Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sovisz

20 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint mondjuk Hillary Clintonnak. És ez most már kézzel fogható. Felgyorsult, infosztrádán robogó világunk digitális szuperfényképezőinek korában teljes természetes, hogy ha egy politikus asztalán, kezében, kinyitott jegyzettömbjében felbukkan egy fotózható papírlap, akkor azt…..
sovisz 2012.10.05 14:38:07
"Budapest nagy mosolya :) (Panoráma légifotó 400 méter magasból; 10-12 próbálkozás kellett hozzá, nem volt egyszerű összehozni.)" - írta Sárközi Szabi, aki az Urbanista Facebook-oldalára töltötte fel képét. Nagyon örülök, hogy nem adta fel hamarabb és gratulálok a fotóhoz,…..
sovisz 2012.05.22 16:26:44
@we: :DDD
BezzegNyugat full time 2012.04.26 23:31:50
A ma reggelem eleg hülyen indult... de nem csak nekem. Kesesben voltam (habar ez hülyeseg, mivel senki sem nezi, hogy mikor megyek-jövök) es eppen mentem volna le az U-Bahnhoz, amikor egy zöldkabatos nö, idegesen rohan fel a lepcsön es ordibalja, hogy keressenek masik utvonalat, az U-Bahnt…..
Vége a hosszú hétvégének, és a kitűzött célt majdnem sikerült elérni. Mivel egy csomó dolgom van, ezért címszavakban összefoglalom a tanulságokat: Fel kell szedni a gyepet, nincs mese. A nagyobbik parcellában ástam, kapáltam, gereblyéztem, megint kapáltam, megint…..
BezzegNyugat Öröm az ürömben 2012.03.09 15:55:36
Öröm az ürömben, hogy ma pozitivan csalodtam az uj csaladommal kapcsolatban. Nagyon kedvesek es segitöszkeszek, mindemellett jol is fizetnek. Persze feketen. Na mind1... nem lehet minden jo es f@sza.Ket napja a baratnöm mondta, hogy volna egy valamilyen idös bacsi aki valamilyen epitkezeseken…..
BezzegNyugat BezzegNyugaton 2012.03.07 08:09:29
Reggel 8 ora es mar vagy 10 palyazaton tul vagyok... A baj csak az, hogy senki nem hiv vissza. A remenyhal meg utoljara, vagyis majd akkor, ha ki kell költöznöm, mert nem tudom fizetni a lakbert. Annyira felek ettöl, mint macska a viztöl. Mi lesz, ha nem lesz munkam?Most ugy vagyok, hogy heti…..
Es eljött az igazsag pillanata! Amikor is a sötetseg atveszi az uralmat a jo es igazsag felett! Amikor a sötet arnyak ellepik a viragos mezöket... na jo en nem tudok söteteset irni, ugy hogy legyen ennyi eleg.Kirugtak! Mu-ha-haaaaKomolyra forditva a szot... a regi Kindermädchen vissza jön es…..
  A mindennek van határa mondás már rég kiment a divatból, ezt most leszögeznénk. A tavalyi évben ugyanis egy botox blogon (ilyen is van!) felleltük az új őrületet, amely idén úgy tűnik, meglehetősen nagyobb formát ölt majd. Botox a hajra. Erre mondják felénk, hogy…..
Hat most majdnem elcsesztem... megint... masodszorra is.Az elsö hibam az volt, amikor felre ertettem a kedves rabszolgatartomat es nem mentem hozzajuk csütörtökön dolgozni. Iszonyatosan ki volt akadva...A masodik pedig a heten törtent. Lenyeg, hogy beszeltünk telefonon es megint felre…..
  Hogy nem pusztán egyszerű ingatlansaláta-link lett ebből a fóti ingatlanból, annak nem csak nagyszerűsége az oka, hanem a beküldő - Ész Károly - sorai is. A magam részéről annyit azért elmondanék a védelmében, hogy imádtam volna ezt gyerekkoromban (szülőként már…..
sovisz 2012.01.12 07:46:19
@rrroka:

ha epp dolgod van a felesegeddel/ferjeddel/szeretöddel stb. es a hajon/vizben/füvön/erkelyen stb. kivanod meg a helyzetet, azt a kedves szomszed ne lassa...
BezzegNyugat 2012 2012.01.10 08:52:41
Jo napot!Az elsö nap letudva ebben az evben, de meg nagyon sok van hatra. Tegnap volt az elsö olyan nap, amit magasabb oraszamban töltöttem a csaladnal. Hat mit ne mondjak... volt dolgom. Közel 3 hetig nem voltam es a putzfrau sem, igy akkora ganedomb volt a lakasban, plusz a vasalnivalok...…..
