Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyósnyelv

0 bejegyzést írt és 1811 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Síiták vagyunk meg szunniták. De legelső sorban - dehogy polgárok, nertársak meg fülkeforradalmárok, ne hülyéskedjünk - lusták, mint az állat. Mert az van drága naplopó és ingyenélő feleim, hogy az okosok és szorgalmasok aránya föl van ám borulva, mint a népvezér…..
anyósnyelv 2012.06.20 09:50:09
@rodeo36: jó!
Negyedikén elmaradt az általánosnak rendelt Nemzeti Harangozás, de azóta a lármától jobban cseng a fülünk, mintha lett volna. Gondolom ez egy ilyen sorfordító kérdés, hogy akkor a harangozástól fogunk összetartozni, vagy attól amit érzünk. Esetleg Vezénylő Tábornokunk úgy…..
Érdekesek ezek a mi híradóink. Amíg a Tiszta Kezek Mozgalom előbb kiolvadt a téli fagyból, és lassan lebarnul a nyári melegben demonstrálástól, addig az RTL Klub híradója is feliratkozott a hírhamisítók listájára, így teljessé vált a Lomnicizós-kukoricatolvajos-megvert zsidós…..
Orbán Viktort gyomron vágta a valóság. Amíg sípolva igyekezte kiheverni a rekeszizom szorítását addig volt ideje gondolkodni, vajon hogy jutott el idáig. Mennyire volt okos dolog halálra szívatni a gazdaság hitelezőit, mennyire volt okos félévente segget csinálni a szájából. Most…..
anyósnyelv 2012.06.13 08:42:43
@belekotty: "nyom nélkül" - jól hangzik.
anyósnyelv 2012.06.13 08:45:57
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Miért unatkoztál... villamossal kb.45 perc - egy dugóban a dupláját is eltöltheted.
Kövér László a hétvégén ráérzett a vereség ízére. A történtek után nyugodtan teret engedhetnénk a legőszintébb emberi érzésnek, a kárörömnek. Röhöghetnénk Morcos Bajusz izmozásának kudarcán, képletesen megveregetve a vállát: ügyes vagy Laci, szokjad az érzést, lesz…..
anyósnyelv 2012.06.11 23:30:31
@dr kíváncsivagyok: az volt benne a éeghihetőbb - ami nem is volt benne. Reménykedtek,aztén a nagy szerelem után a nagyobb kiábrándulás! A nyögdíjak csökkentésétől most eltáncoltak,de belegondolva a tervezett nyjszámításra, meg fogják lépni! Na akkor lesz bunkócska te drága...
Én egyáltalán nem bánom, hogy SkiccPali feliratkozott a lex haverok közé és kétharmados lett. Ha belegondoltok annyira jellemző, hogy kétharmadba öntve semmi nem szimbolizálja jobban a második Orbán kormány tevékenységét.  Az egykori köztársasági elnök "munkásságát"…..
Mindig jókat röhögök a pártok spindoktorainak kétségbeesett baklövésein. Időnként olyan érzése van az embernek, hogy mikor nem jön semmi ihlet, akkor jó alaposan be agancsos kóláznak - mert töményet munkaidőben nem lehet - és így születnek az olyan remekek, mint a legfrissebb…..
anyósnyelv 2012.06.05 06:15:21
@Fabius: nekem büdös az egész, s nem ez az első, miről mély hallgatás van. Múlt hétre ígérte oknyomozó riporternőnk, hogy lehozza sorozata utolsó részét - én még nem láttam.
anyósnyelv 2012.06.05 06:26:49
@a szív fészkei: gyerekkel nehéz,s a sült ökördarabka árát nézve - olcsóbb volt.
