Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a vég kezdete

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dübörög a brazíliai világbajnokság és a nemzetközi európai kupákban is kisorsolták a magyar futballklubok selejtezős ellenfeleit. Az új stadionok közül már átadták a felcsúti Pancho Arénát, debreceni a Nagyerdei Stadiont és az utolsó simításokat végzik a Ferencváros új…..
a vég kezdete 2014.06.26 14:15:24
@Kivlov: éppen ez az amire nincs pénz se oktatatás se egészségügyre segélyek hideg vizre se elég sok nyugdalyas fagy meg otthonába mert nincs mivel fütenie,cigányozásrol le kellene már szokni nácikám,tünj a bal fenéken
Tekintetes Pálos Károly Polgármester úrnak    HELYBEN    Kötelességemnek érzem, hogy egy igen érdekes stróhmanra felhívjam nb. figyelmét.    Huszthy Sándor (Deák Ferenc utca 2. sz.) az illető. Grosz Imréné zsidónő tulajdonát képező műteremben tevékenykedik már hat…..
a vég kezdete 2014.06.26 14:07:45
@maxval, a gondolkodó birca: te miröl beszélsz a horthista fasizmus küldöt haláltáborokba százezereket ,mert elakarta pusztitani a zsido embereket.
A Ténytár korábbi elemzésében már rámutattunk arra, hogy a 2012-es PISA-vizsgálat eredménye alapján negatív folyamatok indultak el a magyar oktatásban. Szóltunk arról is, hogy a magyar oktatás teljesítményének romlása különösen feltűnő, ha a térség legsikeresebb…..
Elég gané dolog az, amikor a médiamunkást úgy baszarintják ki melóhelyéről, hogy már elköszönni se tud a rajongóktól. De ez egy igen-igen-igen kemény világ, az esélyét sem szabad megadni, hogy emberünk búcsú helyett még verbálisan jól picsán rúgja volt munkáltatóját…..
a vég kezdete 2014.06.07 13:50:59
A Sándor-palotába megszervezett, rendkívül magasztos ünnepségre sajnos a terem korlátozott befogadóképessége miatt csak az MTI és az MTVA fotósát engedték be, más sajtót nem. Így csak tippelni tudunk, mi mehetett ott. // BejegyzésKötöttségek nélkül által   Na ez…..
a vég kezdete 2014.06.06 17:40:23
@hanta boy:orwel 84 orbán 2010 2014 de meddig.emberek ébresztö.
Az 1985-ös választások közeledtével az egyetemi életet megfigyelő III/III-asok jelentései is a pártvezetés elé kerültek. A május 13-án felterjesztett anyag jól érzékelteti a szerv mindennapi működését (röplapbegyűjtés, azonosítás, elemzés, a politikai vezetés tájékoztatása). NOIJ – összefoglaló…..
a vég kezdete 2014.05.17 07:41:16
"Most már tényleg azt mondhatjuk: hol van az a Barcelona?" - zengte Kósa Lajos a nagyerdei éjszakában. Hát csoda, hogy imádjuk a stadionavatókat? Most épp a debrecenit. Az eseményt sajnos csak youtubon láthattuk, úgy látszik a húsvéti tévéműsor nem hozta a kívánt…..
a vég kezdete 2014.05.07 13:41:40
@ezoli83: te utazol buszon nekem nincs autom,ha lenne tisztességes fizetésem a bkv észre sem venném
a vég kezdete 2014.05.07 13:45:39
@krferi: hol vannak mutasd meg öket nem kéne hazudni most az utobbi négy év alat ment el félmilio ember,ha orbán lesz tovább akkor miliok fognak utra kelni.
a vég kezdete 2014.05.03 10:49:45
@Kulics: 27 százalék
Tisztelt Mt.!     Segítséget szeretnek kérni, Munkatársaim, és Magam nevében. Ha esetleg van olyan jog-jogszabály, amivel kicsit is "sakkban" lehetne tartani a munkaadónkat ( nem zsarolni! ), kérem osszátok meg velem/velünk. A következő történt:      Jelentkeztem egy…..
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
a vég kezdete 2014.04.22 17:57:10
@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: miért nem tünsz el a balfenéken te antiszemita taho
a vég kezdete 2014.04.22 17:58:31
@2007alex: igazad van
a vég kezdete 2014.04.22 18:05:26
@Schild: a fidesz szemüveget le kellene venni,szörnyünek fogod látni a helyzetet melyet volt kisz titkárod viktor csinál,sajnálak.
