Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bruhahahahihihi

0 bejegyzést írt és 689 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már megmutattuk, hogy milyen a rock 'n' roll Budapesten, most pedig felfedjük a vörös szőnyeg titkait. Kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek ki volt a legdögösebb a Hard Rock Cafe megnyitóján. Ki az, aki úgy tud pózolni, akár egy világhírű sztár? Tessék hátradőlni, képünk…..
Reggeli kávénk mellett éppen a Közbeszerzési Értesítőt olvasgattuk, amikor ismét egy Közgépes sikerre bukkantunk. A két héttel ezelőtti 11 milliárdos tározóépítési megbízáshoz hasonlóan most is tározót építenek, csak ezúttal nem víz-, hanem szeméttározót. A Heves…..
Orbán Viktor Chicagóba utazott. Isteni szerencse, hogy nem az ezerkilencszázhúszas években vagyunk, mert senki le nem mosta volna róla, hogy nem Kapóne Albert szeszipari zugkereskedőhöz utazott ki a zárjegy nélküli házipálinka piacot bővíteni, és a Közgép mutyiforma szabadalmát…..
A magyar kabarétörténelem egyik legnagyobb száma következik, Kern András előadásában: van benne NDK turmixgép, Vasedény, fürdőkád, mese, valamint Weiner elvtárs, akire várunk. És hogy aktualizáljuk a jelenetet: vajon mekkora telefonadót kell fizetni ezen beszélgetés után?…..
bruhahahahihihi 2012.05.21 07:27:28
@midnight coder: Tudom, hogy nem hülyék , csak a Szar Nemzeti Törpénk hiszi azt....hihihi
bruhahahahihihi 2012.05.21 12:14:47
@Baál apa: PSZT...CSAK NYALJÁL TOVÁBB...ÚGYIS SZAROS MÁR A SZÁD:)HEHE
Kétségkívül minden demokratikus rendszernek előbb-utóbb eljön a válsága. Az ókori demokráciák is elbuktak egy idő után, Németország is nehézségekkel szembesült a II. világháború előtt, és hazánk is úgy néz ki, hogy komoly kihívások előtt áll. De akik ezzel szeretnék…..
Várakozó állásmódban vagyunk, hiszen még mindig nincs igazi forróság, a lenge darabok a szekrényben pihennek. Viszont készülni már lehet és aki ezen a nyáron igazán trendkövető akar lenni, az biztosan beszerzett már egy hatalmas, kinyúlt, esetleg túl bő vagy épp a hóna alatt…..
"Sokat elárul az Orbán-kormányról, hogy már az első „igazi” kormányátalakítást meg sem várva távozott belőle az a két szakpolitikus, akik a leginkább jövőorientált stratégiai ágazatokat, a földet és az energiát felügyelték." - írja a NOL.hu-n…..
  Idén először arra is rákérdeztünk, hogy a legutóbbi választáson melyik pártra szavaztak olvasóink. Ebben a posztban azt nézzük meg, hogy mennyit és milyen irányban változtak 2010 óta válaszadóink pártpreferenciái.   2010-ben olvasóink körében a parlamenti pártok…..
  RBD Morier bécsi brit követségi titkár levele Lord Bloomfieldnek. Közli Frank Tibor a Brit diplomata a kiegyezés előtti Pest-Budán: R. B. D. Morier és az Osztrák-Magyar Monarchia születése c. tanulmányában (Külügyi Szemle 2008 / 2. szám) *   No. 7   Pest,…..
Bizony büdös van Egerben, s egyre terjed. Annak idején 2010-ben igen komoly verseny folyt Pécs és Eger között az Európa Kulturális Fővárosa cím elnyeréséért. Eger nem sokkal maradt le. Arra is emlékszünk sokan, amikor a Nagy Könyv 2005-ös versenyében az Egri Csillagok…..
..ha mondom.A Kúria elnöke beintett Navracsics Tibornak. Innentől kezdve be lehet fejezni a huhogást, hogy a magyar bíróság nem független. Az! Ha tetszik, ha nem.A Kúria mindenféle politikai és közhangulati nyomásnak ellenáll, és mereven visszautasít minden kísérletet, ami…..
