Regisztráció Blogot indítok
Adatok
archangel1528

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Széllel szemben állítólag elég jól lehet hajózni, vannak viszont bizonyos szükségletek, amelyeknél a szél irányát mindenképp tisztelni kell... Orbánék újabb családpolitikai intézkedéscsomagja mindenesetre érdekes kísérlet és megpróbál keményen szembe menni a világban uralkodó fő tendenciákkal -…..
A Kumar szülők ikreikkel és autista fiúkkal a múlt héten Dubajból Párizsba akartak repülni. Már minden ellenőrzésen átmentek, bent voltak az utastérben, amikor a személyzet kérte, hogy hagyják el a gépet. Nem értették, hogy miért...
archangel1528 2018.08.05 07:46:27
@rainman_10 éve:
"Talán Neked sem kéne, ha nem bírod a tömegközlekedés kihívásait elviselni. utastársak dolgait elviselni..."

A kérdés itt az, hogy hol van az elviselhetőség határa.
Ha valaki 5 percig hangosan telefonál az még talán ok, ha viszont 1 órán át teli torokból káromkodva az üléseket verve tombol az már talán nem.
Mi alapján és ki dönti el, hogy hol legyen a határ ?
Az ellenzék után a tüntető civilek is meg szeretnének bukni, és ez egyszerre jó és rossz hír. Elmagyarázom. A jobbikosok felébredtek a Vona-illúzióból, és a Karácsony-lufi is kipukkant a szavazók nélkül maradt baloldalon. Ezért a keletkezett vákuumot újra hiperaktív amatőrök töltik be. Múlt és most…..
archangel1528 2018.04.22 10:15:50
@Jamie72:
" És az eredmény? Masszív csőd kb. 5 éven belül,"
A szocialista gazdaság omlott össze 1989-1995 között. 40 éven át termeltük drágán a szart ami hirtelen nem kellett senkinek, mindemellett hatalmas adóssághalmazt halmoztunk fel.
Nyilván ennek meg volt a maga következménye.
Lázár János bécsi videója erőteljes csúsztatásokkal telibevert hazug propaganda, ami jól felkúrta a bécsben élő és dolgozó barátaimat. Az ő nyomásukra posztot írok róla, mert ha valakik, akkor az évtizede vendéglátásban dolgozó spanjaim azért kicsit jobban belelátnak a bécsi mindennapokba mint a…..
Úgy tűnik, Orbán Viktornak semmi sem szent, hiszen a minap megjelent hír szerint terrorellenes intézkedési tervet kér a kormány az óvodáktól és az iskoláktól. Bár Magyarországon nincs terrorfenyegetettség, a kormány mégis úgy viselkedik, mintha háborút viselne valakikkel, akik valamikor, valahol…..
A köztévé tudósítója 12 év után döntött úgy, hogy otthagyja az MTVA-t. Aki ismer engem, vagy hallott már előadást tartani, esetleg követi a Facebook-oldalamat, az pontosan tudja, hogy mit gondolok például a menekültválság kezeléséről és számos más dologról, ami az országban zajlik. És hogy ez nem…..
Hangos sajtószemle itt. Ha van lecke a holland választásokból, akkor az az, hogy szerencsés volt az európai politikai osztály. De búcsút inthet ennek a szerencsének, ha záros határidőn belül nem szolgál tartós gazdasági növekedéssel, és nem nyújt igazi biztonságot a terrorizmussal és a…..
Retteg a Fidesz a Momentumtól...
archangel1528 2017.03.14 05:24:05
@Ballib cenzúrázók réme 25:
1932 november 6-án volt az utolsó szabad választás a Weimari köztársaságban.
Ezen az NSDAP 33.09%-ot, a vele szövetségre lépő
Német Centrumpárt, ZENTRUM 11.93%-ot
Német Nemzeti Néppárt, DNVP 8.34-ot ért el.

Az együtt 53%, ami simán elég volt a demokratikus úton való kormányalakításhoz.