Bizarr jelenetek játszódtak le a Dumában pénteken. Egy orosz széljobbos politikus agya újságírók előtt olvadt le, amikor egy riporter kérdezni mert tőle. A hathónapos terhes zsurnalisztát azóta kórházban ápolják. Nehéz bármit is írni, hiszen képtelenség szavakban visszaadni,…..
a vég kezdete 2014.04.21 13:50:36
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: ez lenne jo bunko volt de lehet belöle még normális ember ha isten is ugy akarja
Salgótarján, ismét. "Politik ohne Populismus -- das ist eine Illusion." - kezdődik a német arte.tv videójának leírása, és a mondatot nyelvtudás nélkül is érti mindenki. A német tv-stáb a magyarországi szociális feszültségekről és a szélsőségek megerősödéséről…..
Nagyon úgy néz ki, emberek, hogy idén elmarad a Húsvét: locsolkodás ide vagy oda, telt ház mellett hétfőn avatják a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Arénát. Nem tudom teljes bizonyossággal eldönteni, melyik a legszenzációsabb vonatkozása ennek a hírnek, de van itt néhány…..
Kicsi vagyok, székre állok, onnan egy nagyot kiálltok, hátha végre egy kibaszott nagy szürke bikának látszok! De pszt! Figyeljetek jól, ti kiválasztottai a nernek, megsúgom nem csak a választási törvény lejtését, de még a csillagok állását is mi rendeztük el:   Cuki nem?…..
a vég kezdete 2014.03.18 15:54:04
@Bakter: ANTISZEMITA ELME BETEG ILYEN A FIDESZ MINDEN TAGJA
A Fidesz olcsóbb választást ígért 2013-ban.Valójában azonban a 2014-es választásokon soha nem látott mértékű közpénzt költ el az állam: csak a pártok támogatására 7,635 milliárd forintot. (lásd legalul a táblázatot) A kétharmad által megalkotott torz választási…..
a vég kezdete 2014.03.17 14:21:58
@PAPÓ38: te szoktál néha gondolkozni,vagy csak ugy élsz, a választási csalás a fidesz részéröl kodolva van
„Egyedül Oroszország képes megállítani, távol tartani a régiótól a nemkívánatos nyugati behatolást: a kíméletlen pénzvilágot, a multi cégeket, a bóvli kultúrát, a pusztító liberalizmust. Nem Ukrajnáról, Majdanról, Krim félszigetről van szó, hanem Európa jövőjéről!…..
a vég kezdete 2014.03.03 13:21:09
@tevevanegypupu: A NYUGAT GYÖZTE LE A FASIZMUST ÉS A KMMONIZMUSZ ,MIRÖL TETTESZIK ITT KÖHÖGNI
A rezsitábornak Kálmán Olgánál! Bárcsak a többi kormánypárti képviselő is ilyen tökös lenne, mint a Tábornok úr, és ők is bemerészkednénk Olga barlangjába ... A téma a közös képviselők bevonása a rezsiháborúba.NSZ: A kormánynak ehhez semmi köze, nem a kormány…..
a vég kezdete 2013.11.29 17:37:25
@Kandeláber: NEKED IS ELGURULT
a vég kezdete 2013.11.29 17:38:45
@Kandeláber: ELGURULT A GYOGYSZERED
a vég kezdete 2013.11.29 17:46:26
@Kandeláber: ELGURULT A GYOGYSZERED
A Ténytár már korábban írt arról, hogy a takarékszövetkezetek államosítása a trafikmutyinál is komolyabb ügy lehet, amely sok milliárdos tőkét és több százezer tulajdonost érinthet. Bár a takarékszövetkezeti szféra élesen tiltakozott az átalakítás ellen, az végül - a…..
Mint minden szélsőséges pártnak, a Jobbiknak is szembe kellett néznie azzal a dilemmával, hogy továbbra is a szélsőséges retorika határozza-e meg a párt kommunikációját, vagy pedig a konszolidálódás útjára lép. Ez utóbbit választották. A Jobbik nemrég jelentkezett új…..
„Orbán Viktor azt mondta, Magyarországon kétfajta pártelnök van: az egyik olyan pártot vezet, amelybe rendszeresen törvénytelenül áramlanak pénzek, amit időnként be is vall, és vannak, akik olyan pártokat irányítanak, amelyek betartják a törvényeket. "A mostani…..
1. Nem lehet minden körzetből Baját (város) csinálni, hasonló pirruszi győzelmet aratni (vagy választási csalást elkövetni, majd meglátjuk), óriási energiabefektetéssel, hajszálnyi győzelemmel. 2. A pártkormányzati politikai agresszió lassan eléri vagy már elérte a…..
a vég kezdete 2013.09.23 18:57:59
@1001nappal: miröl beszélsz a nyugdilyakat akarod csökkenteni .nyugdilyasok százezrei nyomorognak.a milárdosoknak kellene az ellopot pénzeket visszaadni.
Lassan levonul a térség valaha volt legnagyobb árvize, amely többek közt azt is megmutatta, hogy egy nemzet összetartozás-élményét mennyire megerősíti a katasztrófa elhárításában való közösségi részvétel. Az embereknek csupán tér kellett és valóságos feladat. Ezt hozta…..