Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Földgyermeke

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A barátom, Sini Saarela, sok más greenpeace-es társával együtt a murmanszki börtönben ül. Ők a világon az elsők között lehetnek, akik hosszú börtönbüntetést kaphatnak azért, mert meggyőződésükből cselekedtek a klímaváltozás megfékezéséért, és békésen tüntettek a…..
Földgyermeke 2013.10.24 09:50:16
@fordulo_bogyo: Mikor is rombolt a greenpeace? Küldenél egy konkrét példát?
Közkeletű a húsmentes étrendre esküvők indoklási rendszerében, hogy a húsevés az állatok leölésével jár, valamint addig is sok fájdalmat okoz nekik, márpedig ez nem megengedhető, ezért ők nem esznek húst, és ezt másnak is meg kellene szívlelni. De milyen alapon állítják…..
A Greenpeace tegnap egy bátor és bonyolult akciót hajtott végre a Forma-1 Shell Belga Nagydíjon: a földön, a lelátókon és a levegőben szembesítette a Shell VIP ügyfeleit és a világot a vállalat piszkos sarkvidéki terveivel.  A Greenpeace nem magát a Forma-1-et támadta: úgy…..
Földgyermeke 2013.08.27 17:28:02
@cradbox: Ha nem akarsz támogatni valakit, ne tedd, de azért fújni egy szervezetre, mert vannak akik támogatják, az gáz. Amúgy pedig ha jól tudom 20 év alatt nem lehetett kitölteni a csoportos beszedésit.
Földgyermeke 2013.08.27 17:30:37
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Nincsennek negatív hatásai annak amit teszel, csak pozitív, vagy semleges. Csinálj tovább mindent változtatás nélkül. Te hibátlanul éled az életed!
2013. augusztus 23.-án Budapesten az Erzsébet téren, a rabszolga-kereskedelem és annak eltörléséről való megemlékezés világnapján tartották meg szerte a világ nagyvárosaiban vegán állatvédők a demonstrációjukat. A cél halhatatlanná tenni a már rég leölt izraeli tejfarmon…..
Földgyermeke 2013.08.24 19:12:30
@midnight coder: Ez igen, megmagyarázni, hogy az erőszakmentességért kiállók mindenkit ki akarna irtani. Gratulálok a logikádhoz!
Földgyermeke 2013.08.24 19:14:56
@Matrioshka Brain: Az égés valódi, nem sminkelt. Pár nap múlva kész a billogozásról készült videó, füsttel, üvöltéssel, és mindennel, ami kell. Youtubon megnézheted majd.
Földgyermeke 2013.08.24 19:17:52
@különvélemény: 1kg húshoz 20-30kg növényt kell feletetni az állattal. Ebből te 4 étkezést tudsz fedezni, én meg abból a 20-30kg növényből egy hétig elvagyok. Kevesebb hús=kevesebb takarmánynövény=kevesebb erdőirtás. Logika az nincs, észosztás meg van. Tessék már olvasni a témában, mielőtt oltani akarunk valakit, aki ebben él!
Földgyermeke 2012.06.08 15:45:38
Életünkben napról napra mind nagyobb szerepet tölt be a szakszóval felhőnek hívott jelenség. A hatalmas adatközpontok számítási felhőiben tárolódnak leveleink, zenéink, fényképeink és státusz-üzeneteink, mindaz, amivel barátainkkal és családunkkal a neten át kapcsolatban…..
addict 40 éve szivat a Greenpeace 2011.09.19 10:00:00
Idén 40 éve vágott neki pár elszánt hippi egy szakadt halászbárkán, hogy leállítsák az amerikai kísérleti atomrobbantásokat. És mi lett belőle? Mára a Greenpeace a világ legnagyobb független természetvédelmi és környezetvédelmi szervezete, amely 41 országban rendelkezik…..
Földgyermeke 2011.09.20 13:09:07
@VUVUZELLANÉNI:

A népesség csökkentésben egyet értünk. Sőt! A tudatos élet az egyetlen kiút szerintem. Amúgym meg a te agyszüleményed hogy őskorban kell élni. Én azt mondtam egy előző kommentemben is, hogy a tárgyak attól válnak jóvá, vagy rosszá, hogy mire használjuk. Mivel pl a média nagy részében egy erősen kifogásolható példaképtípust állít a fiatalok elé. ezért elég negatív eszköznek tűnhet, de nyilván lehetne használni arra is, hogy a divat helyett arról beszéljenek benne, hogy hogyan lehet, és miért fontos tudatosan tervezni a családot, hogy hogyan csökkenthetjük a munkanélküliséget. Az én nézőpontom szerint nem kell barlangban élni, mert nem a tudománnyal van baj, hanem azzal ahogyan használjuk. Mindig a pusztítás, és haszonszerzés az elsődleges. Ugyanezt a tudományt lehetne arra is használni, hogy kiváltsuk a pusztító technológiákat, és hogy békés, harmóniára törekvő világszemléletet tanitsanak az embereknek, a mostani elvtelen elvek helyett. Ja és jó lenne eljutni végre odáig, hogy amikor valaki nem ért egyet mással, akkor vitázzanak, de ne anyázzanak. Amíg az ehhez hasonló kommentekben csak a káromkodás megy, és ha visszaolvasol, akkor látható hogy mondjuk amíg te, én és egy páran érvelünk, addig vannak akik csak tagadnak, és szitkozódnak, szóval amíg ilyen primitív szinten zajlik az "önkifejezés/kommunikáció" addig szintén nem lehet sok jóra számítani. Ha te ebben a világban hiszel, akkor azt mondom tedd amit tenned kell, de én idealista vagyok! Hiszek abban hogy létre fogunk hozni egy igazságos, békés, egészséges, és boldog világot, ahol a jólét sem fog hiányozni. A technika képes kihúzni minket ebből a vállságból, de ahhoz az álltalános érdektelen hozzáállásunknak is meg kell változnia.
Földgyermeke 2011.09.20 15:01:33