Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lelkes Róbert

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Challengeland 2008.08.15 08:00:00
Kommentelők figyelmébe: Új rend Valaha a FSZEK-be jártam Demokratát olvasni. A kilencvenes évek elején-közepén jártunk; a Demokrata az akkori szélsőjobb egyik orgánuma volt, a Magyar Fórum és a pár példányban olvasható Szittyakürt mellett. Vegetált mellettük néhány…..
- Ismeri XY-t?- Nem.- Hazudik! Láttuk, hogy ismerősök az iwiwen.Úgy tűnik már ez sem csak egy elképzelt beszélgetés. Egy távoli ismerősöm előző munkahelye ellen nyomozás folyik. Tanúként beidézték az ügyészségre. Mikor a nyomozók kihallgatták, arról érdeklődtek, hogy…..
Mindig is szerettétek volna tudni, milyen az, ha egy újonnan induló, B-ligás sztárokkal feltöltött tévécsatorna izomból elkezdi promózni magát, ugye? Lehet ugye szórólapozni, meg óriásplakátozni, interjúkat vásárolni színes hetilapoknál, de az igazi mégiscsak ez: Csak itt,…..
A magyar mulatósban az a jó, hogy nem csak olyan bohócok rúghatnak labdába, mint Lagzi Lajcsi, vagy olyan kiforrott karakterek, mint Postás Józsi. Itt tényleg bárki lehet sztár, és kivel is tudnánk tézisünket jobban alátámasztani, mint Geri-Betli Gáborral. Az ő feje tökéletesen…..
Vannak történetek, amiket felesleges viccelődéssel feldobni. Ilyen a 29 éves Stephen Tame esete is, aki 2002 januárjában suffolki munkahelyén leesett egy állványzatról. A balesetben csúnyán beverte a fejét, több hónapig kómában volt, orvosai szerint csoda, hogy egyáltalán…..
Valahogy az alábbiakat olvasva a Belga együttes Meki című legendás dala járt a fejünkben. Van egyfajta idiotizmus, amire tényleg csak a legnagyobb multik képesek, és ez az idiotizmus gyorséttermeknél valahogy mindig hatványozódik. Ez már Nyugat-Európa, sőt, Nyugat-Amerika!"Oda…..
Lelkes Róbert 2006.12.19 16:50:50
Nekem tetszik!
www.workingfilms.org/onthejob/images/hist-07-b.jpg

De nem ez a lényeg! Hanem az, hogy bulizzunk, főleg most, hogy jön a szilveszter, gyerünk, gyerünk, egyszer élsz, most bulizz, most élj, tombolj, ereszd el a hajad, légy egyéniség, ne sajnáld fodrászra a pénzt, címlapsztáregyenruhás bulikirályok előre, élvezzétek az életet, hambi, kóla, buli, ez számít csak, hogy jól érezzétek magatokat, mert egyéniségek vagytok, mind, de legfőképpen TE, igen, több vagy, mint a többi, mindig is tudtad, de én megmondhatom neked a bizonyosságot, amit éreztél belül, hogy KÜLÖNB VAGY, és ezért háromszor, sőt, négyszer annyit bulizhatsz tízszer annyiért, mint a melletted lévők, hajrá hajrá éljen a szilveszter!!!!
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..
w Bencsik András emlékére 2006.11.29 08:00:00
Kiadtak a nyolcvanas években Magyarországon egy sci-fi regényt KEEC – A nagy világregatta címmel. Nyolc-tíz-tizenkét éves gyerekként akadt a kezembe, és noha a szar borító miatt először nem volt hozzá gusztusom, amikor mégis olvasni kezdtem, magával ragadott a varázslat.…..
Különleges férfi kell ahhoz, hogy a meleg bőrszerkósok és a kutyaszexesek szubkultúrája végre közelebb kerüljön a szélesebb magyar közönséghez. David Merlini ilyen különleges férfi, ahogy azt december 1-i könyvbemutatójának dísze is bizonyítja...
Csáp Géza Indiai thriller 2006.10.09 09:00:02
Találtunk egy ilyen videót és megosztási kényszerünk lett tőle. Ha akar sírva röhögni az indiai Michael Jacksonon, tessék klikkolni.   ..
Háromnegyed négyig csak a Duna Televízió kapcsolt a Kossuth térre, hogy megmutassa a vekkerekkel felszerelt tömeget. A HírTv-n egy ideig a Magyarok Nagyasszony Fesztiválról beszélgettek, meg arról, hogy a kisfiúk mostanában hamarabb mutálnak. Orbán Viktor ébresztgetné a tömeget, de…..
A tvsquad.com oldalon olvastuk, hogy Peter Falk, mindenki kedvenc okosnyomozója, a CSI Grissomjának, és minden fineszes tévés detektívnek példaképe (jó, az Agatha Christie filmek és Sherlock Holmes most kimaradt, ez van) milyen kreatív fickó. A karakter nagyon "egyben volt",…..
Lelkes Róbert 2006.10.05 17:38:26
Táncolni kurva nehéz. Horrorisztikus élményei mindenkinek vannak a családi ereszd el a hajamokról, ahol tizenegy évesen produkáltatták ez embert (jó esetben) az ABBA zenéjére, ugye milyen ügyes Pistike? Na tegnap a Megatánc második válogatóját is végigkínlódtuk, mostantól már…..
Hát igen, várható volt, hogy a Daily Show is le fog csapni miniszterelnökünk coming outjára, Jon Stewart nem szokta az ilyen magas labdákat kihagyni. (Mellesleg Stewart második lett az M0-ás hídszavazáson, tehát szakértője kis hazánknak) A videóban ugyan a beszédből pont nem azt a…..
Lelkes Róbert 2006.09.27 14:22:47
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
Lelkes Róbert 2006.09.22 13:39:47
Az MTV-ostromról újra és újra levetített felvételeken a HírTV már egy ideje kipixelezi azoknak az arcát, akik egyértelműen bűncselekményt követnek el, például fémrudakkal ostromolják a székház bejáratát, vagy betondarabot vágnak az autók szélvédőjébe. Az általunk…..
Lelkes Róbert 2006.09.20 19:53:29
Lelkes Róbert 2006.09.20 19:54:31
Itt nincsenek pixelezgetések!

www.partyretard.com !

minden kép kristályéles! buli!
Amellett, hogy együttérzek a gázspray-vel lefújt, és kővel hasbadobott Hír Tv-tudósítókkal, és véletlenül sem vitatom, hogy egyedül ők voltak a veszélyes frontvonalban, azért a vicces dolgokra még felkapom a fejem. Szóval megérkezett a magyarázat a Hír…..
comment:com Best of HírTv 2006.09.19 17:36:00
Nézzük meg, hogy Császár Attila miket is mondott a könnygáz hatása alatt. Olvasónk, mekk elek gyűjtése a HírTv legdurvább elszólásaiból. "A tömegnek csalódnia kellett, a rendőrség nem állt át az oldalára." "Menekül a tömeg, velünk együtt, kamerára…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Bodycount – Bodycount's in da House Kitűnő szám a melegítésre, a rendőrszirénák…..