Elment az ÁngyánJózsi irattárba, csuhajla. Tanulmányt írt a lapjára, csuhajla.  Tanulmányban sava-borsa,  Most leszünk mink' beszopatva, csuhajla!   Tartozom én a parasztnak, csuhajla. Ezer hektár fődárával, csuhajla!  Jaj Viktorom, hogy adjam meg,  hogy a közvélemény…..
anyósnyelv 2012.06.04 00:08:30
@keresztanya fabi(en): én maradok a zipnél. Egyébként, ha lejár egy programod, már kér héttel azelőtt pofázik a fizetésért, úgy, hogy nem lehet,hogy nem tudott róla - részletkérdés - de seperc alatt leveszi,ha akarja.
anyósnyelv 2012.06.04 00:12:50
@rodeo36: nincs olyan funkció,s mindig akad.aki szóvaltartja őket... Már csicsikálnak.
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
anyósnyelv 2012.06.03 22:28:35
@Blogger Géza: itt nem erről szól a fáma. Negligálják a bíróság döntését...
Kilóg a lóláb: akadályozni a működtetését.
anyósnyelv 2012.06.03 22:46:58
@redsea: az egy gép rögtön kettő!
Lánczi Tamás miniszteri kabinetfőnök szíves közlése szerint „egy végletesen legyengített és szétzilált apparátust örökölt meg a kormányzat”. Egész eddig azt hittem, hogy az államigazgatás legtúlfizetettebb tisztviselője Lánczi kollégája, Megadja Gábor, de most…..
anyósnyelv 2012.06.03 06:34:16
@épészmérnök: eben-guba. Anyám ott szerzett szívbajt, fiatalon elment. /lázasan sem írták ki/
anyósnyelv 2012.06.03 06:40:19
@No_Fidesz_No_Problem: Nem lesz idejük összehozni 3 gyerkőcöt, s akkor mi is lesz a nyugdíjukkal - addig lopnak, legyen pótlás!
Megtörtént az elképzelhetetlen: szakított Zugló álompárja, a Zuglói Bevándorló Fideszesek Egységfrontjának két vezéralakja, a Sötét Lovag polgármester Papcsák Ferenc, és hű vazallusa fegyverhordozója, alpolgármestere, Kovács Balázs. Csak semmi nevetgélés, kedves Feleim, a…..
anyósnyelv 2012.06.01 20:42:33
@Penivaldes: ha nem tornász vagy, vagy traktoros nem igaz. Pont a támasztás árt. Napi úszás mellett meg főleg nincs probléma. Kivétel extrém adottság. Azért 30 évesen ne álmodj 15 éves koroddal.
anyósnyelv 2012.06.01 20:52:01
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): nagyon nem csíplek,de olvass! 1x kaptál figyelmeztetést,hogy másodszor nem fog. Nehogy válaszolj!
anyósnyelv 2012.06.02 02:06:35
pupu-tól: részlet /nagyon jó megint...
"Most, miután népét már teljesen sínre tette, és ezt minap deklarálta is, eljárta a pávatáncot, mely leginkább az eperfa túlérett termését felkapkodó libák alkoholos befolyásoltság alatt álló tanácstalan toporgására emlékeztetett.
Ennek utána rajtaütésszerűen külpolitikai – mit külpolitikai - világhatalmi tényezőként kezdett viselkedni, mindannyiunk rettenetes ijedelmére.
Miután ismerjük, tudjuk, hogy mire képes, de most szerencsénk volt, mert nem üzent egyszerre hadat az oroszoknak és az amerikaiaknak, megelégedett azzal, hogy – egyelőre verbálisan – nekiment Oroszországnak.
Azt találta ki ez a lepisilt lángelme, hogy a közép-kelet európai országok a Baltikumtól az Adriáig valamifajta biztonsági, katonai, kereskedelmi, energetikai biztonsági zóna kiépítésén dolgozzanak, - természetesen az oroszokkal szembeni védelem okán.
Hogy miért éppen most tört rá erre az idiótára, hogy tökönrúgjon egy grizzlyt, mely egyébként a 2014-ben lejáró gázszállítási szerződés mellékletét képező csapon üldögél, békésen majszolgatva a szamócát.