   A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Szilvay Gergely (Mandiner, Konzervatórium) írását olvashatják. „Azok a legcsüggedtebbek, akik még mindig nem mondtak el a fejlődés és a felvilágosodás…..
Orbán Viktor csütörtökön kiszivárgott (kiszivárogtatott?) véleménye szerint a költségvetés rossz helyzete miatt jövőre és 2014-ben (a következő választások évében) "meg kellene szüntetni" a pártok állami támogatását. (Most ne menjünk abba bele, hogy mitől…..
Szentesi Zöldi László, a Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettese a Vörös festék című cikkében Dániel Péter legutóbbi akciója kapcsán a jobb- és baloldalról elmélkedik és haditudósításában arra a megállapításra jut, miszerint „Dániel Péter eldöntötte a régóta…..
Navracsics Tibor igazságügy-miniszter és miniszterelnök-helyettes találva érezte magát legutóbbi blogposztunk miatt, melyben három munkatársunk véleményén keresztül a szemére vetettük a Cozma-ügy kapcsán tett lépését. Alább közöljük a levelet, amit a miniszter sajtófőnöke írt nekünk, valamint azt a…..
Jaj már, minden ellenzéki párt hagyjon fel ezzel a rohadt hangulatkeltéssel mostazonnal! Simicska Lajos Igaz Magyar Ember, APEH elnöksége alatt is csak milliárdos áfacsalást hoztak össze a Varga Tamás vezette haverok. De akkori szavaival élve "mindenkinek alkotmányos joga…..
 A pécsi Egyetem eredmény nélkül zárta le a vizsgálatot Gyurcsány Ferenc dolgozata ügyében. A DK szerint "megdőlt a plágiumvád". Az MN szerint "Gyurcsányt nem tisztázták".Közben (nem) mellesleg kiderült:nem igaz, hogy Gyurcsány Ferenc nem írt tanári…..
bruhahahahihihi 2012.05.17 09:27:17
@peti6: mert a Rohadék Nemzeti szarok be vannak szarva tőle..és ez így lesz addig mig meg nem döglik a kis szarcsimbók?:)))
bruhahahahihihi 2012.05.17 09:29:38
@peti6: Gyurcsány már csak második helyezet lehet még fidesz bandita megítéléssel is. ..mert a legnagyobb senkiházi ( büdös felcsúti suttyó), legnagyobb hazug,...korrupt bandita, a kis szaros minidiktátor Gonosz törpe:)))))
Tisztelt Dániel úr!Aligha vagyok azzal vádolható, hogy különösebben rajonganék Horthy Miklósért, művéért, koráért, szelleméért, az ön tette mégis szomorúsággal tölt el. Én ugyanis hiszek az emberi nagyságban, a nemes erényben, az értelemben, a jóságban, a belátásában,…..
PromontorBlog Mannerheim és Horthy 2010.10.15 08:19:00
Évforduló Olvasom a wikipédia bejegyzést a 66 évvel ezelőtti kiugrási kisérletről és morgok. Ilyeneket ír: Október 15-én megkezdődött a kiugrási kísérlet, ami a nyilas és a németbarát tisztek ellenállásán megbukott. Hm, hát igen. Azok a gonosz nyilas és németbarát tisztek, akik nem átallottak…..
Ma napvilágra került megint egy csomó lehangoló adat. Nem, hogy a remélt stagnálás nem lesz meg, de már a gazdaságunk zsugorodásának mértékéért is imádkozni kell, hiszen az minden elemzői várakozásnál rosszabbat mutat. Normális körülmények között természetesen kevésbé az…..
Matolcsy sorozata a Heti Válaszban egyszerűen csodálatos, még mindig nem tudom elhinni, hogy ezt ő írja, nem pedig mondjuk Bödöcs a Showder klubból.A legfrissebb írásából például kiderül, hogy születnek azok az isteni, soha-sehol meg nem írt unortodox ötletek:"Minden új egy…..