Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nana41

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dk-s és MSZP-P-s körökben ma már axióma, hogy ha valaki miatt, akkor az LMP miatt nem lehet koordinálni, amiből két dolog következik, az egyik, hogy az LMP történelmi bűnt követ el, mert beáldozza az ország jövőjét, a másik pedig az, hogy a Fidesz kutyája. Az LMP előbb elzárkózott a régi, de…..
Frissítés: A 2018-as év legjobb osztrák vásárai     Kilenc hangulatos osztrák adventi és karácsonyi vásár, a legeredetibbtől, a klasszikuson át, a határhoz közeliig.  1. A legeredetibb: a Stille Nacht faluja Ha igazán eredeti karácsonyi élményre vágyunk, Salzburg tartományig kell menjünk,…..
Egy hónaposak az ikrek, szépen fogyunk az apjukkal a kialvatlanságnak köszönhetően, bár rajta még látszanak a striák :)Mozgalmas hónap volt. Előtte persze még mozgalmasabb volt az élet.Amikor jó pár évvel ezelőtt kitaláltuk, hogy - akár kései szerelem, akár nem, akkor is világrengető szerelem -…..
A mesébe illően szép Alpokalja erdőségei között meghúzódó kis falu templomharangjára gót betűkkel írt üzenet már nem aktuális. Csupán egy emlék. Mint ahogyan maga a valamikori szénbánya is. Brennbergbánya egy megejtően szép bányásztelepülés, ahol az egykori tárnák és a környező erdő tele van…..