Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsömle89

46 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit megkésve, de szintet lépünk! Írni ugyan nem fogunk, de úgyis csak a képeket nézegettétek ;) ... http://instagram.com/p/ro5ZDQk8aH/ #bucsus   Milán & Zsömle..
Bucsus Blog Kicsi a Bors, de erős! 2012.09.23 17:01:21
Hali mindenkinek! Remélem már mindenki a küszöböt rágja, de annyira azért nem, hogy hiányunkban mekis kuponokat rágcsáltok és letértek a blogunk által vázolt helyes irányról! A friss egyetemistáknak/bucsusoknak két szóban vázolom ars poeticánkat:OLCSÓN…..
Bucsus Blog Thai Buddha 2012.06.03 16:06:00
 Thaiföldről alkotott képeteket sanszosnak érzem, hogy a Másnaposok folytatása erősen befolyásolta. Mikor becsukjátok a szemeteket inkább láttok egy prostit(jobb esetben himbilimbi nélkül), mint mondjuk ezt:Mindkettő hozzátartozik Thaiföldhöz, persze ha a turista részekre…..
Bucsus Blog Duran Duran szendvicsei 2012.05.23 16:51:00
  Egy bucsusnak sincs mindig ideje arra, hogy beüljön vendéglátóipari egységbe és hosszasan átadja magát a katarzisnak. Ilyenkor sokan hibásan,vesznek valami mocsok előrefagyasztott "péksüteményt" mint például a fornetti, ami mellesleg tele van adalékanyagokkal.…..
Bucsus Blog Pizzateszt pestieknek! 2012.05.03 13:33:00
Talán emlékeztek első bejegyzésünkre a pizzatesztre, amivel berobbantunk az "elit bloggerek" közé :). Akkor a XI. kerületből ostromoltuk a pizzériákat, de úgy gondoltuk azért illendő lenne a Duna másik oldalról(IX. ker) megcsinálnunk a folytatást, hogy a pösti legények…..
Bucsus Blog Fat Cat, mijaú 2012.04.18 21:10:00
 Minden bucsus szeretne egy picit dagadt macska lenni. Miért is? A túlsúlyos kiscicák egész nap feküdhetnek, sokat zabálhatnak, és a nyári strandszezonban se nézik ki őket. De azért azt mondom mi ne legyünk ilyenek. Néha simán belefér az a meghitt étkezés, amit a Fat Cat…..
Bucsus Blog Kebabra fel! 2012.04.12 20:52:00
Sziasztok bucsusok! Először is szeretnék egy felhívást intézni hozzátok: ragadjátok meg a klaviatúrát és írjátok le nekünk szerintetek hol van a legjobb kebab/gyros az országban, és ha írtok egy legalább olyan bucsus cikket is róla, mint mi szoktunk megmutathatjátok a…..
 Halika mindenkinek! A mai napon a Ráday utcában sétálgattunk, egy megfelelő kajálda után keresve, ahol egy jót tápolhatunk. Észrevettem a Pár Perc Krumplit, ami elgondolkoztatott, hogy élhet meg abból egy büfé ha a sültkrumpli a fő profiljuk, itt erről van szó, bár lehet…..
Bucsus Blog 100. extra bejegyzés 2012.03.18 19:08:00
Halihó! 100. bejegyzésünkre úgy gondoltuk, hogy próbálunk kicsit többet adni magunkból, ezért vártuk a kérdéseket. A nyertes kérdés(Galiger Zoltán: Tènyleg!! Örömlànyokròl tesztet nem akartok csinàlni?) mellett köszönjük a többit is amikre igyekeztünk válaszolni. A…..
 Tolnátok már valami igazi bucsusat igaz? Nem ám három rongyért pizzát rendelni, meg hasonló arcosságok, hanem pár száz forintért olyat enni ami után elégedetten csettintünk: megérte. Vásárcsarnokban kajálni jó, rengeteg jó dolgot lehet enni jobb áron mint a multiknál és…..
Bucsus Blog Mirelit pizzateszt 2012.03.08 12:00:00
Pacsika. Szeretjük a pizzát, mi inkább a helyben fogyasztás vagy pedig a rendelés hívei vagyunk, viszont elgondolkoztunk, hogy maradnak életben, miért vásárolják a vevők a dobozos mirelit pizzákat, amik közül van amelyik annyiba kerül majdnem mint egy kiszállított friss pizza.…..
 Mangalicát enni manapság menő. Na azért annyira nem mint a tükörben fotózni magunkat az almás telcsinkkel. Remélem azzal tisztában van a többség, hogy a mangalica őshonos magyar sertésfajta. Nagyon örülök neki, hogy egyre népszerűbb lesz a saját röfink, hiszen simán…..
