Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trabakrobata

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt, hogy végre itt van a jó idő, semmi sem bizonyítja jobban, mint hogy egyre több carspottingot kapok Tőletek. Kezdem Andris cuccaival: És folytatom Camell veterán-találataival: Az utóbbiakhoz kis leírást is kaptam: "Az elmúlt időben fényképeztem egy pár érdekesebb autót. A…..
Nem egyszer láttuk már ezeket a videókat, nem is kétszer, de mindig akad, akinek ez még friss. Ráadásul most össze is hasonlítjuk, és nektek, kedves olvasók, lehetőséget adunk arra, hogy megmondjátok, vajon a zwickaui vagy az eisenachi gyár volt menthetetlenül és kőkorszakian…..
Belsőség A szerelem nem válogat 2011.11.13 06:30:00
Telós Bandi blogposztnak álcázott szerelmi vallomása után eszméletlen mennyiségű levelet kaptunk szerkesztőségi levelesládánkba. Kiderült, hogy az olvasók túlnyomó többsége valójában hithű autóbuzi. És reménytelenül szerelmes. A legjobb - és legtanulságosabb - levél,…..
Trabakrobata 2011.11.14 12:33:21
@gyvy: Köszi, a kék Amazont ismerem, azóta felújították és eladó volt nemrég, de nem OT-s inkább amolyan hobbiautó jelleggel, eredetihez közeli állapotra.
Trabakrobata 2011.11.14 18:40:18
@geegee: Mi is próbálgattuk már, mi lenne rámpa nélkül, de a Trabi nem szereti, nagyon tekeredik a kaszni, félek hirtelen átfordulna tetőre... Meg nem is elég nehéz, túl gyorsan megindul a borulása. Fizikai tényekkel nem tudom alátámasztani, csak tapasztalati úton. :) Nomeg sok múlik a gumin is mennyire tapad, a gumi meg ugye 6-8 km-enként cserés... Mire megszoknám jön az újabb használt rá. :)
Wolfgang Ziegler neve jó eséllyel nem mond sokat nekünk, ellenben ha megnézik az alábbi kis videót, akkor sok sört nyerhetnek, hiszen ki fogadna egy kéthengeres, hatszáz köbcentis Trabantra egy E30 M3 ellenében a széles, hosszú Hockenheimringen? Senki.   Kivéve, aki tudja, hogy…..