Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kusics Iván

0 bejegyzést írt és 500 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tűzgömb szállt el Magyarország fölött, és kicsivel később megszületett - nem, nem az Úrjézus 2.0 - Palesztina. A felhőtlen örömbe némi üröm vegyült, mert itthon a piréz-izraeli összeesküvés úgy átbaszta a palánkon a numero unó parlamenti pizsamanácit, hogy a…..
Kusics Iván 2012.11.30 17:08:36
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te koma, én csak azon gondolkoztam el, hogy miképp fér össze az, hogy a tiféle joggal röhög azon, hogy a szlovák mennyire egy nem létező nép és entitás, miközben meg fényesre cidázzátok a hasonlóan nem létező "palesztinok" házilag barkácsolt szerszámát. még a zászlóikkal is ugyanazt a gagyi játékot játsszák, mint ezerfélének mondott szlávék, de még ez sem gyanús.
Kusza Szemre azt hiszem ráférne most egy teljeskörű kivizsgálás a Dr. Csernustól az antidopping csoportig terjedő skálán. Bizony, pisateszt, vérvétel, minden ami játszhat, mert ekkora kreténség természetes úton segédanyagok vagy tudatmódosító szerek nélkül nem jöhet egy…..
Kusics Iván 2012.11.17 19:50:34
@Éhes_ló: a csajt a videón? én nyomnám.
Amint arról először a Társaság a Szabadságjogokért, majd az Index is beszámolt, a kormány (EMMI, Nemzeti Kábítószer Adatgyűjtő és Kapcsolattartó Központ) egyszerűen kitörölte a 2012-es drogjelentésből azokat a részleteket, amik cikinek számítanának számukra. Biztos…..
Kusics Iván 2012.11.16 12:47:30
@Schindler Pistája: de ki fog előfizetni a sátorbörtön webkameráira?
Hááát..., Jeszenszky Géza aztán tényleg elefánt volt a porcelánboltban, de ilyen rossz hete valószínűleg soha nem volt külügyminiszteri időszaka alatt. Nem szívesen lennék Martonyi úr helyében, de azt hiszem, maga kereste magának a bajt, úgyhogy megérdemli mindazt, ami most rá…..
Kusics Iván 2012.09.01 11:16:06
@MACISAJT: nem. másképp működik a lobbierő. majd a System of a Down minden koncertje előtt megemlékezik az esetről, remekül illik az antiwar statementjükbe, milliónyi rajongó fölvési agyába Magyarországot, mint a gonosz kollaboránsát. túléljük? persze. a Kardashian nővérek telepicsogják a bulvármédiát, milliónyi rajongó fölvési agyába Magyarországot, mint a gonosz kollaboránsát. túléljük? persze. Dr. Kevorkian hívei közleményt adnak ki "egy örmény orvos nem hajthat végre eutanáziát az azért könyörgő betegeken, de egy azeri meggyilkolhat egy élni akaró, alvó örményt". túléljük? persze. Agassi telekürtöli vele a sportvilágot: a sportszerető magyar miniszterelnök a gonosz kollaboránsa. túléljük? persze. Bagian ezt teszi majd a tudományos élettel. túléljük? hogyne. aztán ne feledkezzünk meg arról, hogy Guderian vagy Mikojan milyen pozíciókban is üldögéltek - tudod az örményeknél ez egyfajta szokás, mely a mában is jelen van: magas pozíciókban tevékenyen tenni-venni. üzletemberek, politikusok, kaliforniai beágyazottságú anyaországi örménynek tetsző politikus-hadurak, megannyi tű, megannyi szúrás. túléljük? talán. de azért csak bagatellizáld el, csinovnyik.
Kusics Iván 2012.09.01 11:35:01
@salamander: "ahogy egyeseknek a történelem 1919-ben kezdődik és tart 1947-ig majd folytatódik 1990-ben..." ja, az Alaptörvény íróinak.