Bucsus Blog Torkos Csütörtök 2012.02.20 20:01:00
Hónap vége van már nagyon csúnyán, de van egy remek kezdeményezés a héten ami lehetővé teszi a dőzsölést és a csirke áron történő bélszín zabálást. Egy igazi bucsusnak piros betűs nap a torkos csütörtök. Ezen a becses napon egy rahedli étteremben féláron tömheted a…..
 Remélem minden bucsus odavan a pink nektárért. Minket Milánnal ha egy vendéglátó ipari egységben megláttok, nagyon nagy esélyetek van rá, hogy egy rózsaszínű lötyit szorongatunk bubis kivitelben. Így vett meg minket kilóra egy hely úgy, hogy semmit se hallottunk még…..
Kopogó szemekkel csoszogtunk a belvárosi dzsungelben és vadásztunk egy szimpatikus helyre, ahol szert tehetünk a napi menünkre. Útközben célba vettünk egy Szendvicsházat, hogy bemelegítsünk az ebédre(bucsus Update1). A Tüzes Vasaló Szendvicsház a Wesselényi u. 35. alatt található…..
Halika! Mocskos hideg van, bár erre szerintem már mindenki rájött, ha nem máshonnan a facebookról. Sál, sapka, kesztyű és már robogtunk is a Rákóczi tértől(4es6os vili)egy köpésre lévő Vásár utcába a Csiga Caféba. Semmit se hallottunk még a helyről, viszont megakadt a…..
  Kedves Bucsus-társadalom! Csatlakoznék én is a „Világjáró” bucsusokhoz és egy kis beszámolóval kedveskednék hogy hogyan is néz ki a salzburgi konyha világa! Először is gratulálnék az egyre népszerűbb oldal kitalálásához és folyamatos magas…..
Sziasztok!  Köszönjük először is a hét bloggere címet a blog.hu-nak és Nektek is!  Bloggerkedésem előtti megboldogult időszakomban már meglátogattuk egyszer a Manga Cowboy éttermet a Ráday utcában. Maximálisan meg voltunk elégedve, bár nem annyira bucsus árfekvésű ,…..
 Pacsi! Ismét hambi volt a menü(nagy örömömre, abból sosem elég)! Móricz Zsigmond körtéren látogattam meg a Wikinger gyorséttermet, ahol a két sláger a hamburger és a gyros. Sokszor jártam már itt, legtöbbször éjszaka mivel a hely keddtől-szombatig hajnali 4ig nyitva van,…..
Zsömle89 2011.11.05 12:06:54
Bucsus Blog Lusta bucsusoknak! 2012.01.15 20:49:00
 Halika!Ma nem egy megszokott bejegyzést kaptok tölem, visszatérünk a házhozszállítás világába a nagy Pizza tesztünk után. De most nem a pizza lesz terítéken, hanem becsületes főtt étel. Azért is rendelünk mi bucsusok általában pizzát, mert ez éri meg a…..
Bucsus Blog Ízt leltünk! 2012.01.10 21:36:00
 Kimaradt a szórásunkból eddig az Íz-lelő étkezde, ami kifejezetten egyetemisták és jómunkásemberek ebédeltetője, a nyitvatartás mást nem is nagyon enged(11h-17h, hétfőtől-péntekig). BME-sek szerintem vakon is eltalálnak már, a többieknek egy kis segítség, hogy hol…..
 Had kezdjem ott, hogy heveny másnaposan imádok a Tescoban lófrálni. Kedd este is így tettem kimondatlan céllal: valami extra húst fogok venni és főzők a családnak valami okosságot!  (Azt hogy hétfőn miért kell duhajkodni nem tudom, fold) Tesco, húspult bélszín:6000/kilo.…..
Bucsus Blog U26 2011.12.21 20:17:00
   Rég jelentkeztünk már, (az én saram) remélem azért elvonási tünetetek nem volt. Egy olyan vendéglátóipari egységet mutatok most be nektek, ami árában(1200 ft )lehetne a hónap eleji ajánlatok, de az olcsóbb menüzös helyek között is. Ami egészen biztos, hogy…..
Bucsus Blog A hónap eleje rovat 2011.12.13 18:36:00
   Sziasztok arcok! Már rég írtam a blogra, ezért is pacsi Milánnak a kisegítésért. És most is csak egy új rovatot harangozok be nektek. A hónap eleje rovatot. Hogy kik vehetik ennek majd hasznát: Akik hónap elején habzsolják az életet nagy kanállal, esetleg…..
 Kicsit szakítunk a módival és egy amcsi franchise rendszer étterméről írunk nektek. Azért megijedni nem kell, nem a  Texas Whoppert fogom promózni. Teljesen spontán kiszúrtuk Renátó cimbimmel, hogy a T.G.I. Friday's is rendelkezik ebéd ajánlattal. Sohasem voltam még itt,…..