Regisztráció Blogot indítok
Adatok
narancsosbukta

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 szülinapos műsorvezetője Facebook-oldalán azt írta tegnap, hogy "valószínűleg ez az utolsó születésnapom újságíróként, riporterként, műsorvezetőként, nyilvánosság előtt élő emberként... Jövőre már minden csendes lesz". A comment:com megkérdezte a csatorna…..
Úgy tűnik, kicsit fellélegezhetnek azok, akik nem szeretik Bajnai Gordont - a volt miniszterelnök ugyanis Gyurcsány legújabb buliján fog fellépni, többek között Szigetvári Viktor, Németh Péter (Népszava) és Kónya Péter (volt szakszervezeti vezető) társaságában. A Demokratikus…..
narancsosbukta 2012.06.28 14:53:56
@hopptarisznya: Csak a tisztán látás nevében,Heller azt nem úgy mondta ahogy!De tudom mint az Ööszödi beszédben is csak azt az 5 mondatot ismerik és reklámozzák!Fideszes módszer!
A Demokratikus Koalíció honlapja interjút közölt Gyurcsány Ferenccel, az emberrel. A beszélgetést Kerecsényi Zoltán, az MSZP Pápa és környéke Szervezete elnökségi tagja jegyezte (Valószínű, hogy jelenleg a DK helyi szervezete hasonló titulusának tulajdonosa). Ezúton szeretnénk…..
Megfogadtam, hogy nem foglalkozom Kertész Ákos amerikai Népszavában megjelent nyílt levelével – a nyílt levelekről általában is elmondtam már lesújtó véleményem. A legfőbb okom erre az volt, hogy a közélet ezen a szinten, pontosabban egy bizonyos szint alatt nem érdekel. Az…..