Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blog.hu

1673 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt időnk bőven megcsodálni az Index címlapi blog.hu dobozból megnyitott posztok dizájnját... Szép volt, jó volt az áttetsző layer, ami mögött sejtelmesen (vagy éppen sokatmondón) feltűnt (vagy, ha úgy tetszik: megbújt) a teljes címlap.blog.hu.  Beláttuk, hogy ez a UX már nem annyira kúl így…..
Biztos tudjátok - ki ne tudná - hogy komoly változások vannak az Index szerkesztőségében. Ezek egyik hozadéka most, hogy lehetőség nyílt arra, hogy a blog.hu-s tartalmak az Index címlapon blogketrecen kívül is megjelenjenek. A szerkesztőségtől kapott információink szerint az Indexen semmilyen…..
Bizonyára te is, aggodalommal figyelted az elmúlt hét eseményeit és elgondolkoztál azon, hogy az indexszel történtek után mi lesz a blog.hu-val, mi lesz a blogoddal. Ennek kapcsán szeretnénk pár infót megosztani veled. Azért gondoljuk, hogy erre szükség van, mert az Index.hu szerkesztőségének…..
UPDATE: Hajnalban minden jól ment, a Blog.hu zavartalanul működik.  Néha kevés 50 000 karakternyi hely egy blogposzthoz, ezért ugrunk egy nagyot, hogy 16 millió leütésig ne kelljen aggódnotok egy kifejtős posztnál a helyszűke miatt. Ehhez persze fejlesztenünk kell, amihez persze ki kell…..
Legyen hóesés vagy napsütés, mi nap, mint nap azon dolgozunk, hogy nektek bloggereknek és olvasóitoknak a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Éppen ezért ismét egy újítással tudunk szolgálni, ami nem más, mint a szavazás.  A funkciót egyszerűen beágyazhatod a posztodba…..
Annyi jó blog van, hogy az összeset szinte lehetetlen követni! Ezt gondoltad eddig, de mostantól kedvenc vagy gyűlölt blogjaidat egyszerűen követheted anélkül, hogy naponta többször odakattintanál, hátha van már friss poszt. Ezentúl ha a Blog.hu-n vagy az Indexen be vagy lépve…..
Szeretnéd ha egyes bejegyzéseid ki lennének emelve a blogod elején, hogy még több látogatód elolvassa? Új gyári sablont használsz? Akkor most figyelj! A nagy megújulás keretein belül lehetőség van minimum egy, de maximum 10 bejegyzésed kiemelésére egy ízléses lapozó dobozban…..
Kedves Blogger! Holnap, azaz április 29-én az Index2 címlapján perzselő napsütés, finom fehér homok és pálmafák várnak minden nyaralni vágyó bloggert és olvasót. Az egész napunk Tunéziáról fog szólni, csodálatos fotók, ínycsiklandó receptek, bikinis lányok, nyaralások,…..
Évről évre több a futótávot teljesítő jelentkező az év legnagyobb szabadidős sportversenyére: az idei Telekom Vivicittá városvédő futáson résztvevők száma várhatóan ismét csúcsot dönt. Egyre többen ismerik fel a futásban a világ legegyszerűbb mozgásformáját, amely…..
Idén első alkalommal bloggerek is pályázhatnak a Hello holnap! Sajtódíjra. A díjat és az ezzel járó pénzösszeget a legjobb fenntarthatósági témájú blog nyeri el. Ebbe körbe tartozik a zöld életmód, környezetünk és a természet védelme, a fenntartható gazdálkodás, az…..
Az év elejei lendületünk nem hagyott alább, így remek újdonságokkal és frissítéssekkel jelentkezünk. Lássuk mivel lett mától több a blog.hu rendszere: Frissített editor A posztszerkesztő frissítése már régóta tervben volt, végre megléptük! Jelzéseitek és tapasztalataink…..
A mai naptól kezdve egy új elemet vehetek észre a blogokon. Hogy ez a számláló mit, hogyan, mikortól és miért számol, azt ebből a kérdés-válasz posztból tudhatjátok meg. Pontosan mit számol ez a számláló? A nagyon precíz deffiníció a következő: Az adott posztoldalon…..