Hitler 1933 január 30-án került hatalomra, ekkor lett kancellár, és alakíthatta meg kormányát.
A 19. századi Magyarországon szinte minden tájegység életre hívta a maga betyáralakját. Így beszélhetünk dél-alföldi betyárokról, kiskunságiakról, vagy bakonyi betyárokról. E poszt "főhőse" akár több helyen is szerepelhetne, mivel a "pályafutását" délen, a Bácska vidéken kezdte, míg a halál végül a…..
archangel1528 2017.03.14 04:53:57
Mindenki bukott már el, nem kell hozzá politikusnak lenni. Elbukunk barátságainkban, szerelmeinkben, megbukunk szülőként, egy rosszabb napon elbukunk a karrierünkben is. Egy időre partvonalra kerülünk, ilyen az élet. A kérdés nem az hogy megbuksz-e valaha, hanem az, hogy visszatérsz-e a játékba,…..
Miközben sok kritika éri (tesszük hozzá: nagyon sokszor jogosan) a magyar egészségügyet, néha érdemes kicsit kitekinteni, hogy a példaként hozott országokban milyen is a helyzet...
A tervek szerint 8 önálló fejezetből álló, összefoglalt megoldási javaslat-csomagot tárok most a Mandiner olvasói elé. A hazai cigány közösségek felzárkózásának előmozdítása érdekében szeretném elérni a hazai pártokat, kormányzati szereplőket, helyi és megyei döntéshozókat, és általában bárkit, aki…..
Mire volt jó a francia rendkívüli állapot akkor, ha egy kamionnal bárki széttrancsírozhat 84 embert? Miért riogatunk folyamatosan a bevándorlás rémképeivel, ha a mostani tettes is Franciaországban élt? Mikor és ki fog lecsapni megint? Kérdések, melyekre nehezen adhatók válaszok...
Nem tudom, nektek mi jut eszetekbe erről a devizahitel-témakörről, de az én véleményemet talán a neves Index fórumos topikcím fejezné ki igazán: Unom már a devizahitelesek nyivákolását! És az egy dolog, hogy megy a nyivákolás, de a téma egyre jobban zsebbe vág azoknak is, akik…..
archangel1528 2013.08.05 05:00:53
@bankvezér: "A bank pedig nem ellenség, hanem üzleti partner."
"Amikor a bank a saját bűne miatti vesztességét rád (a vétlenre) terheli, akkor neked még ezek
után is a bank a barátod marad ?"

Ugye neked meg van fogalmad mi a különbség barát és üzleti partner között ?

A devizahitelesek aláírták hogy BÁRMEKKORA is lesz a törlesztőrészlet az árfolyamingadozás miatt, azt ők fizetni fogják. Ők vállalták ezt a kockázatot, most viseljék a következményeket. Ha valaki egy csődbe ment cég részvényeit vette meg a tőzsdén, azt ki fogja megsegíteni ?
"Hetven éve, 1943. január 12-én kezdődött a doni katasztrófa. Idegen földön, idegen érdekekért négyszer annyi ember veszett el, mint a mohácsi csatában." (Heti Válasz)   Tilinkós, horthymikiszobros  jó reggelt kívánunk!  Milyen érdekekért a kicsoda-micsoda?…..
archangel1528 2013.01.13 09:23:19
@Dubovánszky László:
Sem Horthynak sem Károlyinak semmi esélye nem volt egy fegyveres revízióra. SEMMI ! Egy háborúban a katonák és a fegyverzet száma és minősége dönt.
A probléma maga a kormány locsogása, a megbízhatatlanság, a felkészületlenség, a komolyan vehetetlenség. A kormány mondhat akármekkora számot, minden megnyilvánulásával csak elmélyíti saját hiteltelenségét. Beszéd- és párbeszédképtelen a társadalommal.  Lebotorkálok…..
RE:blog Török Gábor ellemez 2012.09.12 11:06:07
Török Gábor langyosnál is langyosabb ún. politikai elemzéseit ki kellett már írnom magamból, mert régóta bassza a csőrömet az óvatoskodásnak ez a mesterfoka, amely szintű semmitmondás még meteorológusoknál tavasztájt sem tapasztalható, ráadásul professzionális…..
archangel1528 2012.09.13 06:10:42
@Akitlosz: "NEM A MAGYAROK ÜGYE, ezért jó döntés volt szabadulni tőle. "
Mi az hogy nem a mi ügyünk? Magyarország TERÜLETÉN történt a gyilkosság. Ezek szerint pl. a horvátok és a szerbek, vagy a palesztinok és a zsidók szabadon gyilkolhatnák egymást nálunk, mert nem "ránk" tartozik?