Regisztráció Blogot indítok
Adatok
civil

42 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
civil 2020.01.09 08:44:35
A magyar videojáték-fejlesztés bölcsője a Novotrade volt sok érdekes vonással és kiváltsággal, ezért többször beszélgettünk már a Checkpointban egykpori Novotrade-dolgozókkal. Ezeknek az adásoknak most keretet adunk egy újabbal, ugyanis sikerült elhívnunk a stúdióba Rényi Gábort, a Novotrade egykori…..
gasztrotúra Corn Dog 2019.08.03 20:06:28
Ez egy "must try" (muszáj kipróbáld) recept. Könnyen, gyorsan készíthesz finom vacsit, nasit, vagy party falatkát. Nekünk nagyon ízlett, szerintem neked is fog.  Hozzávalók: 7 - 8 db virsli 64 g kukoricaliszt 64 g fehérliszt 64 gr tej 2 tk sütőpor 1 tk só 1 tojás csipet őrölt fekete…..
civil 2019.08.05 14:04:21
A jó öreg mikrohullámú sütő még mindig kihagyhatatlan mindennapi életünkből. Tapasztalatom szerint majdnem minden konyhatervezésnél igénylik az ügyfelek. Egy időben ugyan elterjedt, hogy használata káros az egészségre, de ezt még nem sikerült bizonyítani. A készülék, köszöni szépen jól van és a…..
Tó-retró A nagy jaffa rejtély 2019.07.26 12:31:51
Vajon miért nevezi legalább két nemzedék jaffának a narancsszörpöt? Utánajártunk a történetnek...
Úgy gondoljuk, hogy ezekben az év eleji hideg téli napokban nem csak a töltött káposzta és a munkahelyi radiátor melegíthet fel titeket, hanem a világ legerősebb söreit tartalmazó listánk is! Mert ezektől aztán tuti, hogy hamar melegetek lenne! 10. STRUISE BLACK DAMNATION VI – MESSY - 39% Nem sok…..
civil 2016.01.11 22:58:29
Sok módszert kipróbáltál már a rezsiköltség csökkentésére, de egyik sem vált be igazán? Itt egy tuti ötlet a svédektől, amivel a téli hónapok nagy részében megúszhatod a fűtésszámlát, ráadásul decemberben sem kell az áruházakban zöldséget venned. Forrás: www.almaimotthona.hu Egy svéd házaspár…..
civil 2016.01.06 11:44:12
Néhány héttel ezelőtt nyílt meg Tapolca legújabb étterme, a Pura Vida Dine. Az étterem tulajdonosai, Attila és Erika 2006-ban döntöttek úgy, hogy eladják budapesti lakásukat, és a Balaton-felvidéken kezdenek új életet. Végül egy csendes kis falu, a Tapolca melletti Zalahaláp…..
civil 2015.01.27 07:50:27
A magunk részéről hosszú évek óta szeretjük és követjük az amerikai futballbajnokságot, közismert nevén az NFL-t. Ezt természetesen mi is – akár csak kis országunk NFL-rajongóinak 95%-a – Faragó Richárdnak és a Sport Tv-nek köszönjük elsősorban, de mostanra már ott…..
civil 2014.02.04 13:00:16
„Megrázó tényeket” készül feltárni az 1945-ben Japánra ledobott atombombákkal kapcsolatban Oliver Stone, aki a jövő hónapban először keresi fel Hirosimát, Nagaszakit és Okinavát – írta a Japan Daily Press. A hollywoodi rendező jelenleg a The Untold History of the United…..
civil 2013.07.31 12:03:38
A cikk kissé félrevezető, hiszen az Untold History... sorozat már elkészült, adásba ment, kalóz oldalakról akár le is tölthető.
www.imdb.com/title/tt1494191/episodes?year=2012&ref_=tt_eps_yr_2012
A bomba téma a 2-3-4-5. részekben szerepel. Itt a Japán megszállása esetén várható amerikai áldozatok számáról is részletesen szó esik, bemutatva, hogyan emelkedett ez a szám az elnöki jelentésekben és az utólagos magyarázatokban...
Szerintem az eredeti cikk azt akarja mondani, hogy a sorozatot kiegészítő dokumentumfilm készül. Tényleg kb. 3 percet foglalkozott e cikk írója az egésszel, háttéranyagok és sztori ellenőrzése nélkül.
A sport örök igazsága, hogy a különböző korban szereplő együtteseket, csapatrészeket nehéz összehasonlítani. Pontosan ez a helyzet akkor is, amikor minden idők legjobb védőfalát kívánjuk megnevezni. Deacon Jonesnak, a Los Angeles Rams védő falemberének halálhíre kapcsán…..
Javában tart a baseball idény. A focimeccs kezdőrúgásához hasonlóan a baseball meccset is gyakran egy híres ember kezdődobásával kezdik. Az alábbi videón Bush és Obama dobása mutatja, hogy miről van szó. Egy amatőrnek (bár Bush baseball csapat tulajdonos volt) ez a dobás nem…..
TComment Nem is igazi hajózás 2011.11.10 06:32:00
A merülése kevesebb, mint két méter, kizárt, hogy egy gigantikus tőkesúly tartaná meg, amikor beleemel a kétszáz tonnába. Miért nem esik ez orra? ..
civil 2011.11.10 19:02:23
@yxcvbnma: Itt látszik egy sokkal többet bíró szerkezet: index.hu/gazdasag/magyar/hid080328/
Itt meg egy igazán brutál:www.hid.hu/referencia/megtekint/m8-dunaujvarosi-hid-usztatas-43
Nem a kőműves, vagy fűrészbakra kell gondolni :) Ezért írtam, hogy egy nap. Ez alatt a száradás is megoldott, a kész szigetelést lehet védeni párnafával, akármilyen lemezzel (mint ahogy itt is felkenés/ragasztás után rövid idővel már mártották a Dunába).
Cikkemben arra kívánok rávilágítani, hogy az évek során kifejlődött huliganizmus, hogyan hódított teret a világ egyes részein, és e mögött milyen gondolkodásmód összpontosul. Írásomban rövid említést fogok tenni, mind a magyar mind a külföldi futballpályákon történt…..
 New York Jets @ Indianapolis Colts  2011.01.09. – 02.00 Amennyiben a Saints @ Seakhaws mérkőzést totó zsargon alapján sokan országos kettesnek mondanák, akkor a Jets @ Colts lehetne a tipikus háromesélyes, ha nem kellene valamelyik csapatnak mindenképpen továbbjutnia.…..
Az, hogy az ejtőernyős katonák minden hadseregben a legjobbaknak számítanak, az evidens. De hogy köztük is vannak még jobban képzettek, akik az elit elitjét alkotják, azt már kevesen tudják. Ilyenek az Amerikai Egyesült Államok hadseregének Pathfinderjei, azok a katonák, akik a…..
Vasútépítés Pihenő gépek 2009.10.26 19:29:13
Gárdony állomáson a Kirow éppen nem dolgozott.A vagonhiány miatt megjelennek külföldi anyagos kocsik, ezek éppen Romániából:Betonozó szerelvény pihen Dinnyés állomáson. A személyvonat keresztre vár, elég sokat, mivel kábelszakítás miatt Gárdony - Dinnyés között…..