Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Gerbera.

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZP-nek nem jött be a Zöld Pardon pénzbedobós beléptetési rendszere, mert a pénzváltó kisasszony unatkozott és csak egy rövidebb műsor és torlódás hatására volt hajlandó rendeltetésszerű tevékenységet végezni:Előrebocsátom, hogy nem vagyok nagy Pardonba járós, jópár éve…..
.Gerbera. 2011.09.16 04:43:04
Én váltottam aznap a pénzt Zöld Pardonban. Sajnálom hogy ilyen érzéseket váltott ki belőled ami történt, de néhány dolgot le szeretnék írni. Nem unatkoztam fent, és a munkámat rendeltetésszerűen végeztem.
Leírtad hogy te váltottál nálam, tehát az normálisan megtörtént. Én kizárólag papírpénzt válthatok be, 1000Ft-ost és annál nagyobbat. Aprót nem fogadhatok el senkitől. Aprót nem válthatok, mert nem férne el fennt csak vödrökben, nem lehetne vele normálisan leszámolni, és akkor igazán torlódna a sor ha azokat számolgatnám.
Nem tudom hogy ki mondta hogy 100-ast elfogad a kapu, én normálisan azt szoktam mondani hogy csak 200-ast fogad el.
A könyörgés része nem történt meg én úgy érzem... Mert ha valaki könyörög, akkor sem válthatom be a 100Ft-osokat. Így nekem nem volt olyan mondatom hogy ha könyörög nekem a párod, akkor beváltom neki. Esetleg olyan lehetett hogy ő mondta hogy könyörög, és én mondtam neki hogy ne könyörögjön mert akkor sem tudom beváltani.
Írtad hogy barátnőd bejutott. Nem azért mert a feltorlódott sor miatt felváltottam az apróját, a sor nem torlódik fel, mert miközben beszélek valakihez aki nem megfelelő pénzzel áll oda, közben a mögötte levőknek folyamatosan váltom a pénzt. Aki apróval jön, és tényleg nincsen nála papírpénz őket magam mellé szoktam állítani, hogy várjanak valakit aki úgy vált hogy marad 200-as nála, és miközben végzem a dolgomat megkérem közben én az embereket hogy váltsanak aprót egy-egy embernek. Így a barátnődnek is lett 200-as érméje, de nem azért mert könyörgést kértem tőle, esetleg felváltottam neki a sor miatt, hanem mert segítettem neki, hogy annak ellenére hogy nem volt olyan pénz nála amivel én foglalkozhatok, kerestem neki embert aki beváltotta, vagy talált ő magának.
Nem szoktam más stílusban részesíteni a befelé jövő embereket külső alapján.
Írtad még azt hogy a petíciós lány mondta hogy szoktak panaszkodni többen a beengedésre. Ehhez csak hozzátenném hogy a beengedés nem én vagyok egymagamban, így ez sem szűkíthető le rám egy személyre hogy mindenki rám panaszkodik befele menet.
Sajnálom. Rengetegen jöttök be egy este. Mi fent igyekszünk mindenkinek segíteni. Miközben váltom amit válthatok, foglalkozom azokkal is akiknek nincsen papírpénze. Ők is bejutnak valahogy általában, mert segítek és szerzek neki valakit aki segít. Nem szerettelek volna megbántani titeket.
Fél éve sikerül normálisan váltanom a pénzt. De tudod a 200. ember aki aznap odajön aprópénzzel,köszönés nélkül, és engem szid amiért nem váltom fel... én sem írom ki az internetre. Betudom annak hogy sietett/rossz kedve volt/ így jött össze vagy valami.

Tisztelettel: Pénzváltó kislány :)
.Gerbera. 2011.09.16 04:53:50
@rudmanynudli: Papírpénzt. Kizárólag! 1000Ft felett.