Persze tudni kell megválasztani az ellenfelet, és akinek Oroszország nem elég, annak kell másikat is választania, - jöjjön hát a rongyos régi, az Európai Unió.
Hogy tagjai vagyunk a politikai közösségnek, az senkit ne zavarjon, a Vezér olyan, mint a szovjet hajóorvos, aki saját kezét amputálja, hogy megmeneküljön a cápa szájából, nem riad vissza semmitől.
Tegnapi diplomáciai sikere után most ehhez az ötletéhez várja azokat, akik az ő vezérletével hajlandók lennének harcba szállni, merthogy azért hallott valamit arról harangozni, hogy a kockázatot porlasztani kell.
Így aztán most porlasztott, ami nem is baj, csak a kockázat helyett állandóan maroknyi székelyt követelt.
Sokan azt mondják, hogy a gázegyezmény csak 2014-ben jár le, addig pofázzon, amit akar, ami egy nagy tévedés, mert az oroszok bürokratikus népség, és minden tartozást feljegyeznek rovásírással.
Majd küldenek nekünk erről levelet az igluba, mikor a gázcsap elzárása mellett eltárgyalgatnak velünk, nekik van idejük…
A mi Vezérünk kedveli a kihívásokat, így az oroszok mellett egy nekifutásból belerúgott egyet az Unióba is, ami valóan technikai bravúr, és tulajdonképpen megoldja a problémáinkat, hiszen nem fogunk megfagyni jégkunyhóban, mert mire megfagynánk, éhendöglünk…"
Varánusz Ennyien utálnak, Viktor? 2012.05.31 05:21:00
Divatja van így a ciklusfelezőn valamiféle mérleget vonni az aktuális kormány eddigi teljesítményéről. Megmondom ahogy van, én nem terveztem ilyet. Minek? Ha kiteszem ezt:  meg ezt:   akkor is csak az derül ki, amit eddig is tudtunk: a teljesítményről beszélni alig lehet, és…..
anyósnyelv 2012.06.01 00:18:25
@Pantagruel: hihihihi
Ejnye! Most aztán tényleg elég! Az Orbán kormány kétéves ténykedésének értékelésekor is csak a Közgép, az oligarchák, meg a föld? Hallatlan, hogy mit meg nem enged magának az ellenzék. Eszem megáll, szegény Budai tekintetes urat baszogatni hálát adó néma áhítat helyett?…..
A siker a kormányt és annak gazdaságpolitikáját fogja igazolni, és a rövid távú leminősítések hosszú távon felminősítésekké válnak majd.Szíjjártó Péter 2010 december 6...
Ritka pillanatnak lehetünk tanúi Feleim. A kormány - ellenzék között kialakult adok-kapok meccsen jött egy ütés, ami befért a kesztyűk közé, és valóban betalált. Ritka pillanat az ilyen, én két év alatt összesen háromra emlékszem, mikor béna próbálkozás és hónaljszagú…..
Törjön százegyszer százszor-tört varázs: Hát elbocsátlak még egyszer, utólszor, Ha hitted, hogy még mindig tartalak S hitted, hogy kell még elbocsáttatás. Százszor-sujtottan dobom, ím, feléd Feledésemnek gazdag úr-palástját. Vedd magadra, mert lesz még hidegebb is, Vedd…..
anyósnyelv 2012.05.27 10:25:02
@a szív fészkei: ha nem láttad még feltétlenül nézd meg, egy iskolai szabadhét az autokráciáról..... Félelmetes, ráadásul megtörtént....
Nem sok szórakoztatóbb dolog van annál, mikor közjogi méltóságaink Európába mennek. Lehet valami külön vírus csak nekik, ami a határt átlépve megtámadja és maga alá gyűri őket, mert mire megérkeznek a célállomásra addig általában a legalapvetőbb három dolgot…..
anyósnyelv 2012.05.26 08:43:13
@rodeo36: legjobb a testbeszéd: viki eltakarja száját, lézer morzsolja a fülét=hazudnak,mint a vízfolyás...
