Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruhahahahihihi

0 bejegyzést írt és 409 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt persze már tudjuk a Kétfarkú Kutya tevékenykedése óta, mégis figyelemreméltó, hogy most egy parlamenten belüli formáció bizonyítja. Az LMP-nek a közelgő kongresszuson több okból is nevet kellene változtatnia, erre kínálunk néhány javaslatot az alábbiakban. Egyfelől itt…..
Több mint három hét, pontosan huszonhat nap után kaptunk választ a Budapesti Közlekedési Központtól a csepeli kerékpár út sorsát firtató kérdésünkre. Nem biztattak sok jóval: a XXI. kerület Szabadkikötő úti kerékpárút projekt módosított ütemterv szerint halad, így az…..
Egyértelmű. Perspektivikusan: felvirágoztatni az országot, második államalapítóként bevonulni a magyar történelembe. Rövid távon: megmaradni cselekvőképes politikusnak, elkerülni, hogy a gazdasági, s most már politikai gőzhenger apróra lapítsa össze, kinyomva belőle nem csak a…..
Benne vagyunk az új évben és az új politikai rendszerben, életbe lépett mindaz, ami halva született. Azt mondta Martin Schulz, az EP szocialista frakcióvezetője, hogy Orbán maga alá gyűri az államot. Szerintem ellenkezőleg: maga fölé. Új rendszerünkkel az állam erősödik…..
Bruhahahahihihi 2012.01.10 07:38:45
@Fan....: akkor bocs:d de rosszul látod!
Bármit csinált a Fidesz az a nép ellen van...
Varánusz Térdre imához, Viktor! 2012.01.07 05:39:00
Remélem egyszer Kedves Vezetőnk megírja a memoárját. Őszintén kíváncsi vagyok: milyen érzés lehet egyedül a világ ellen lenni? Milyen érzés, hogy nem tudod úgy kinyitni az ablakot, hogy a csulapermet ne hulljon az arcodba? Te vagy minden címlapon, veled foglalkozik a világ,…..
A Nemzetgazdasági Minisztérium javaslatára 150 évre titkosítják az euró-forint árfolyamot. Matolcsy György szerint túljártunk a spekulánsok eszén.Csak Matolcsy György és Orbán Viktor tudhatja január 5-étől, hogy mi az euró-forint árfolyam, így véget ér a hazai fizetőeszköz…..
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal nyár óta folyamatosan végzi a magánnyugdíjpénztárak átvilágítását, ennek első szakasza zárult le most. Selmeczi Gabriella szerint miközben a pénztártagok egyéni számláján veszteséget írtak jóvá, addig saját maguknak jutalmakat osztottak,…..
Orbán és BarrosoForrás: hirhatter.huKOMMENTÁRHa az EU a végsőkig elmegy Magyarországgal szemben, tevékenyen részt vállal az ország gazdasági összeomlásában, és ezzel végső soron az európai politikai kultúra alapjait kérdőjelezi meg és tovább rombolja az egyébként sem…..
Adott egy hajó, és adott egy jéghegy. Ha a kettő találkozik, akkor kész a katasztrófa, de az is lehet, hogy elsiklanak egymás mellett, ami még nem jelenti azt, hogy a hajó eléri célját, és kiköthet, mert újabb jéghegyek jelenhetnek meg, már ha a hajó nem a nyugodtabb déli vizek…..
A Magyar Hírlap erkölcsi magaslatának tényszerű problémájáról már korábban értekeztünk. Ma ismét nehéz ügyben kellett kormánypárti véleményt nyilvánítani az Orbánt Kossuth reinkarnációjának tartó Széles Gábor lapjának.Nehéz a híreket továbbra is folyamatosan…..
Az év vége felé valószínűleg egyre több spekuláció fog megjelenni azzal kapcsolatban, hogy mi vár ránk 2012-ben. Bizonyos tekintetben nagyon nehéz pontos képet kialakítani, a kormány egymásnak ellentmondó nyilatkozatai és a zavaros, hosszútávú koncepciót láthatóan…..
Aki tegnap este a bejglikómából éledezve ránézett a Milla faszbúkjára az könnyen úgy járhatott, mint én: előbb meredt szemekkel bámulta, mint busman kislány a zsinórtangát, majd kitört belőle a röhögés. A karácsonyi nagy zabálás idején nekem csak jutott eszembe, így…..
