Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sandro ehervary

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Újpest kapott a kupájára és a bajnoki kupavágyaira Zalaegerszegen. A bíró lesípolta a játékosokat a pályáról, előttem pedig egy alig több mint egy hete megjelent szám villódzott. 240. Na, mi ez? Előbb tippeket kérek, aztán lehet lapozni… Ez bizony az a sokmillió amit a…..
labdabiztos Fociprosti 2008.01.12 13:15:00
Szakály, Sifter. Csak két név az elmúlt két nap terméséből. A focista azzal megy el, aki a legtöbbet fizeti. Ez így van amióta világ a világ. A megélhetési focista is ugyanígy tesz. Az egyenesség nem kenyere. A fociprosti különös lény. A „munkásember” átlagnál…..
labdabiztos Dead Rising 2008.01.09 05:02:00
A keddi NS címlapja a retinámba égett, a fejemben üvölt a felkiáltás: VISSZATÉRT! Diadalittasan kiáltott a sportvilág amikor Lance Armstrong a rákból felépülve újra bringára ült, vagy amikor a Lausitzringen óriásit bukó, végül mindkét lábát elvesztő Alex Zanardi visszatért…..
Egy külföldi mondás szerint: „a magyar akkor is elsőként jön ki a forgóajtón, ha utolsóként ment be.” Verjük is a mellünket, „rafkós” nép vagyunk, megélünk a Duna jegén is, nem hiába választottunk mi már ott is uralkodót. A történelmünk veretes, kezdve…..
labdabiztos Besz*pta az eNeSO! 2007.12.05 05:00:00
A népnemzetisport, az egyetlen magyar sportnapilap naprakésznek nem mindig mondható internetes verziója szerda éjjel elébe ment az eseményeknek és…. jól becumizta. A magyar lányok spanyolok elleni vergődését követően, olyan 22:10kor leültem a gép elé, majd benyomtam a…..
labdabiztos Zárjuk be a Fradit! 2007.11.04 06:00:00
Halottak napjára sem leheltek életet a vegetáló magyar rekordbajnokba. Hiába vizionáltak Sheffield-i, vagy Anderlecht-i gazdagságról, nem jön sem angol, sem pedig belga megmentő a Züllői útra. 5 év alatt a mennyből a pokolba jutottak  kilencedik kerületben. Jött a TéeSz…..
  Fiatalítási hullám a focinkban és rasszizmus. Ez így két eléggé ellentétes gondolat. Pláne egy mondatban. Főleg akkor, ha az r betűs szótól 24 óra alatt jutsz el a fiatalításig. A két nappal ezelőtti, tehát a keddi népnemzeti sportnapilapban volt egy Oleg Blohintól…..
  A magyar nép sportnapilapjának keddi kivonatában, annak is a harmadik oldalán, Gera várható szombati pozíciójának helyén, azaz a jobbszélen egy érdekes iromány olvasható. A Döglött akták árnyékában?   Mi van? – tört ki belőlem az unott gyári munkás…..
A leírtak első feléért szidni fognak a Honvédosok. Vállalom. Hétfői sikerével bajnokesélyessé vált a Hemingway-sereg (no nem ezért fognak szidni…). Ízlelgessük a hősök névsorát. Benjamin, Abass, Abraham, hát bizony nem az afrikai foci krémje. Ahhoz, hogy három magyar…..