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
Kusics Iván 2012.09.01 08:28:40
@Vidéki: aki jóhiszemű egy kaukázusi országgal kapcsolatban, az kötözni való idióta, bolond, semmirekellő félnótás, nyavalyás alkalmatlan senkiházi. ha pedig az azeriek a nemzetközi joggal próbáltak volna hatást gyakorolni (eddig egyébként miért nem tették, vagy miért volt hatástalan, miért pont most, ugyebár) elég lett volna fölcsörögni a NATO-t. gyenge mosakodás, mellébeszélő konklúzió, ezt sikerült felmutatnod.
Kusics Iván 2012.09.01 09:33:31
@Schindler Pistája: ne már geci, zsidó parancsra örménysajnálat? nagyobb vicc, mint ha mi parancsolnánk meg az amiknak, hogy ugyan már kicsit simogassák a szlovákokat.
  Íme a hír.   Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait, és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és…..
Kusics Iván 2012.09.01 04:59:38
ugyan mondanám azt, hogy lehetett volna nem lápon kis lábujjon egyensúlyozva pénzért kuncsorogni, de tán szilárdabb, kötött talajok eleve rendelkezésünkre sem állnak. bár nem hiszem, aki keres talál.

viszont ha mégis így volna, ergo az azeri pénz létfontosságú, márpedig ha létfontosságú, akkor a nekik tett gesztus is az, akkor is amatőrnek tetszik a kivitelezés.

még talán ha az utólag gyakoroltuk volna a gesztust, a hitel rendelkezésre bocsátása után, kommunikáltuk volna ezt hálaként, az örményeket meg etettük volna a szegény, kiszolgáltatott ember meséjével, kit a hatalmas Azerbajdzsán rángat mézesmadzagon, hisz a szegény ember vércukorszintje halált jósló mértékben leesett, így kénytelen nyalogatni azt az azeri madzagot. akkor még csak-csak. pénz meglenne, a helyzet pedig talán kimagyarázhatóbb.

jelenleg a pénz nincs meg (ahogy fentebb valószínűsítették: nem is lesz), a helyzet pedig elfajult.

innentől annyi érdekelne:
-kinek az ötlete volt a gesztusgyakorlás? ha a miénk, akkor fejeket. persze valószínű az övék "ugyan már, ha úgyis barátkozunk, tudod itt ez a kedves gyerek, azeri fickó, börtönben van nálatok"
-ki volt az a félázsiai félmajom, aki úgy gondolta, hogy előzetes gesztusgyakorlással felgyorsít egy olyan folyamatot, ami pont a gesztusgyakorlás által fog végeredményét illetően fejjel beleállni a méternyi guanóba?
-ugye senki sem gondolt olyat, hogy a kaukázusi népek kormányai és vezetői megbízhatóak? hozzájuk képest a tádzsikok a gentlemen's agreement keménykalapos nagymesterei
Eltelt még egy hét és Bognár Gyuri bácsi nem bír a seggén maradni, felkelt a bajai kispadról és a mezey úton eljutott Csákvárra, hogy onnan (szinte biztosra vehető) hamarosan a Bohócba köszönjön be. Persze azért, hogy kiszorítsuk az imperialista, nyugati edzőket a mi focink…..
Én a Magyar Nemzettel és jobboldali barátaimmal szemben nem tartom rasszistának feltétlenül a Milla képét, amit Facebook oldalán posztol, és amin fuksszal és egy köteg tízezressel ábrázolja Orbán Viktort. De az biztos, a kép könnyen kelthet rasszista indulatokat, és valljuk be…..
Kusics Iván 2012.08.28 07:02:43
@magyar ember teli szájjal: szinte minden ember rasszista. csak sokan vannak olyanok, akik felülkerekednek a zsigeri érzeteiken, miután konstatálták, hogy annyira kevés normális ember s nő lakja e földet, hogy ha még szín/vallás/etnikum szerint is válogatnánk őket, akkor a végén egy csapat gyökér vagy az üres magány venne körbe minket.
