Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iblys

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY A tények: bekrepált egy online, akciósan vásárolt egér. A gazdája az offline áruházba visszavíve kért cserét, amit csak nagy nehezen sikerült átvinnie, akkor is csak ráfizetéssel. Oké ez így? Szia Anno még fekete pénteken rendeltem a Media Markt online webáruházból egy Asus Cerberus…..
IDDQD A 10 legjobb Blizzard-videó 2015.10.17 17:17:01
Nemsokára (november 10-én) jön a Starcraft II befejező része, a Legacy of the Void - avagy végre egy AAA-kategóriás rts ebben a mobáktól terhes, szörnyű világban -, és én is vágom már a centit, hogy mikor irányíthatom már a dicső protossokat a zergek ésvagy terranok ellen. El…..
Iblys 2015.10.18 05:30:35
Az év végi, illetve év eleji listaőrületnek engedve minden év végén megkérdezzük a magyar játéksajtó egy-egy prominensét, hogy mondjon véleményt az év legjobbjairól (2010, 2011, 2012), és ez most sincs máshogy. Hat kiváló férfi osztotta meg velünk meglátásait: Chris a PC…..
Eltelt két év, ismét megpróbáljuk az Indexen kicsit felmérni a magyar gémer szcénát. Aki ezt olvassa, kattintson át, és töltse ki, legyen szíves, a kérdőívet, csak pár klikkolás. Cserébe az eredmény remek gyúanyagot fog majd szolgáltatni a későbbi pc vs. konzol háborúkhoz.…..
Iblys 2012.06.21 11:34:39
@Lámadmirális: Xboxra van most egy viszonylag új megoldás az RGH (Reset Glitch Hack). Nem írom le pontosan hogy működik akit érdekel ez alapján utána tud olvasni de a lényege az hogy miután megcsinálták akár több TB kapacitású külső winchestert is rá lehet kötni a boxra, vagy hálózaton belül FTPvel átmásolni a box belső merevlemezére a letöltött játékot. Úgyhogy nem mondanám hogy nehezebb lenne rá a warez, maximum kicsit időigényesebb.
IDDQD A nap videója 2012.06.07 15:00:00
Milyen lenne, ha Donkey Kong vagy Bowser egyszer csak megunná a zúzást, letojná Mariót és a hercegnőt, és eltűnne a balfenéken? A Disney új, Wreck-It Ralph című animációs filmje ilyesmire keresi a választ. Aranyos, vicces és videojátékos – alig várom a novembert. Bónusz…..
Azt sose állítottuk, hogy játékcsajrovatunkban kizárólag szexi, nagy mellű nők fognak szerepelni (ez volt ugye Kayopolice-posztunk fájdalmas tanulsága is), így különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül tesszük be Mother Braint. (Bár arra kíváncsiak volnánk, hogy egy…..
Iblys 2012.05.27 17:19:02
@Death/Mortis: Rule 34 kedves barátom, Rule 34.
Aki esetleg nemtudná mi ez; www.urbandictionary.com/define.php?term=Rule+34
Hopp, máris érkezett egy levél tegnapi felhívásunkra, amiben kiadtuk a (kép)vadászati engedélyt magyar otthonokban található játékszobákra. A levél küldője Dewla, a Konnektor videojátékos podcast egyik alkotója, akinek máig lógok egy vendégszerepléssel (és ezennel szentül…..
Iblys 2012.05.22 20:07:48
IDDQD Angry Birds vidámpark 2012.05.02 12:56:35
És most nem ám a kínai gagyiról van szó, hanem a tök hivatalos, finnországi Angry Birds Landről, aminek az építését maga a fejlesztő Rovio felügyeli. Egy már meglevő park, a Särkänniemi Adventure része lesz az új hely, 12 morcosmadaras hullámvasúttal és egyéb attrakcióval.…..
A játékcsajrovatnak adott már néhány kuncsaftot a pornóipar (Asia Carrera, Tera Patrick) és a visszafogottabb erotikában utazó Playboy is (Erika Eleniak, Jenny McCarthy, Maria Whittaker). Most az utóbbi csapatból jön egy újabb cica, Jo Garcia akt- és fehérneműmodell, aki 2008-ban az…..
