Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajszlo25

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Audinál mostanában mindig megkapjuk az új típusok makettjét. Ebből most rögtön két dózist is továbbítunk a nyertesnek, hiszen a ferde hátú A3-asból rögtön két kis Herpát tartalmaz a díszdoboz, amely mellé még egy echtes Audi pendrive is jár. A másik makett az A3 Sedant…..
Ez már a tizedik eset.Nyilván ilyenkor ünnepelni kéne, hangzatos címszavakban kommunikálni az eseményt szerte a világba, szponzorokkal, síppal-dobbal, nádi hegedűvel, ahogy illik, ha egy ilyen kerek ünnepet ülünk. De nem. És szerencsére, hogy nem. Mert eddig - az eltelt évek alatt…..
Ma (hétfő) este (19:00) a Hootersben vesszük fel a következő két tévéadás konfjait. Mit jelent ez? Levetítjük a következő filmeket: Ford Focus ST, Toyota Prius Plus, Komondor magyar világvége-wagen, és egy klasszikus szivar-versenyautó. Kikérdezzük a véleményeket,…..
Lajszlo25 2012.11.19 17:14:03
Lajszlo25 2012.11.19 18:35:48
Cogito ergo bumm Luxusparkoló 2011.01.21 11:31:00
Taormina, a kereszt alatt...
Úgy tűnik, a motoros drift népszerűsége kezdi utolérni az autókét. A divathullám hétről-hétre megszüli a maga videós anyagait – ami néhány éve a streetfighter-kunsztok bemutatása volt, az ma a hátsó kerék dinamikus kipörgetését jelenti.Ennek a motornak az alapja egy…..
Lajszlo25 2012.03.02 15:44:11
A szörnyű motorosfilmek, ugye. Mindig azt hiszem, hogy már nincs lejjebb, de aztán újra meg újra belefutok valamibe, ami benyúl a szemhéjam mögé, kirántja a szemgolyómat és összeroppantja azt. Pont ilyen lehet ez is, ám hála az égnek nem kell végignéznünk az egészet. A Co.fee…..
Igénytelen pöcsök vagyunk, tudom, de ez a gép istenkirály. Az észtek odatették magukat, megcsinálták a világ egyik legszedett-vedettebb Harley-ját. Rozsda, kosz, filléres alkatrészek – az összhang viszont tökéletes, a látvány meg gyilkos. Nagyon. Furcsa kerülőúton került…..