Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janek91

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajrá, Spíler! 2011.01.18. 13:44 kultúrmisszionárius..
janek91 2011.04.04 13:35:41
@1885*: Én csak azzal vitatkoztam, hogy Népsport=NSO, meg hogy nincs színvonal.

Hoztam példákat, tényeket.
Ha ez nem elég, akkor sajnálom:)
janek91 2011.04.04 13:50:48
@1885*: Hát a hülyeséget nehezen viselem, azt aláírom.

Az előbb mondtam a példát is, nekem az ilyen emberek egyszerűen hülyék, nem tehetek róla.

Nem, nem saját találmány, viszont baromi jól kifejezi a hozzá hasonló emberek céljait, értékrendjét, hozzáállását a dolgokhoz.

A belépőm nem érdekelt, mert nem hiszem, hogy hozzá fogok szólni itt hokis dolgokhoz. Max a VB alatt.
janek91 2011.04.04 14:01:26
@Roham Billy: Biztos, hogy jó dolog nulla ismeret birtokában minősítgetni bármit? Tényleg csak barátilag kérdezem. ( Ha már így hirtelen és ismeretlenül a cimboráddá fogadtál).

Nos, én még nem találkoztam pletykaszintet hozó, lapos semmitmondó bloggal. Pedig kb, az összeset ismerem, a központi alapításúakat biztosan. Persze nyilván azotta jöhettek létra szarok is, mivel bárki indíthat saját blogot a Népsporton.

Akár még Sanyi, aki nem japán (csak kissé korlátolt felfogóképeségű) kollégám is. Mondjuk neki kár lenne...
Állítólag Heidfeld helyett Liuzzit szerződtetné a lábadozó lengyel. Talán a crash.net írta először, hogy azért nem jelentették még be Nick Heidfeldet a Lotus-Renault-nál Robert Kubica helyére, mert a sérült pilóta szívesebben látná a saját helyén Vitantonio Liuzzit. A La…..
janek91 2011.02.16 17:44:52
www.hatharom.hu/article/3e64cd-kubica-feltekeny

