Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gál Petiné Kovács Julcsa

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Derűsen telik a nap az Ország Házában.A múlt héten láthattuk az Ángyán-videót, ahol konkrétan sorolta, hány helyen nem a helybéli kisbirtokosok kapták a földbérletet. Ketten is rákérdeztek ma az oligarchák dolgaira.  A földbérlet ügyében Fazekas agrárminiszter…..
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.03.27 06:46:47
Most hétfőn a reggel dolgozni, iskolába járó honfitársaink jó része alighanem morcos hangulatban ébredt. Az ok egyszerű: óraállítás volt. Ráadásul az a kellemetlen fajta, amikor elvesztünk egy órát a vasárnapunkból.  Minden évben március és október utolsó…..
A Jobbikot nyiltan támogató Dörner György igazgatói kinevezése ellen szervezett demonstrációt az Új Színház elé a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége. A Hatvennégy Magyar Vármegye és néhány gárdista utódszervezet ellentüntetést tartott. Mekkora művészet bújik…..
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.02.02 19:44:23
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.02.02 19:45:17
Fogalmazhatnánk úgy is: Fábry Sándor utolsó esélye. Mint ismeretes, a humorista csatornát vált, elhagyván az RTL-klubot, ma esti indulással kéthetente jelentkezik majd új műsorával az MTV-n. Az RTL-nek egy adást 15 millió forintért készített el a stáb, az MTVA-nak ugyanez 15-18…..
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.02.02 15:09:17
@Hertelendi:
Megkaptad végre a levelem?
  A friss Demokrata hosszú elemzésben foglalkozik Schmitt Pál kisdoktorijával. A Tarts ki, Elnök úr! címből sejthető, milyen következtetésre jut írásában Hernádi Zsuzsa, aki ekként foglalja össze megállapításait: „A Demokrata az ügy kirobbanása kapcsán azon…..
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.02.02 11:46:47
@Hertelendi: várom a mélt-) nagyon
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.02.02 11:48:48
@Hertelendi: hova édes? fennakadt a szűrőn?-) mert nem jött még semmi
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.02.02 11:52:37
@Hertelendi: mindjárt gondoltam, de nyomd át még egyszer, semmi sincs-)
Mea culpa, egyszerűen nem volt időnk végignézni 50 perc Marcsát héten, ezért az egy nap csúszás a poszttal. S akkor: újabb modoros nyitány, szilveszteri muriban kifáradt, gumicsizmás jóembereket ébresztget Marcsi. Továbbra sem értjük, minek ezek a túljátszott jelenetek,…..
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.01.08 17:27:53
@Ez vagyok:
Szimpatikus hozzászólásod van. Meghívnálak egy főzőcskére.
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.01.08 17:33:55
@zsebatya: Okés, nincs baj, nem nézek sok tv-t elvből én sem. Itt talán egy kicsit, meg nincs reklám hosszú percekig tartó. Még az itteni műsorok kevésbé hergelik fel az idegeket véleményem szerint. tiszteletben tartom a te véleményedet is. Az egészség, az erő mellé jobb kedvet is kívánok.
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.01.08 18:41:19
@Ez vagyok: Semmi sem lehetetlen..-)
Publius Miénk a választás 2012.01.08 12:32:00
Nap mint nap hallom az ismerőseimtől, vagy olvasom a blogokon kommentelőktől ugyanazokat a panaszokat, melyek két félmondattal foglalhatók össze: "miért mindig azt bántják, akinek egyébként sincs pénze" és "ekkora fizetésből nem lehet megélni". Ezek a…..
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.01.08 16:17:16
@Bio74:
Szidjad. A barátom (akivel örökre vége),az nem dolgozott sehunsem. haragszom rá, ilyenekkel van tele az ország és követelik a jót. Phaa
Érted? senki sem jó neki, mivel olyan mint a kafferbivaly. Phaa
Az a baja, hogy én szeressem a kormányt, a mostanit. Ő meg ne szidja, az előzőeket is szidta, a következőt is fogja, mert egy tatutetű. nekem ne szidja, mert a Vityi jól tolja.
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.01.08 16:33:57
@Bio74:
Véletlenül sem látod meg a jót, ez a helyes út, amin jár. Az ország visszaszerzi önállóságát, ne dőlj be a vészhangoknak. A kizsákmányoló, banki szektornak, akik a legnagyobb uzsorások, ők kongatják ezt.
Nyugodtan csak, neked is jobb lesz, még a gyerekednek is. Ne legyél olyan, mint a barátom (akivel örökre vége), Phaa.
Okés, te dolgozol, vájjá, mert jobb lesz, a barátomnak nem, mert ő hencsel egész nap osztán rinyál a jövőtől.
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.01.08 16:44:15
@Bio74:
Tiszteletben tartom, hogy nem hiszel. Komolytalankodtam, igaz komolyan gondoltam amit írtam. Hiszek a Viktorban, nem dőlők be a kongató vészhangoknak, a többi barátaim is így gondolják.Pár hónap múlva te is látni fogod, elhinni, hogy ez az út a lehetséges járható út. Magyarországnak nincs szüksége a kizsákmányolókra tovább.
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
Gál Petiné Kovács Julcsa 2012.01.07 19:28:09
@sárkányfő:

Pedig egy ilyen "frusztrált" szegény fogja a te segged alá is betenni az ágy tálat a kórházban. A gyerekednek a konyhán is minimálbérből élő nő adja ki az ételt. A Cora -ban is a multi által agyon dolgoztatott szegény embernél tolod ki a whiskydet, vagy a téliszalámidat.