December 5. az Önkéntesség világnapja. Mit jelent az önkéntesség? Sokat. Most több mint nyolcszáz ezer forintot, amely a Fenntarthatósági Média Klub és a Telekom munkatársai önkéntes munkájának értéke fogyatékkal élők számára. A CEMP csoportot a blog.hu bloggerei,…..
Hallottuk, hogy felbolydult az élet néhány sportblog körül a napokban, és miután néhányan már megkerestétek a Blog.hu-t, összefoglaljuk, hogyan tudunk segíteni. Ez a poszt tehát azoknak szól, akik eddig máshol blogoltak, de gondolkodnak a költözésen. A blog.hu alatt bárki…..
Drága bloggerek! Ahogy minden fölött viszonylag gyorsan elszáll az idő a weben, kedvenceink, a hirdetések is folyamatosan változnak. Hol vannak már a 120 pixel széles felhőkarcolók és az utólag viccesen full bannernek nevezett 468x60-as reklámok? Egy biztos, ahogy a bannerek egyre…..
Szevasztok! Elindult a szavazás! 2013.08.02 11:09:39
Kedves Bloggerek, idén is eljött az idő, immáron kilencedszer, hogy megmérethessétek magatokat a Goldenblog versenyén. Az elmúlt években mindig kimagaslóan teljesítettek a blog.hu-s blogok, tegyünk róla, hogy ez idén se legyen másként. A nevezés már lezárult, így már nincs…..
A kiskorúak védelme érdekében már korábban is megadhattad, hogy a blogod felnőtteknek szóló bejegyzéseket tartalmaz, a Beállítások/Általános menüben találhatsz erre egy opciót. Mától, már poszt szinten is korlátozhatod a bejegyzés hozzáférhetőségét, tehát ha blogodon…..
Az első hétvégén tetőző árvíz okán átmeneti helyszínváltásra kényszerült Gyerek Sziget rendezvénye idén is hozta a megszokott színvonalat, ismét több tízezer gyerek, szülő, nagyszülő látogatott ki a programokra. A rendezvényen már hagyománynak számít a jótékonysági…..
A Fenntarthatósági Média Klub és a Telekom Hello holnap! program „Adni jó!“ decemberi sütiakciója szép eredményt hozott. A Fenntarthatósági Média Klub tagjai között a Blog.hu csapata és gasztrobloggereink is részt vettek a sütemények elkészítésében és értékesítésében.…..
Látom, hogy van ez a szép új Index2, jó az nekem, ha rajta vagyok? Persze. Az Index2-n szerepelni olyan, mint régen a blogketrecben volt. Annyi a különbség, hogy sokkal szebb és látványosabb, hangsúlyosabb megjelenés. És mivel más is van benne, nemcsak blog, így talán még többen…..
Drága szerzőnk! Feltett szándékunk, hogy 2013-ban a lehető legtöbb olvasót hozzuk neked. Abban is segíteni szeretnénk, hogy az értékes munkád a piacon is értékes legyen, ne csak átvitt értelemben. Ennek érdekében jövő héttől olyan tartalomnépszerűsítési és hirdetési…..
Blogod adminfelületén a Beállítások menüben már találkozhattál a Mobilsablon menüponttal. Mától ezt a menüt Speciális sablonok néven találod meg és a mobilsablon logója és színe mellett két további beállítást is találsz. A Szevasztok! blogon megjelent posztban már írtunk…..
Az importálás automatikusan történik, blog.hu-s blogod adminfelületén a Beállítások/Motorháztető menüben töltsd fel az importfájlt és kövesd a rendszer utasításait. További részletek itt! ..
Már a képek beszúrásakor vagy utólag is tudjátok igazítani a posztba szúrt képeket. Háromféle opció közül választhattok: Jobbra igazítva, szöveggel körbefolyatva Balra igazítva, szöveggel körbefolyatva Középre rendezve, körbeszöveg nélkül A régi rendszerben…..
A teljesség kedvéért megmutatjuk Nektek, hogy külső URL-ről, hogyan tudtak képet beilleszteni a bejegyzésetekbe. Az első lépés megegyezik a hagyományos beillesztéssel: A következő lépésben pedig kattitnsatok a kép URL linkre: Összefoglalva a lépéseket a következőt kell…..