Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hszs

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első Az első karóra 2021.01.13 18:52:25
Az első karórát a Cartier óravállalat készítette 1904-ben. A megrendelő egy Alberto Santos-Dumont nevű brazil-francia pilóta volt, akinek egy praktikusabb időmérő eszközre volt szüksége, mivel nehezen tudott koncentrálni a repülésre, miközben a zsebóráját nézte. A karóra hamar népszerű lett a…..
Szinte minden ismerkedésnél előkerül manapság, kinek milyen az előélete. Mikor veszítette el a szüzességét, hány komoly kapcsolata volt, miért ért véget a legutóbbi (ha egyáltalán véget ért), mit szeret az ágyban és így tovább...
hszs 2020.12.11 21:01:43
@ramszeszita: Negyed órája az iskolafolyosóra bedobott bagetten röhögök. :-)

Sajnos a felvilágosítással és pornóval kapcsolatos gondolataid nagyon is igazak, sokan fognak még emiatt torzulni... :-(
A mogyorós csoki krém állítólag Napoleon egyik embargójának köszönhető. Persze ez már senkit nem érdekel, amikor maga elé veszi a kis mogyorós-csokis üveget és mit kenyérre kenni meg ilyenek, simán elkezdi enni egy kiskanállal, csak úgy magában. Tesztünkön a cél, hogy megtaláljuk a legfinomabb…..
A nyári szezon közepén vagyunk, nem győzik készíteni a megrendeléseket az éttermi szakácsok a különféle nyaralóhelyeken. Akad olyan ügyes maestro, akinek elég egy büféskocsi is, hogy bemutassa tudományát. Egy ilyen vállalkozás beindítása és reklámozása, nem utolsó sorban működtetése sok áldozat és…..
1896. Frank Samuelsen és George Harbo a Fox nevű csónakjukban, amelyben az első ember által evezővel hajtott óceánátkelési rekordot felállították. Az Atlanti-óceánon át tartó út 55 napig tartott és 114 évig nem döntötte meg senki a rekordot..
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátnőd Emmán és Marcsán kívül, akkor szállj magadba! Nem azért van, mert kicsi a farkad, (ez az első randi előtt egyébként sem derül ki), hanem mert képtelen vagy ismerkedni. Rossz a kommunikációd, helytelen az önértékelésed, tele vagy…..
hszs 2017.07.12 19:42:12
@Thuren Ghia: Nyerítés mega a "jelek" rész! :-) Más szemszögből nézve viszont, ahogy írod is, komolyan kell(ene) venni... Tud az nem vicces lenni...