Gondolkozz el ezen is.!
A Viasat3 Négy esküvő című realityje ebben az évadban alaposan belehúzott, fétis- és szvingeresküvő is szerepelt már a kínálatban, illetve a kispályás celebnek is tekinthető Czutor Zoltán is bevállalta a műsort, szóval a hagyományos lagziknál jóval messzebb mutat a reality…..
Elképzelhető, hogy a költségmegtakarítás eléri az RTL Klub egyik legrégebbi műsorát, a Heti hetes-t is - írta pénteken a Bors. A lap szerint a show statisztaszervezője közölte a publikum egyik visszatérő tagjával, hogy a jövő év elejétől nem lesz felvétel, ami a műsor…..
Gál Petiné Kovács Julcsa 2011.11.06 08:39:38
@Lengabor:
Nagyon helyesen írtad le a véleményedet a műsorról, csak gratulálni tudok hozzá. Letűnt és unásig látott művészek fröcskölése hallik, akik már szinte a szánalmasság és erőlködés határát súrolják. Nem hogy viccesek, hanem unalmasak, láttuk őket jó sokáig, köszönjük meg nekik és jöjjenek az újak, fiatalok, lendületes, építő hozzáállással.
  Hol van az a határ, amikor az ember még nem vállal közösséget a fasisztákkal, de már maga is besározódik? Egy mosoly? Egy biccentés? Egy kézfogás? Pár odavetett szó? Lehet-e demokrataként kezet nyújtani jobbikos politikusnak, vagy már egy kézfogás is sok? Bármit is…..
Gál Petiné Kovács Julcsa 2011.09.26 10:56:22
@Kalmár:
A pont nálad van. Én is tudomásul veszem a szocik eltűnését. Van egy érzésem, hogy ettől csak jobb lehet.
Lássuk be, egy sor teendőt igényel, hogy az ember jól nézzen ki - minél idősebb, annál fájóbb tud lenni, ha ezek közül valami kimarad. Íme egy ellenőrző lista, hogy milyen havi szépségápolási teendőkre érdemes odafigyelned.SzeptemberElőzd meg a vízhólyagokat! Akár új cipőt…..
Miután az MTV-ben elszaporodtak az egykori Echo és Hír TV-sek, már vártuk, hogy mikor tűnik fel a jobboldal pirospozsgás arcú nagyasszonya, Borbás Marcsi. A lépés annyira egyértelmű volt, hogy szinte hihetetlen, hogy csak most történt meg. A Hír TV és a CBA arca az őszi…..
Gál Petiné Kovács Julcsa 2011.09.20 20:32:55
@bloggerman77:

Akkor én erre azt mondom, hogy ismered-e a baloldal nagyasszonyát Bay Évát?
Szerinted hányszor tekert be a nyelve a vodkától főműsor időben, mikor számhúzás volt?
Igen sokszor, ezt is vegyük figyelembe.
Gál Petiné Kovács Julcsa 2011.09.20 21:17:30
@soproni1:
azt nem tudtam hogy asszonyod is szereti a főzöcskés műsorokat:)
Nekem elhiheted elég jó szakácsnőként, a Juli-suli adásából, sok praktikát és receptet tanultam meg.
mindig tanulunk és remélhetőleg most is fogunk, hogy az asztalra a családfőnek szeme-szája szerint kerüljön a vacsora:)

Bay Éva ezen oldalát nem ismerem, de láthatóan ivós nő, ez tiuti
Gál Petiné Kovács Julcsa 2011.09.20 21:45:55
@soproni1: jól mondod, némelyik olyan is, de azért kell magyart nézni, mert az érthetőbb lesz, azonfelül még elkészíthető is.
Egyszer akartam venni egy Jamie O. által reklámozott szószt, ami csak 2000 Ft-ba került, szóval maradok a magyar dolgoknál,illetve másból állltom elő, mint a hírős séf által hirdetett, kevert katyvaszt
A robotok úgy döntöttek, véget vetnek ennek az adósságosdi kutyakomédiának, és megindították a hiperinflációt. Sándor a soroksári Auchanban vásárolta ezt a 30 dekás sajtot, amin átcimkézés után eggyel arrébb csusszant egy kritikus tizedesvessző. Érdekesség, hogy az új…..