Egy vélemény az ügyben, nem csak a puszta hír.
janek91 2011.02.18 15:52:26
Az összerakott alkar szépen gyógyul, korrekció nem szükséges. Csütörtökön elhagyhatja az intenzívet, pénteken, majd hétfőn operálják a töréseit. A szerdai orvosi jelentés szerint probléma nélkül lábadozik a pilóta, a legjobb hír, hogy majdnem amputált, kritikusan sérült…..
A volt F1-menedzser bent járt a kórházban, és beszélgetett a súlyos sérüléseiből lábadozó pilótával. "Hihetetlen, a legrosszabbra készültem, erre Robert ugratott, hogy még mindig olyan kövér-e a fiam. Szerintem öt hónap, és visszatér, fel is hívtam Alonsót és…..
janek91 2011.02.08 17:03:08
@kortók zolla: hírportál ez? Nem. Akkor meg? Azért nem kell mindent felróni a szerző hibájaként.
Az újításnak aerodinamikai okai vannak. Az R31-esen nyomozni kell a kipufogót, ami valójában nem is látszik: elrejtve, az oldaldobozok sarkánál van egy kis nyílás, amin a fáradt gáz távozhat, ráadásul nem is teljesen hátra, oldalra is. Légterelőkkel van elbarikádozva, hogy ami…..
janek91 2011.02.07 14:27:16
@ave: Aki a pénzért csinálja, az sosem gof jó blogot vezetni. Patriké ami szerintem technikai kérdésekben nagyon ott van ppf1.blog.hu - egyéb vonatkozásban pedig az idealisiv.blog.nepsport.hu/ tudom ajánlani.
A V vagy U-alakú nyílás teljesen új, de maga az ötlet már a 90-es években előjött a Ferrarinál, majd visszafogottabb formában a Benettonnál. Most a McLarennél az motiválta, hogy a betiltott dupla diffúzor hatását így próbálják meg visszanyerni, és a lehető legnagyobb…..
Az F1-főnök összevert fejével reklámozzák a sorozat hivatalos óraszállítóját. "Nézzék, az emberek mit meg nem tesznek egy Hublot-ért" - áll a szlogen és az áldozat aláírása a londoni rablásban megsérült Bernie Ecclestone képe alatt. Arra utal, a milliárdostól egy…..
janek91 2010.12.07 17:26:37
janek91 2010.12.07 21:42:57
@gyvy: Köszi, de sztem inkább oda kommentelj, ne offoljuk tovább szét a topikot. Az Admin bá így is morcos lesz. :)
Kevesen gondolták volna akár csak egy évvel ezelőtt is, hogy a választási kampány egyik legkeményebb retorikai küzdelme a Fidesz és a Jobbik között zajlik majd. Bár az MSZP és a Fidesz hozza egymással kapcsolatban a kötelezőt, négy vagy nyolc évvel ezelőtt lényegesen…..
janek91 2010.03.04 18:54:29
@lehetmas: tényleg borzasztó kíváncsi vagyok, hogy az MDF ki tud-e állni végül elfogadható létszámú jelölttel. Ennyi "nyavalygás" és huzavona után ugyanis szerintem, ha mondjuk sikerülne hirtelen 150 körüli jelöltet állítaniuk, akkor az szinte egyenlő lenne a kc-vel való üzérkedés bevállalásával.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy ennek a pártnak már csak a zsákutca marad... Történelmi lehetőség előtt az LMP, nem is kérdés.
Nagyon fontos fordulók következnek a Serie A-ban, nem is igazán a meccsek rangja, mint inkább a tabella élének kiegyensúlyozottsága miatt. A Milan szinte, a Roma teljesen kiesett, az Inter viszont életben maradhat Európában, így a négy, illetve öt pont távolságból érkező…..
Tavaly óta már egyszer nagyot fordult a világ, de a Fiorentina számára nem jó hír, hogy azóta újra visszafordult. 360 fokos fordulatot vett a meccs – nyúlunk vissza egy klasszikusig. A legutóbbi csoportkörben a Bayern nagy magabiztossággal gázolt át a Fiorentinán, Firenzében…..
janek91 2010.02.17 19:10:44
@_benito: a fenébe erről megint lecsúsztam....:)@.apu bedugult orra.: A Fiorentina előbb áll tótágast a kezdőkörben minthogy két kört rúgna jelen állapotában az Allianzban. Sajnos egy szem Gilardino erre nem elég... Kíváncsi vagyok, hogy a Robben-Ribéry páros melyik tagját rúgja le előbb hetekre Comotto.
janek91 2010.02.17 19:31:11
@krysal: elképesztő egyébként a srác, simán lehetne Aranylabda esélyes, ha nem lenne ennyire porcelán-lába...
