Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ryohei Taicho

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy több, mint 3 éves küzdelemben értünk el egy hatalmas részsikert! 2019 április 7-től az S25 Budapest — Kunszentmiklós-Tass között közlekedő zónázó járat végre betölti elővárosi vasúti funkcióját és a területen élő diákok, munkába járók kényelmesen és gyorsan eljuthatnak a belvárosba. A mostani…..
Ryohei Taicho 2019.03.24 18:39:49
@Mach Péter: Akkor azt magyarázd meg amit írtál, h melyik univerzumba 25 perc 3-as metróval a belváros?? Mert hogy a corvin az már igencsak a belváros és az kb 13 perc.... Felújítás nem számít.
Nekem fordítva, én vagyok az egyetlen aki fradiba száll le és a családból mindenki más arra menne, de nektek hála most mehet körözni egyet, ráadásul az erzsébeti zebra az vagy át vált vagy nem. így vagy lekési a buszt vagy nem. ami vagy be áll a dugóba vagy nem...

Mellesleg, h ha netán tényleg elkezdenek erre járni az emberek akkor majd tök jó lesz ha nem lesz szabad hely, mert most se sok van már 6tól, délután hazafelé meg kb lehetetlen.... És sűríteni nem fogja a máv....
Ryohei Taicho 2019.03.24 20:05:24
@Mach Péter: Nem tudom, h te mit látsz de a BKK honlapja szerint 12 perc a metró menet ideje Köki és Corvin között
bkk.hu/apps/menetrend/pdf/5300/20171104/1.pdf
Szóval h ha kényelmesen 3 perc alatt ársétálok akkor pont negyed óra alatt bent vagyok a belvárosba, amihez képest te egy 153%-os értéket adtál meg, ami szerintem nem kis mértékű info ferdítés.

És még mindig ott tartunk, h a megnövekedett utaslétszám hova fog ülni? Vagy most valaki aki a keletibe megy azért nem fog be érni mert nem fért fel a vonatra?
Beast, Deadpool, és Tigra kell a 25-ös taskhoz.Ha nincs elég CP-d kiváltani őket akkor gyüjts össze 25 goldot a már ismert skipeléshez.   Cry Havok, Fő küldetés száll   1. Club Hopping Győzz le 3 Hellfire Club Soldiers Mission 1-ben taláhatóak Reward: 100…..
Marvel tippek Magyarul Scrapperek 2012.11.08 18:11:40
  Új rovatomban egy adott típusú karaktereket fogok kivesézni, leírni a típus erősségét, gyengéit,  majd karakterekként lebontva ugyanezt, sőt, ISO tanácsokat is adok ha energiámból éppen futja rá. Scrapperek Nos, Kezdjünk is a legnépesebb kaszttal, a Scrapperekkel.…..
Egy lista, h melyik hőst melyikkel párosítva kapsz több pontot a pálya végén, ezzel gyorsabban elérve az 5 csillagot! Team-Up Bonuses (50 Points) Agents of S.H.I.E.L.D.: (Hawkeye, Black Widow, Mockingbird) Ambulance Chasers: Ügyvédek…..
Íme a negyedik spec ops leírása. Figyelem! Itt nem lehet máshol leölni az adott lényeket, csak a spec pályákon! A tárgyakat úgyanúgy lehet máshol is, de a lényeket nem! =====TASK LISTS=====  Hair on Fire - 1 of 25 - Hell on Earth Győzz le 2 Fegyncet Mission 1 pályán…..
Nos, az ArcKönyvben már csináltam egy csoportot, de ott nem tudok úgy megosztani elemeket mint itt, így ide fogok ezentúl írogatni, oda meg linkelem ezt. Itt szépen tudok formázni meg beszúrni képeket magyarázat céljából, ott minden képhez új bejegyzést kéne csinálnom.  Ma…..