Új politikai pólus alakulásáról esett szó az Ökopolitikai Nyári Egyetem utolsó napján: az LMP, a 4K!, a Szolidaritás, a Milla alkotnák ezt az új politikai csoportosulást, ami Csigó Péter cikksorozata nyomán egy 25 százalékos, főleg bizonytalan, de a tanulmány szerint a…..
Kusics Iván 2012.08.08 14:45:55
véleményem szerint
1) kommunistaivadékoknak nem kell balközép ellenpólus
2) az LMP jelen uralkodó, Jávor-féle jogvédő-skandináv-zöldszocialista, Scheiring-féle neomarxista vonalai egyrészt önmagukat tartják távol a tényleges hatalomtól, másrészt ez jól is van így
3) a 4K! és a Milla ténylegesen komolytalan belpesti nyavalyák, dacpártok értelmes program nélkül - más esélyük nincs, mint az eggyel komolyabb LMP mögé beállniuk diverzitásfokozónak - csak persze ez a diverzitás leginkább spenótszerű masszához lesz hasonlatos
4) 4K!+LMP+Milla=SZDSZ/2 - a bukott "liberális" párt baloldala éledne újjá, mely pedig megegyezik az SZDSZ azon felével, mely bukását és kimúlását okozta
5) a Szolidaritás némileg külön kezelendő, hiszen bár pártcsíra, sőt akár múló semmiség, de beágyazottsága szakszervezeti, mely szakszervezetiség az európai baloldali pártok jellemzője, ellenben mifelénk ez nem ilyen egyértelmű - a Szolidaritás megerősödése eme anomáliát önjogán kezelné
6) az egyetlen liberális momentum (egykulcsos adó) a Fidesz népi kommunista masszájában fuldokol, az européerség pedig anakronisztikus az LMP multi- és tőkellenes önmeghatározásában (baloldaliságában), így Lehet Másék, illetve regnáló helyi Lukasenkánk külön bejáratú agybaja együttesen kötözi a világosabb eszmékhez az MSZP bukott ivadékait, ezáltal pedig a világosságot nyúzzák meg asszír módra, öntudatlan nagy egyetértésben
Hát mégsem lesz választói regisztráció. Feliratkozni kell a szavazati jog gyakorlásához! Ez mindjárt más! Ahogy az NER szelleméhez illik, széleskörű társadalmi egyeztetés után döntött a Fidesz elnöksége: Előfeltételhez kötik az voksolást. A félázsiaiak vezére, akinek…..
Kusics Iván 2012.07.31 09:39:03
@Talon Karrde: hogy álltok ti ezzel az innen csupáncsak zsebkirálynak tetsző, Basescu nevű kivételesen nagy urasággal, a szardíniai villák múló mámorának egyik utolsó oszlopával? hogy így nem mentetek szavaznia, csak azért. mondjuk ez a Kunta Kinte szocialista se tűnik egyszerűnek, hanem inkább, mint a nevével való gyermeteg asszociációt alapul adó Haley-regény címe, csak a többesszám jele nélkül.
Kusics Iván 2012.07.31 10:05:37
@Kettes: tulajdonképpen rendkívül szkeptikus vagyok mind a még létre sem jött koalíció esélyeit, mind működését, mind az azt követő választásokat illetően. egyrészt addig rendben is volna, hogy a koalíciót, illetve hát a koalícióígéret-pártszövetséget a körülmények ebben a nehezen reagáló közegben is kikényszerítik. másrészt viszont ez az entitás elég nehézkesen fogja magába olvasztani a jobbik nevezetű, hasznos társadalmi energiákat röhögve, maga kazánjában eltüzelő viccegyletet, márpedig enélkül, hozzávéve egy alapos, stadionátadásokkal és mondjuk sertésosztással terhelt, feltehetően mind listaalapúnak, mind pedig modern és durva marketingmaratonnak ígérkező kampányidőszakot, nekem olybá tűnik, hogy lófasz lesz itt, nem bukottviktor.