A lélektani türelmi idő után elmondható, hogy iszonyatos nyomort hozott a SZÉP-kártyák bevezetése. SZÉP-kártyán belül is vannak azért hátrányosabb helyzetűek, például a K&H-sok, akik kizárólag gyorsétteremben tudnak vásárolni vele: Sajnálatos módon nem vagyok…..
Elméne a vőfély messzi Hódmezővásárhely házához kikérni a leányt, ország boldogításához.  Aranyalma gurulóba, most vagyunk az indulóba! Három tepsi túrós lepény, a vőlegény derék legény! Panni néni! Jó lagzi, menjünk bele mulatni! Aki miránk bámészkodik, az…..
anyósnyelv 2012.05.25 23:38:50
Varánusz Oligarcha, túrsz? 2012.05.24 05:25:00
Budai Gyula, mint a kormány mögénézésügyi államtitkára egyszercsak betoppant Mezőcsátra, mint valami közepesen szarul megrajzolt Marvel szuperhős. - Mivanmivanmivan? - kérdezte kedvesen a fogadására összegyűlt gazdáktól, - hun vannak azok az oligarchák, akik Orbán Viktor…..
anyósnyelv 2012.05.25 02:10:24
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Régen láttam ilyet, még a józsefvárosi pu-on.
Most van az, hogy Orbán Viktor be van szarva. Lehetne ezt cizelláltabban fogalmazni, meg ragozni és magyarázni a végtelenségig, de a lényegen semmit nem változtatna. Kusza Szem gazdasági látomásai továbbra sem működnek, az első negyedévben 228,2 milliárd hiányt termeltünk,…..
anyósnyelv 2012.05.23 16:13:58
@a szív fészkei: én bemásoltam egy magtalanításra behívó hivatalos levelet a Gyáli útra 1953-ból. sajnos link nem volt, ide nem tudtam behozni. Indok nem vállalt gyermeket a pasi - kérdés miért? Meglógott.
Varánusz A gesztuspolitika ára 2012.05.22 05:20:00
 Orbán Viktor a kasszához fárad és fizet. A vicc az, a számlát magának írta, az árat magának szabta, az ügy mégis tiszta ráfizetés. Mert az úgy megy, hogy ha valaki teljesítmény helyett gesztusokkal kormányoz, akkor minden döntése mögött a gesztust keressük. Ha…..
anyósnyelv 2012.05.22 07:28:51
anyósnyelv 2012.05.22 13:37:28
@Knósszosz: csak így étlen-szomjan? Majd nézek valami jó kis vacsit...
  Szomorú eseménnyel végződött az idei magyar nyolcezres expedíció, az emlékére készült videóval a Mandiner is megemlékezett Horváth Tiborról. A kommenteket olvasgatva határoztam el, hogy írok erről az összetett történetről pár sort – a poszt azért csak…..
Orbán Viktor Chicagóba utazott. Isteni szerencse, hogy nem az ezerkilencszázhúszas években vagyunk, mert senki le nem mosta volna róla, hogy nem Kapóne Albert szeszipari zugkereskedőhöz utazott ki a zárjegy nélküli házipálinka piacot bővíteni, és a Közgép mutyiforma szabadalmát…..
Tisztújítás volt Aprajafalván. Jajgatörpöt ismét elnöknek választották, a falu bölcse Törpapa, Okoska, Dulifuli, Törpicúr, Lusti és Törperős pedig alelnökök lettek. A tisztújítás egyetlen meglepetése, hogy Törpojácát kivonták a közvetlen forgalomból.  Nem tudom…..
anyósnyelv 2012.05.20 18:14:34
anyósnyelv 2012.05.20 19:25:03
anyósnyelv 2012.05.21 02:18:51
@a szív fészkei: ott is olyan közönséges volt, vagy csak itt éli ki magát?