Az ég kék, a fű zöld, Rooneyt meg nem szabad egyedül hagyni. Magas futballtartalmú, elragadtatásra bőven okot adó játéknappal támadt fel 2010-ben a Bajnokok Ligája, a nyolcaddöntők első részét bátran nevezhetjük maradéktalannak. A Milan és a Manchester United megmutatták azt…..
janek91 2010.02.17 19:12:04
@Everred: azért volt egy ballábas lökete amit Dida jó szokásához híven szemmel paskolt mellé:)
Két évvel ezelőtt a Milan egészen elsőrangú produkcióval lepte meg a Manchester Unitedet, az óriásit futballozó olaszok keresztbe lenyelték az angolokat. Lássuk be, ennek most jóval kevesebb az esélye, még ha ez a United nem is olyan erős, mint az volt, és nem is függött annyira…..
janek91 2010.02.16 21:30:35
@Matteo_B: az előtte végigzongorázott akció viszont érdemelte a gólt.
janek91 2010.02.16 21:37:25
@Everred: mentségére szóljon hogy mióta Favalli beállt nem nagyn kapott labdát a portugál. Félidő viszont alap csere lenne nálam (Nani le, Valncia be)
Ilyen márpedig nincs, ez nem történhet meg. Hova futottál, Halmosi; miért nem lőtted el, Gerzson; fújtad volna le, te varnyú; Tímár, a jóisten megáldjon, mire gondoltál, fiam; Babos, Gabikám, hát miért nem fogtad meg inkább? A káosz-mozaik összeállt, mi pedig megsemmisültünk,…..
Amerika választ, Európa futballozik - ez volt a tegnapi nap rövid krónikája. Amíg azonban a tengerentúlon a pénz beszélt (vagyis győzött Obama), addig az Öreg kontinensen inkább a kutya (jobban mondva a farkas) ugatott. A Roma nemhogy feléledt, hanem egyenesen főnixmadárként támadt…..
Miközben a normális emberek azon tanakodnak, hogy színesbőrű lesz-e az Egyesült Államok 44. elnöke, a futballszurkoló nem ér rá ilyesmire, hiszen Európában BL-fordulót rendeztek. Hármas gólátlaggal nem is panaszkodhatunk, és igazán jó meccseket is lehetett csorgatni ezen a keddi…..
Helyreállt a rend a Serie A-ban, a két legjobb csapat azonos pontszámmal vezet, mögöttük azonban akkora mozgolódás támadt, mint amikor a liftben fingik valaki egy öblöset. Az Inter leszerencsétlenkedte magát a dobogóról, melyre a sírból immár végleges előkászálódott Milan…..
Kéthetes PL-böjtön vagyunk túl, mégsem lehet azt írni, hogy semmi nem történt az angol labdarúgásban. Az átigazolási piac utolsó pillanataiban fontmilliók cseréltek gazdát, a válogatott meg hat pontot hozott a selejtezőkön, hurrá hangulatot teremtve a szigeten. Így a…..
janek91 2008.09.15 18:33:35
www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1221495033
Egy kis összegzés, amíg Pote-é meg nem érkezik:)
Rápillant az ember a tabellára a második forduló után, és tudva, hogy ez annyit sem jelent, mint a pornószínésznők sikítozása, a szívéhez kap: nulla ponttal utolsó előtti a Milan, előttük 1-1 ponttal a Samp, a Fiorentina és a Roma, a táblázat tetején meg a Lazio és az Atalanta…..
Nou San Trafford Óda a sporthoz 2008.07.31 13:00:00
Az 1912-es stockholmi olimpián jelent meg először a művészeti verseny, Pierre de Coubertin külön bejáratú lobbija. Elképzelése szerint öt kategóriában – irodalom, építészet, szobrászat, festészet és zene – lehetett versenyezni, eleddig nem látott, sport témájú…..
Nou San Trafford Elinterezik? 2008.05.12 11:54:00
Amikor azt hittük, a Siena remek helytállása teljesen hiábavaló lesz, érkezett Del Piero, és a 89. percben kiintegetett mindenkinek, hogy üljön vissza nyugodtan, mert egyetlen kérdés sem dőlt még el! Mert bizony hiábavaló lett volna az Inter pontvesztése, ha a Parma az utolsó…..
Szerettem volna hozzászólni egy témához, de mire észbe kaptam, poszt lett belőle. Ez már azon egyszerű oknál fogva is idegesítő, hogy most az egészet át kellene írnom királyi többesre. A téma természetesen kényes, hiszen a nemzetközi foci világától elég messzire kalandozok…..
Olyannyira véget ért a szezon, hogy már a barcelonai sorfal sem vész a bizonytalanság ködébe. A Zaragoza nagyot lépett a kiesés elől. A Villarreal szinte bebiztosította második helyét. Egyetlen komoly kérdés maradt: mire jut a Barcelona a Manchester United ellenében. Egyébként…..