de ha minden trükk és ármány hárítva, a bukott király pedig no nem Döblingben, de Grazban vagy épp bolyongva ott a Vérmezőtől északra, na akkor is ott van egy fasza gittegylet, megválasztva, feladattal, mely feladatra pedig - feltehetően - a gittegylet egészének apró töredékét kitevő mondjuk féltucat ember lesz csak alkalmas. az szerintem badarság, hogy majd két év alatt a sok évnyi homályból előbukkan a rejtező értelmiség, meg sötét szobában csendes lényből rétor fogan, meg hogy a birka nép felismeri, hogy itt kérem ürüsítés van folyamatban. tehát alapvetően a jelen állapotaihoz talán annyi várható, hogy Bajnai visszatér, esetleg a DK felnő a küszöbhöz és az újonnan formálódó mozgalmak (pl. Szolidaritás) valamelyike (esetleg) egy jó performanszsorozattal utánozza eme utóbbi eredményt. tehát, akkor ahogy ezen párt prominense mondaná, lassan mondom, itt kérem toldhatjuk meg meg is tolhatjuk, de ez a vágybéli ernyő akkor annyira és szükségszerűen MSZP kell legyen, hogy akár hívhatjuk is ekképp. tehát akkor lehetséges egy olyan, hogy az MSZP bemutatja: Bajnai feat. LMP, DK, Szolidaritás.
na mármost nem ragozom tovább, még annyit, hogy az MSZP-DK vonal olyasféle, melyre ideiglenes hatalmat bízni meglehetős wishful thinking, ezek elvenni szeretnek és még elvenni, nem visszaadni.
meg aztán esztendőnyi takarítás után, mint spájzot takarító asszonyka, esetleg a nép is elkezdene ragaszkodni valami orbáni blődséghez, mert sajnálja szegényem tűzre vetni. de ha nem, akkor is benne van, hogy Orbán valahogy mégis visszakapaszkodik. plusz ugye a Fico-féle királycsel. nehéz ügy, mindenesetre, rajtam meg erőt vett az ólmos fáradtság, szóval tényleg nem nyújtom tovább a mondandómat, a lényeg, hogy ez az takarítókoalíció a jelen felhozatalával már-már a viktoritis nevű csúnya betegséget idézően problémás és vészjósló.
Kusics Iván 2012.07.31 10:06:27
@Kusics Iván: mármint asszociációnak alapot adó, de ha már így, akkor ugye Gyökerek, mínusz ugye az a k betű, meg a segédhangzó, vagy mi a fittyfene.
Vastagbőr Győzelmi jelentés 2012.07.14 12:07:00
Erős kontenttel vonul el nyaralni az ország két koponyája, Matolcsy "rengeteg terve van még a fiókjában" György és maga Orbán Viktor.Matolcsy a szokásos, csütörtöki Heti Válaszos pubijában a szokásosnál elborultabb írással jelentkezett. Úgy néz ki, hogy a Boldogságkutató…..
Kusics Iván 2012.07.18 19:07:45
@P1sty: egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy birka. szerette magát báránynak hinni, gyapját fehérnek, de birka volt, szőre csapzott, szürke. a gazda minduntalan rúgta-vágta, de ő csak vállát vonta és legelt tovább. tudta jól, az ő fajtája a jégen - no ha jégen nem is, de a füvön megél. a gazda egy nap úgy határozott, hogy szakembert hív. a birka békésen tűrt, jó birka ő, a szakember pedig mégiscsak becsülendő valaki, bizonyára nem tombolán nyerte a szaktudását. a gazda így, a gazda úgy, panaszkodás jerkeszó, ekképp gondolkozott. és így lett a birkából ürü.
Vastagbőr Ki Mit Tud kérdezni? 2012.06.20 09:01:00
Egy kis közszolgálatiság.* Hátha valaki még nem hallott róla, hogy a Bodoky Tamás által indított, és bő 1,5 hónapja már Mong Attilát is sorai között tudó atlatszo.hu május 29-én elindította a KiMitTud nevű portált, ahol közérdekű adatokat lehet igényelni. Bárki kérheti…..