A globális felmelegedés ellen vívott harc első áldozatai átfagyott végtagjaink lehetnek. Sapka,kesztyű, jégeralsó! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
sovisz 2011.12.20 22:02:56
@livengood: kessz, ennyi! :)
Vasarnap van. Este. A ho nem esik, pedig huuu de nagyon igertek. Jo lenne, legalabb a hangulatom is meg jönne vegre a karacsonyozashoz. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.Listat kell keszitenem, hogy kinek mit szeretnek venni. Szerintem ennek ma neki is ülök. Meg egy picit tanulnom is kellene...…..
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Róma legdrágább lakása 2028 éves Az első csók egy buja kertben Róma közepén, amit három nap és három éjjel díszítettek fel a pápa látogatására, társasjátékozni Augustus császár egykori kőszínházában, bújócskázni ókori római szobrok mögött. Úgy tartják, a…..
2011. 12. 06. van, vagyis Mikulas napja. Eletem talan egyik legszebb ajandekat kaptam ma... es nem is akar kiktöl, hanem a "gyerekeimtöl". :) Kaptak tölem egy-egy aprocska mikulas csomagot es erre ök.... MEGÖLELTEK! :) Egyszerre! :) Annyira jo volt! Olyan jol esett... Aztan sütöttem…..
Hiba a mátrixban – gondoltam először, mert más ésszerű magyarázat hirtelen nem jutott eszembe, mikor megláttam a harmincas táblát. Azaz hogy pont nem láttam meg, és ez volt a gyanús. Pedig máskor ott szokott következni a hetvenes és az ötvenes karika után. Minden más…..
sovisz 2011.11.29 20:17:09
@rhiia: ezt biztos nem.
BezzegNyugat Bolygo Hollandi 2011.11.24 19:31:00
Lazas vagyok. Vagyis annak erzem magam, de lazmeröm nincs, hogy megmerjem. Meg olyan szürke a hangulatom...A helyzet alapjaban veve valtozatlan. Meg mindig utalok itt lakni. Az üres oraimat a lakaskereses tölti ki. Vannak nagyon szimpatikus hirdetesek is, de sajnos mindig van valami el nem…..
CSÖNDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!Remegnek a kezeim. A szivem ritmustalanul ver es izaddok orrba-szajba. Barmiert kepes vagyok elbögni magam. Dekoncentralt vagyok, elfelejtek dolgokat, a cuccaimat szethagyom es nem talalom, aludni nem tudok, pihenni vegkepp nem, hanyingerem van, enni nem tudok, nincs…..
BezzegNyugat 2011.10.31 17:44:00
Vege a szabinak....Semmi Beccsel kapcsolatos dolog nem jut eszembe... nem is tudom miröl irhatnek. Igazabol tanulnom kellene a nemetet, de mar tele az agyam.Ma este fel 7-re megyek a csaladhoz, mert a szülök elmennek valahova, nekem meg ott kell lennem a gyerekekkel. Remelem jo faradtak es hamar…..
BezzegNyugat U-Bahn 2011.10.25 19:52:00
Vegre szabin... vagyis itt a szerda munkaszüneti nap, csütörtökön amugy sem vagyok a gyerekekkel, penteket megkaptam, majd jön a 7vege, hetfön nem kell dolgoznom, kedden meg halottak napja. Viszont kedden este 7-re mar itt kell lennem, ejszakai müszak...Holnap hajnali 4-kor nyomas haza, ha…..
BezzegNyugat 1 honapja... 2011.10.18 20:16:00
Na de reg irtam mar. Annyi minden törtent velem az utolso bejegyzes ota, hogy nem is emlekszem mar ra...A gyerekekkel talan kezd jobb lenni a kapcsolatunk. Ez meg mindig nem egyertelmü, hogy most hanyadan allunk egymassal... Hagyom meg had alakuljon.Amit megtanultam ebben az egy honapban (holnap…..
BezzegNyugat Türelem... 2011.09.29 12:03:39
Lassan 2 hete, hogy itt vagyok Becsben. Ma szabadnapos vagyok. Az anyuka egy baratnöje vigyaz minden csütörtökön a gyerekekre, igy en nem "dolgozom". A gyerekek meg mindig nagyon elzarkoznak elölem. Harom dolognak tudom ezt be.1. Tudjak, hogy nem tudok nemetül es igy nem tudjak…..
BezzegNyugat Nyelviskola 2011.09.22 21:08:00
Na vegülis annyira nem volt ez rossz... marmint a het. A gyerekekkel meg mindig nem vagyok annyira joban, de mar hozzam szolnak. Nem mindig, siman van 10 perces kinos csend, amig kitalalom nemetül, hogy mit akarok kerdezni... de mar sokkal jobb, mint az elsö 1-2 napban.Nekem meg lett egy…..