Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuckin' country

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb Jáksó volt az, aki konkrétan a sajtónak tulajdonította egy grandiózusnak tűnő ötlet bebukását, ő a Marslakók című elképesztően alacsony színvonalú (direkt nem azt írtam, hogy fos), pénzszivattyúnak használt sorozat földbeállását követően nyilatkozta azt, hogy a sajtó miatt bukott meg.…..
fuckin' country 2017.04.25 18:50:34
fuckin' country 2017.04.25 19:49:45
@colonel Tigh: Vásárhely amúgy is egy "wannabe but never be" Szeged
előszeretettel hívják ParasztPárizsnak maguket, de ebből max az eleje igaz.
ECHO élőben adja a békemenetet, kár, hogy nem kanyarodnak be a Népstadionba, mint a debreceni virágkarnevál a Nagyerdei stadionba, még jegyet is vennék, hogy a lelátóról nézhessem a transzparenseket. Az ECHO szerint "200-250 ezren vannak, de akár félmillióan is lehetnek".…..
fuckin' country 2012.01.22 10:31:50
@Kalmár: MR2 10 órás hírek: MTI szerint 100 ezer ember vett részt a békevonyításon:DDDD
Hol is a sokkal több ember? Azt meg már sokan leírták, tiszta cucilizmus fíling, buszokkal Pestre szállított vidéki és határon túli (bakker, ez ez másik ország, tüntess Bukarestben) emberek. Hol volt ez egy igazi kádáros felvonuláshoz képest, pedig ezt is szervezték ezerrel, tolták a pénzt bele az oligarcha elvtársak... Szánalom...
Az utóbbi idők legnagyobb tömegrendezvényét hozta össze az Erzsébet híd pesti hídfőjénél az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" csoport és azok, akiknek "Nem tetszik a rendszer" ... Mivel még az LMP 18 résztvevővel dúsított megemlékezésről is szép…..
fuckin' country 2011.10.23 20:06:35
@Béla Bácsi:
1. szerintem 80% aktív korú adófizető és egyetemista korú ember volt.
2. A nyuggerekről csak annyit, hogy minden valószínűség szerint ők fizették a te tanulmányaidat is (tök feleslegesen sztem).
3.A rákosizmus a megnyilvánulásod alapján inkább neked lenne megfelelő... Remek munkásőr lehetnél, esetleg agitpropos vagy mi a ménkű.
Eddig jutottam a válaszokkal, a hozzászólásod annyira zavaros, hogy nem érdemes több időt vesztegetnem rád. Evolúciós zsákutcának tűnsz. Rossz lehet csak ROM-mal...
Csatlakoznék Virág et. utolsó két mondatához.
retro gastro Donald rágó 2010.05.05 06:51:00
A '70-es '80-as évek egyik szimbóluma. Darabja 3 Ft volt, amiből bőven kijött egy zacskó Dunakavics, vagy két Sportszelet. Szóval nem volt olcsó, nem is nagyon jutottam hozzá. A golyórágóhoz hasonlóan 2-3-at összerágva óriási lufikat lehetett fújni belőle. Egy-egy ilyen rágót…..