Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomato977

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Jajj,de csúnya! KAjak gépjármű 2012.08.18 11:44:44
Két olvasónktól is megkaptuk ezt a szuper gépet, amelyet a budaörsi Brendon előtt lőttek le. Engem erőteljesen a brit tuningra emlékeztet, azok ilyen elvetemültek. A hullámok és formák fantasztikus párosítása. De a hátulja... ..a HÁTULJA!!!!! Mindent visz, mint a Balogh…..
Tomato977 2012.08.24 12:07:38
A helyi tuning szokásoknak alávetve. Egy kicsit Star Wars-osra sikeredett, de nézzük el nekik. Nem tudom, a tetőn lévő szélterelő milyen célt szolgál a fogyasztás növelésén kívül. Rácser. Csillagok, Mercedes jelvények, csavartküszöb. Fantasztikus...
Tomato977 2012.04.25 08:50:11
Az FIA egyértelmű állásfoglalását és a szabályok tisztázását követeli a Red Bull és a Lotus a Mercedes által bevetett, újfajta DRS-megoldás ügyében. A brackley-i gárda egyfajta negatív F-csatornával jelentkezett Melbourne-ben, amely a DRS-sel párhuzamosan működik,…..
A céges gyorsulásra minimálisan készültem. Az adatok alapján az 1,4 literes karbis, benzines, 22 éves Fiat Tipótól nagy csodát nem vártam, az esélytelenek nyugalmával vágtam neki a versenynek. Vagyis: kicsit lemostam, kiporszívóztam és lepucoltam a gyertyákat a látszat kedvéért.…..