Kusics Iván 2012.06.22 06:25:26
@Vidéki: Soros, visszafelé is Soros Gyuri bácsi, tudod, aki kikaparta Viktorodat a közmondásos folyadékból. Mondhatnánk úgy is, hogy ama mecénás, aki egy felcsúti-alcsútdobozi focistából, hiú remények által táplálva, embert kívánt faragni. Soros György ellenében mit sem ért az angol jegybank, de előbbi feladat az ő képességeit is meghaladta. Felteszem eme hibájának kellemetlen mellékhatásait (a focista miniszterelnököt) igyekszik most abba a ködbe veszejteni, ahova te is kerülni fogsz, amint ez a felettébb furcsa munkaköröd végre megszűnik. De ne bánkódj, szar emberre mindig szükség van.
Kusics Iván 2012.06.22 06:31:09
@Ironfist: volt egy regény, abban volt egy vezető orvos, aki gyógyszerfüggő volt. egyszer csak nem bírta tovább a rázúduló igaz vádak sodrát, megnyekkent, szilárd burka leomlott és átadta magát a katatóniának. nos nem keresztényi dolog Vidéki elvtárssal ilyesféle játékot űzni, de kísérlet nélkül nincs tudomány.
Több hete történt - nem írtam róla azonnal, vártam, hogy kiderüljenek részletek - hogy egy Rudy Eugene nevű ember az utcán meztelenül őrjöngött, és rátámadott egy Ronald Poppo nevű emberre, akinek egészen elképesztő módon lerágta a fél arcát. Poppo túlélte az esetet, de…..
Kusics Iván 2012.06.22 05:36:01
@Steerio: meglehet, vannak adatok a szkizofrénia és a marihuánafogyasztás komorbiditását illetően. persze azt nem lehet kijelenteni, hogy a marihuána a hajlamból kifaragja a kész szkizofrént, meg ugye van pszichiáter körökben egy amolyan legenda, miszerint a szkizofrénia a "nem tudom mi a fene baja lehet" szinonimája. érdekes kérdés mindenesetre, ha vallásos téveseszméi voltak az illetőnek, akkor még olyat is el tudok képzelni, ami mind afroamerikaiaknál, mind indiánoknál (tudtommal) gyakori, azaz a keresztény eszmék és valamiféle néphez kötődő, sajátlagos vallás (pl. woodoo, vagy a Mária-megfeleltetések) keveredése. de valahogy Occam beretvája eléggé tiltakozik.
Az Orbán kormány eljut abba a fázisba nálam, hogy nem lesz egy olyan intézkedésük/törvényük sem, amivel maradéktalanul egyet tudok érteni. Eddig az egyetlen amire azt mondtam: kell, ezt jól csinálták, az az iskolakerülés szankcionálása volt. De, ha a Fidesz frakció megszavazza…..
Kusics Iván 2012.06.19 17:55:28
@Enrico72: AZ, HOGY JOBB DOLGA IS KÉNE LEGYEN BAZDMEG, AZ. a rendőr nem pesztra, meg nem pénzbehajtó, meg nem adóbeszedő, baszom a szád, Imike.
Tarlós István múlt héten az alábbi szavakkal indokolta, hogy miért is kell Budapesten 2013. július 1-től bevezetni a dugódíjat: "A dugódíjat azonban muszáj bevezetni, mert az előző városvezetés által kötött 180 milliárdos EU-s támogatásokról kötött megállapodásban…..