Jót nevetek magamon, mikor visszagondolok, anno milyen bénán dekódoltam pár esetben, persze az is kellett hozzá, hogy a kibocsátó szándékai nagyban eltérjenek a kommunikált tervekkel (a la komoly kapcsolat, miegymás).
Korai ébredés, Milán viszi a megmaradt két bulát randizni, Franci és Tamás még a takaró alatt, Berni rohangál a szobában, mint a mérgezett egér. Norbert szerint ez csak egy flört közötte és Berni között, de nem szabad elfelejtenie, hogy odakint majd 3 nővel kell elszámolnia, nem tudom, hogy ez már…..
hszs 2017.05.25 22:27:53
hszs 2017.05.25 22:35:54
@PeniValdes: lökheted a Börnit :-)
hszs 2017.05.25 22:36:33
@Hétkilenced: meg még ezt is "elintézte" Börninek! :-)
Imáink végre meghallgattattak, és Sylvi ruhája haljak meg, nekem tetszik, fülbevalóját a tegnapi állatkerti kirándulás ihlette. Jó nap lesz ez a mai, mondja nekünk, a lányok végre megszépülnek (értsd: eddig ocsmányak voltak, mint a rozsdás hordó alja), és valaki távozik ma a villából, és egy…..
Andika távozása utáni harmatos reggel, Tomi smink nélkül is szereti Francit, Csaba nem tudom pontosan mit érez, csak sejteni vélem, idézem: "Most reggel amikor fölkelve, úgy hogy Andikától kong a villa, egy picit, tehát egy picit kong a villa én úgy érzem."..
hszs 2017.05.16 22:04:47
hszs 2017.05.16 22:07:22
@Mók_Ica: Te már mindent megmondtál! :-)
hszs 2017.05.16 22:14:02
Lilian&Balázs: Balázs elárulja, hogy mindig is arra vágyott, hogy felkeljen előbb, mint az asszony, és reggelit tudjon neki készíteni. Minden egyes nap. Hagyok időt a női olvasóknak, hogy ezt feldolgozzák, esetleg hogy jelentkezzenek a második évadba. A pár ezután duplarandira megy egy baráti…..
hszs 2017.05.11 19:54:04
@csincsilla72: Az nem kifejezés! :-) Erőszakos, unintelligens tyúk, hihetetlen, amit előadott a szerencsétlen "urának". A megalázás kapcsán kvázi fogalomzavarban szenved, némi sérelemért cserébe ő az, aki elássa a másik felet. Királykislány - a férfi, akiről álmodozik, lehet egy ilyen helyzetben lekever párat.
hszs 2017.05.11 20:08:13
@csincsilla72: Lehet, hogy azért ütődött... :-) 1-1 nap biztos kihagyja a Frontint.
Még neki sem kívánok rosszat, saját kárán majd eltanulgat alapfokon a következő években.
hszs 2017.05.12 08:34:29
@Csöcsös: Biztos szüretelnek már bio-dohánylevelet valahol Dél-Amerikában... :-)
Azt a szitut képzeljük el, hogy Tomi, Zsuzsi egy az egybenmegtestesíti Brüsszelt és a Soros György által támogatott NGO-kat, Norbi pedig Orbán Viktor, aki ezek ellen a szemetektől próbál tiszteletet követelni. És ezzel a szlogennel hímzett díszes molinóval indulna egy menet Bali szigetén egy főúton,…..
hszs 2017.05.03 08:54:02
hszs 2017.05.03 09:09:37
@Chat Géza: Már ne is keresd! Hátha holnap - csak "stílusosan" - őt hányják ki a hotelből...
hszs 2017.05.03 11:30:31
@Chat Géza: Csak hülyülök! :-) Nyilván nem kizárt, hogy repül a srác, de valószínűbbnek tartom, hogy vki "erősebbet" golyóznak ki.
Napra pontosan 30 éve történt a csernobili atomkatasztrófa. Azelőtt Csernobil és Pripjaty csendes kis városok voltak, azonban a baleset egyik napról a másikra fenekestől felforgatta az emberek és az ország életét. Hogyan telt el a zónában ez a három évtized? És mi a helyzet most?..
Egyre trendibbek a felnőtt színezők manapság, és a trendet természetesen az Oreo is követi. Mikulás és karácsony alkalmából színezhető csomagolással lepik meg a rajongókat a "Colorfilled" kampány keretében. Csak felmész az oldalukra, kiszínezed a csomagolást az online…..
Beyonce a Beat magazin téli számában fürdőruhában mutogatja gömbölyded idomait, miközben csirkét ölelget, vagy zászlókat teker magára. A tüzes-vizes képet nem igazán értem (szerintem rettenetes), ráadásul abszolút nem illik bele a sorozatba, a többi kép azonban rendben van. A…..
hszs 2015.10.28 15:03:22
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
Ma jelentik be, ki nyerte az Aranylabdát, a labdarúgás legértékesebb egyéni elismerését. Mint az elmúlt években mindig, a Barcelona argentin játékosa, Lionel Messi is az esélyesek között van. De mit tudunk a magánéletéről? Meglepően keveset… Hihetetlen népszerűsége és…..
Még az olyan jó rendezők is, mint Michael Mann, képesek felbosszantani és csalódottságot okozni egyaránt. A Collateral ugyanis első látszatra mindent magában hordoz, ami egy emlékezetes filmhez kell. Egy ideig még működik is a dolog, de aztán lefelé száguldó hullámvasútként…..
"Blogunk egy hölgytaggal bővült! Kérem engedjétek meg, hogy bemutassam Yks-et, aki kezdésként mi másról, mint a divatról hozott nekünk egy cikket és a továbbiakban is laza retro témákkal jelentkezik majd, elsősorban a hetvenes-nyolcvanas évekből." - Jtom A hatvanas évek hatalmas méretű geometriai…..
Modorosblog Kávémodor 2014.06.21 21:32:23
Talán gyorsabban közöltem a Facebookon, mint kellett volna (hiszen a poszt már a fejemben volt), de legalább kiderült: jó sokan gondoljuk ugyanígy - lesz is mit mesélni az unokáknak: volt egy 100+ lájkos posztom még 2014-ben! A boros- és a kézművessör-forradalmak után újabb…..
hszs 2014.06.23 17:04:24
@Modor Tibi: Bizony-bizony, igazad van, én kapszulás géppel modoroskodom, mégsem vagyok barbár, ellenben valóban egész jó "lötty" jön ki belőle, sokféle.

Mivel nem sok kávét iszom, nekem pont jó a drága kapszula ellenére az egyszerűség, variánsok és a kapott minőség miatt.

A kapszulás-modoroskodók tovább sorolhatóak alcsoportokba (ezekbe nem vagyok besorolható):
- "eredeti kapszulák megfizetése helyett coffee duck-ot használó, az ideális mennyiség és töméserősség belövéséig 1-10 csomag kávét eltékozló" csoport
- Clooney-kávé vs. Illy örökérvényű minőségi háborút szitók
Blogunk első igazán nagy sikert aratott írásában Laptoptáskás ügynök szerzőtársunk osztotta meg a portugál fővárosban, és az ottani villamosokkal szerzett élményeit. Ezen a nyáron kis alkotói közösségünk újabb tagja látogatta meg a legnyugatibb fekvésű európai…..
Világhírű tervezőt és bivalyerős motort vet be a Maserati a Quattroporte széria legújabb modelljéhez. Mit is mondhatnánk: csodálatosan gyönyörű darab! Első ránézésre fel sem tűnik, hogy az ötödik generációs Maserati Quattroporte még 2004-ben jelent meg a piacon. A…..
Az RTL Klub jól járt azzal hogy a Tv2 október közepéig nem indítja el a The Voice című új tehetségkutatóját, az X-Faktor harmadik évada konkurencia nélkül tarolja le a nézettségi piacot. A válogatók simán hoztak kétmillió fölötti nézőszámot, és a most hétvégi…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de én újabban a kánikulában is éhes vagyok, az étvágyam töretlen. Olyannyira, hogy nem csak a könnyű, nyári mediterrán ételeket kívánom, hanem a úgymond a fajsúlyosabbak is jöhetnek. Sajnos a kecskeméti piac átalakítása a vártnál sokkal…..