
Mivel a köztévé egyelőre nem kommentálja a Nemzeti Hírtévé nézettségét, gondoltuk, segítünk, nehogy azt mondják, hogy belőlünk csak a rosszindulat meg a folyamatos genyóság árad. Istenbizony szeretném én a köztévét, ha nem ennyire egyoldalúan nyalná a kormány seggét,…..
Vizibolha 2015.03.16 15:00:49
Vizibolha 2015.03.16 15:02:51
@neménvagyok: En is fosnak lattam, de ha a hvg aradozott, akkor lehet en neztem be :) (retroba oltott uvegtigris talalkozik a going postallal ;)
Vizibolha 2015.03.16 19:10:08
@sixx: eheh, thx. Akkor nem bennem van a hiba.
Reggel 5:50-kor kezdődött, és még mindig tart a Nemzeti Hírtévé első ingyencirkusza, a Nap, Amikor Mindent Sikerült Elbaszni, azaz mostantól NAMSE. Nem elég, hogy a műsorfolyamot néha ad hoc jelleggel megszakítja egy húszperces önfaszszopás, a Nemzeti Hírtévé születéséről…..
Vizibolha 2015.03.15 21:57:58
@defcon12: digitalis videovagassal foglalkoztam ugy 15 eve (90es evek kozepen), mar nem. De ilyen dilettans musort akkor se birtam volna osszehozni, ha hatrakotozott kezzel az orommal kellett volna vezerelnem a vagast. Legalabb elporbaltak volna a beallasokat 1x, meg azt, hogy ki melyik kameraba nezzen. 0 szervezessel nem lehet csodat tenni.
Vizibolha 2015.03.15 22:00:12
@popikacsa: szerintem maradjon. Ez az igazi hungarikum. (ennyt eletben nem rohogtem en se egy nap tv-n, atkapcsoltam rtl-re, de mivel ott nem volt semmi szivas vissza is tertem gyorsan, hogy nehogy lemaradjak valami orbitalis hulyesegrol/egesrol :)
A Nemzeti Hírtévé elindulásának egyik sarokköve az időjárás-jelentés, amiről olyan büszkén számoltak be az első másfél órában vagy hatszor, mintha az lenne a világ egyik legnagyobb truvája. Pedig nem az, úgy, ahogy a köztévé csinálja, meg pláne nem az, hiszen a…..
Vizibolha 2015.03.15 14:37:08
@Gabor Jeges: nem csak online volt ilyen. Szetborult az egesz a pozsonyi benazas utan. (1sre bejott az mtva gore, majd 10 oras idojarasbol par sec, kisebb darabok a delelotti musorokbol). Ekkora egest talan a 80as evek egyik szilveszteri adasa volt. (az idojaras jelentes kb. most is azt a szintet idezi)
Vizibolha 2015.03.15 14:54:19
@bovorac: koszi, fel oraja keresem, hogy honnet ismeros.