A pénteki nagy parlamenti ralliban a Fidesz-frakció elfogadta az egyik  olyan sarkalatos törvényt (az egykulcsos szja bebetonozását tartalmazó gazdasági stabilitásról szóló törvényt), amelynek visszavonása az IMF-fel és az EU-val folyó tárgyalások megkezdésének feltétele…..
Varánusz Forradalom, végállomás 2011.12.23 05:17:00
Van aki semmiből nem tanul, kár, hogy Kedves Vezetőnk is pont ilyen. Ezek az emberek saját tévedhetetlenségük megszállottjai, önhittségüknél talán csak ostobaságuk mérhetetlenebb. Nekik hiába beszél bárki világosan és érthetően, hiába szólnak barátilag, hogy…..
Ha kis késéssel is, de megjött a Mikulás. Szemügyre véve a puttonyát olyan érzése van az embernek, hogy él is meg nem is, hozott is ajándékot a kiglancolt gumicsimmába meg nem is, szóval olyan, mintha nekünk már csak erre a kismagyar zombimikulásra futná.Ettől függetlenül…..
A kormányzati fejetlenség lassan már olyan tragikomikus lesz, mint anno a szocik miniszterelnök-vadászata. Ha ez az egész nem a mi bőrünkre menne, röhögnék rajta. Délelőtt nyújtottak be egy részletesen kidolgozott törvényjavaslatot az MNB-ről. Mondjuk az már önmagában megér egy…..
Még néhány nap, és új ország születik Európában: Orbanisztán. Eredetileg úgy volt, hogy Magyarország lesz a neve, de egy zárószavazás előtti módosítóval Lázár János mindenki meglepetésére az Orbanisztánt javasolta, aztán már így maradt. Mit lehet tenni, így akarták az…..
Forrás: telegraph.co.ukKOMMENTÁRPéntek reggelre a világnak olyan benyomása támadt, hogy a britek és a magyarok akadályozzák meg az új európai alkotmányos szerződést.  A Merkel-Sarkozy páros mindent megtett, hogy kész helyzet elé állítsa az európai vezetőket a…..
Bruhahahahihihi 2011.12.09 11:01:12
@Orbán megint szégyen!: ORBÁNT SZÁMON KELL KÉRNI!!! DE SÜRGŐSEN..S MINIMUM ÉLETFOGYTIGLAN SZIBÉRIÁBAN!!!!!!!
Bruhahahahihihi 2011.12.09 11:02:41
@newtehen: EZT A BANDÁT DEMOKRATIKUS ÚTON EZZEL A CSALÓ VÁLASZTÁSI TÖRVÉNyével NEM LEHET LEVÁLTANI--MARAD A FEGYVER!!!!!!!!!!!
Fideszfigyelő Orbán nem elmebeteg 2011.12.05 22:49:00
Ki korán kel, Orbánt hallgathat a magyar kormányzati rádióban. Jóbarátom, aki pszichológiával is foglalkozik, azt mondta, kincset talált. Olyan mondatokat, amik arra utalnak, hogy a miniszterelnök elvesztette a valóságérzékelését. Merthogy ember komolyan nem mondhat olyat, hogy…..
Akárki akármit mond, a Fidesz felelős a Magyar Dolgozók Pártja és a Magyar Szocialista Munkáspárt bűneiért. Orbán a saját terrorelhárítóival és titkosszolgálataival Biszku és Benkei méltó örököse, kiváncsi vagyok, mikor kell költöznie a Terror Házának, hiszen kell a…..
Új Nagy Testvért hozna létre Orbán Viktor. Talán mert nem tudja - vagy nagyon is tudja - hogy a személyes ex tanácsadója - Boross Péter - jóvoltából soha rendesen fel nem tárt ügynöklisták, a Nyírfa és UD ügyek országában minimum visszatetszést kelt, ha megfigyelésről és…..
      A Parlament mai plenáris ülésén Harrach Péter nemzeti összefogást sürgetett, Lukács Zoltán szocialista képviselő zagyvának nevezte Orbán Viktor nyugdíjasoknak írt levelét, Kövér László nem érti, hogy mi zajlik a patkóban, a jobbikos Balczó…..