Kusics Iván 2012.06.19 13:03:02
@Anti Anyag: na ez így korrekt hozzáállás. más kérdés, hogy ha Budapestnek nem futja metróra, akkor hogy a fenébe futja Debrecennek villamosra és stadionra? ja, hogy nem futja? értem. nem csak amolyan retrodemszkáj vs taplós, illetve maszop vs fityisz ellentétpár rajzolódik ki a porban, hanem amolyan - nem tudom hallottál-e már róla - bp. vs vidék ellentétpár is, no fene rágja, biztos valami új baromság. az, hogy neked nem futja kisbuszra az egy sajnálatos dolog, de Budapestnek kéne rendelkeznie olyasféle források fölött, melyek lehetővé teszik, hogy az eddigihez (komcsi módihoz) hasonló ütemben, a metróvonal-hálózat szükséges új vonalait megépíttesse. csak akkor egyből visszakanyarodunk a bp. vs vidék konfliktusduóhoz, aztán kezdhetjük sorolni, hogy kerekasztal, Antal Jóska, Horn Gyuszi meg Emeszpé, Demszáj, Hagyó, Tapló Pisti, Rogán Té. de attól országunk fővárosa még mindig a retekben úszkál, kezeit kétségbeesetten csapkodva egy intermodális, részben dögkút, részben latrina, részben pöcegödör jellegű csomópontjában a történelemnek.
A hazai médiában sajnos alig olvasni valamit arról, mi zajlik ezekben a napokban Görögországban. Elvont elemzéseket, körülményes latolgatásokat közölnek az újságok, amelyeket jobbára külföldi forrásokból vesznek át, de olyasféle kezdeményezéssel én nem találkoztam, hogy…..
Kusics Iván 2012.06.15 16:15:36
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: USÁ-ban és Izraelben sok van, Izrael perpill Fico-Slota Szlovákia rapidüzemmódban, az USÁ-nak meg a hedonista fasizmus után "megváltás" lesz a nácizmus, legalábbis amíg el nem merülnek a mocsárba, simán belegelik.
Kusics Iván 2012.06.15 16:22:54
@Anti Anyag: :D:D:D te még mindig hülye vagy. 1997-1998, Bokros-csomag, az mi volt, simizés a pofidra? Soros Gyuri? nem lehet, hogy ő inkább a zsidóimádtató? meg szerinted Homisteiner2 Pali az az EU miatt védő önmagát?

Görögország meg majd megtudja, hogy földrajzi elhelyezkedése által hova is predesztinált. segítek, A-val kezdődik, nem Amerika, nem az Arktisz, Antarktisz, vagy épp Ausztrália.
Kusics Iván 2012.06.15 16:25:40
@fran7: Megyó megtette, nem rémlik? 100 napos agyfasz? hogy pörgeted még a belső fogyasztást azon kívül, hogy több pénzt hagysz fogyasztásra a népeknél? mármint imhol, itthon, nem a mesekönyvben.
Varánusz Abcúg Ángyán, le vele! 2012.06.15 05:26:00
Bosszantó egy bugris bunkó, Abcúg Ángyán, le vele! Illemkódexről nem hallott, S nem tud még olvasni se! A nagy büdös parlamentben Úrnak képzeli magát, A nerről baszki azt sem tudja, Eszik-e vagy megisszák!   (via)  Kedves NERtársaim, szeretett Vezérem, meg te, te, te…..
Kusics Iván 2012.06.15 14:38:07
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: bezony, hisz Lali csak Görényi cégével utazik Hold körüli útra és egész úton Fornetti pogácsát zabál meg Gusto burgert, a drága Lajos! a rohadt bajjibsi vijjogó varnyúhad meg folyvást belepiszkálja a gombócba gyúrt fikáját a finoman gyöngyöző, borjúmagyaros NERlevesbe, Lacibácsi magyaros bajsza találná el őket egyenkint fegyver gyanánt, mint Tartakovszki Gendi magyar filmes Dezső laboratóriuma c. magyar rajzfilmében! ukmukfukk, mondám máshogyképp.
Kusics Iván 2012.06.15 15:59:32
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: no de tényleg szó szerint schmittplagizált, hisz olyan szar lett, hogy még a Ohrana főzsidológusa is harsány röhögésbe fogott, h ezt a moslékot még a röfögő muzsik sem fogja benyakalni, oszt DE, még Henry Ford is torkig vette.