Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SándorMiki

14 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor beneveztem erre a versenyre, már akkor úgy gondoltam, hogy meg kellene koronáznom ezt az évet. Az utóbbi időben a versenyek nem igazán úgy alakultak, ahogy elterveztem, de most szinte minden úgy sikerült, ahogy előre kigondoltam. :-) Az időjárásra nem lehet panaszunk, bár az igaz, hogy az…..
Úgy vártam már, hogy Szolnokon is legyen félmaraton… Zolinak, Zsuzsinak és természetesen a velük dolgozó team-nek köszönhetően, ebben az évben már a második került megrendezésre. Természetesen ott volt a helyem, annak ellenére, hogy a Wizzair óta nem volt futócipő a lábamon (az élet úgy hozta). Nem…..
Kezdjük az elején, mi is az a Bicogó? Egy olyan sportág, amely ötvözi a kerékpározást és a futást. A legfontosabb szabály: eggyel kevesebb kerékpár van, mint ahány fős a csapat! Ezért egy versenyzőnek mindig kocognia kell. Ez egy igazi csapatverseny. Nekem már volt szerencsém 3x indulni ezen a…..
A SUHANJ!6 verseny után, egy picit elkenődtem és alig futottam. Én azt kudarcként éltem meg, pedig többen mondták, hogy jó döntést hoztam akkor. Ha akkor nem azt a döntést hozom, akkor lehet, hogy a WizzAir félmaratonon el sem tudok indulni. Így utólag, jó volt ez így. :-)  A hangulata miatt…..
Ez a verseny sem múlik el élménybeszámoló nélkül. :-) Meg…  nemcsak a pozitív élményeket akarom leírni, hanem azt is amikor egy verseny nem úgy sikerül, ahogyan azt elterveztem… Amikor beneveztem a versenyre, akkor azt gondoltam, hogy ez egy tökéletesen jó erőpróba lesz ahhoz, hogy megtudjam,  hol…..
Mint a címből kiderül, ezen a versenyen "csak" kerékpáros kísérő voltam egy szupertündérvirágszál csapat mellett. :-) Kezdjük az elején, mi is azaz UTT 111. Ez az Ultra Tisza-tó és a verseny távja 111 km. :-) A kedvesem és 4 barátnője gondolt egyet és elhatározták, hogy teljesítik ezt a kihívást. A…..
Régóta kacérkodtam már a gondolattal, hogy ki kellene próbálnom ezt a számomra új sportot, a triatlont. Gondoltam, úszni megtanulok, kerékpározni mindenki tud, futni meg már nagyon sokat futottam… :-) Decemberben, amikor a kedvesem lecsalt az uszodába, akkor gyötrelmes 600 métert voltam képes…..
Amióta a BSI megálmodta ezt a versenyt (6 éve), csak a tavalyit hagytam ki, sérülés miatt. Tehát, mondhatjuk, hogy rákattantam. :-) Az idei versenynek úgy álltam neki, hogy nem rohanok, hanem élvezni fogom és minden akadálynál mosolyogni fogok. :-) Ezt maradéktalanul be is tartottam, majdnem……..
Kevés olyan verseny van ami kiemelt lenne a verseny naptáramban. Az egyik ilyen a Kékes csúcsfutás. A Brutálfutás és a Délibáb félmaraton a másik kettő. Valami miatt ezek különösen kedvesek a szívemnek, talán az extrémitásuk miatt. Amióta a futó eszemet tudom (2011 óta), ezeken mindig ott vagyok. Az…..
2016 év elején megkerestem a SUHANJ! alapítványt, hogy csatlakozzam hozzájuk.  Nagyon sok versenyen találkoztam már velük és nagyon tetszett a munkájuk, a küldetésük, mert amit Ők csinálnak, azt csak szívvel lehet csinálni.  Az első adomány gyűjtésemet (Suhangyalként), fél évvel el kellett tolnom az…..
Azt hiszem, minden szócsépelés nélkül, egyből belecsapok a lecsóba. Igaz ebben a hónapban eltűntem egy picit, de ennek oka volt... Ezt a hónapot a tervezésnek szenteltem. :-)  Kezdem az elején... Március közepe óta újra kellett terveznem a futóedzéseimet... Az éves kontroll vizsgálaton a doki azt…..
Mielőtt belekezdenék a következő témába, először is hatalmas köszönet Nektek!!! Az elmúlt 1 hétben nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, ami plusz erőt, energiát ad. KÖSZÖNÖM!! Ezt a blog bejegyzést a sportnak és a sporthoz való viszonyomnak szentelem. :-) Hogy mit jelent nekem a sport? Az…..
Az egészséges életstílus sok összetevőből áll. Itt lehetne reggelig sorolni az összetevőket, de én csak kettőről szeretnék beszélni, a táplálkozásról és a sportról. Ebben írásomban csak a táplálkozásról lesz szó.  Az egészséges táplálkozáshoz  mindenki ért és senki sem. :-) Rengeteg diétáról és…..
Nem is tudom, hogy hogyan is kezdjem el, hogyan kezdjek bele a saját blogom írásába... csak támadt egy ötletem, hogy mi lenne, ha írnék egy blogot, de fogalmam sincs, merről is kezdjek hozzá... talán belecsapok a közepébe és az lesz a legegyszerűbb és hagyom, hogy kialakuljon minden magától. A…..
SándorMiki 2017.03.20 14:49:39
@Öregkocogó: Köszönöm a biztató szavakat. :-) Tudom, hogy meg fogom csinálni! :-) Ezzel példát szeretnék mutatni, hogy egy átlagember is képes hétköznapi "csodára"... :-) Természetesen a gyermekeim előtt is jó példát akarok mutatni, ami az egyik legfontosabb szempont. :-)
Futóblog Az én történetem... 2011.12.20 12:23:00
A hétvégén Orsós Szabival beszélgettünk, akinek a történetét olvashatjátok itt. Picit hosszabb lesz, de megéri elolvasni. Szaszával a Lukács-fürdőben beszélgettünk a szokásos dolgainkról, mint csajok, buli, meg azt hiszem csajok. Volt egy kis sport is, amiben voltak konkrét…..
Amint látjátok, tegnap remek hangulatban és (némi regisztrációs várakozást leszámítva) gyakorlatilag zökkenőmentesen lebonyolítottuk a Futóblog JUST 30 futórendezvényt. A legpontosabb tíz (a képre kattintva bejön a teljes PDF!): A lista megtalálható a Sportido.hu weblapon…..
Már csaknem SZÁZAN jelentkeztek a jövő heti Futóblog versenyre, a JUST 30-ra. Roppant izgalmasnak ígérkezik, főleg, hogy hivatalosan is mérünk. Kiderült egy sor dolog (sörpad, sátor, hosszabbító, áram — hihetetlen sok apróság), ami kelleni fog még a verseny rendes…..
SándorMiki 2011.09.16 21:46:51