Iblys 2012.04.15 19:54:33
@Thoras: Egyetértek, ez maximum hétvégi játszócsaj. Attól független viszont szép darab.
Időről időre beszámolunk arról, hogy a játékfüggőség újabb áldozatokat szed, általában a Távol-Keleten. Ilyen hírek a nagyobb hírportálokra is eljutnak, de az elmúlt években ezek olyan rendszeressé váltak, hogy a sajtó már rezignáltan veszi tudomásul az újabb eseteket,…..
IDDQD "Nyasgem, Microsoft!" 2012.02.17 16:11:00
Van az úgy, hogy egy játék eleinte úgy multiplatform, hogy konzolos és PC-s változatot is terveznek belőle, aztán, ahogy telnek a fejlesztéssel súlyosbított napok és hetek, a kiadó egyre inkább úgy érzi, ideje lesz a "multiplatform" nyugati jelentését használni csak.…..
Bizonyára hamar orvosolják a problémát a Mélypont nevű italkimérésben, mert Bálinttal párhuzamosan egy másik naiv ügyfélnek is pont azzal volt problémája, hogy több tétel szerepelt a számláján, mint amennyit elfogyasztott.Hatan iszogattunk a Magyar utcai Mélypontban. Már az is…..
Iblys 2012.02.10 09:55:53
@Taurusz: Lejjebb mindig van!
Vegyünk egy nagy levegőt, és fogadjuk el: annak ellenére, hogy a blog szerzőinek körében nem volt átütő siker a Minecraft, valami zsenialitás biztos van benne, ha már eurómilliomos lett belőle egy szimpatikus svéd fiatalember.  Azt is megértem, hogy a Lego-gyár úgy működik,…..
Nem fogjátok elhinni: Kim Dotcom, a Megaupload pár napja letartóztatott és 60 év börtönnel fenyegetett alapító-fővezére. Illetve hát nem feltétlenül a legjobb, de ő gyűjtötte a legtöbb pontot és ő érte el a legtöbb killt. Vagyis mocskosul jól játszik, és valószínűleg…..
Iblys 2012.01.25 10:31:12
@bucbuc: Van egér és billentyűzet amit rá lehet kötni a boxra/ps3-ra, így ugyan olyan a mozgás mint PCn, ráadásul a konzolokra jellemző célzásrásegítés is megmarad.
Iblys 2012.01.25 18:13:58
@bucbuc: www.youtube.com/watch?v=WBlMd3y8SHs tessék egér+bill, igaz mw2-t játszik az arc, de a lényeg érthető. Ezt pedig minden játék "támogatja" mivel az usb cuccokat egy külön kis dobozba kötöd be, ami aztán átalakítja a jelet a boxnak. Vagyis a játéknak semmi köze hozzá, nem is észleli hogy nem a controllerrel játszol.
A 28 éves Amir Mizra Hekmati a Kuma Games nevű, háborús témájú (egyébként rém gyenge) játékokat fejlesztő cégnél dolgozik, iráni származású, de ő már amerikai állampolgárként, Arizonában született. A játékipar előtt a tengerészgyalogságnál szolgált tolmácsként.A…..
Elek forradalmat hirdetett a technikai specifikációkban notóriusan csúsztató cégek ellen. Dehát van, amelyik tényleg addig bírja, mint ahogy írják? Készült az elmúlt években olyan okostelefon, amelyik akár egy hétig nem merül le? A helyes megfejtéseket a kommentekben…..
A méltán népszerű „2011 izéi” sorozatban a legjobb keresőkifejezések és az év játékai után természetesen a kommentválogatás sem maradhat ki, hiszen tavaly is volt ilyen. Azt továbbra is állítjuk, hogy büszkék vagyunk a kommentelőinkre, az esetek többségében nagyon…..
Folytatjuk a 2011-es évizéit, a legjobb keresőkifejezések után váratlan fordulattal jöjjenek az év legjobb játékai. Mivel sajnos nem foglalkozunk játékokkal napi 8 (10-12-...) órában, idén is olyan arcokat kértünk fel az évértékelésre, akik nálunk alaposabban tudták követni a…..
Az év első hetében azt csináljuk, ami 2010 elején is nagy sikert aratott: jönnek az évizéi, kommentek, besztofok, mindenekelőtt a legjobb keresőszavak. Először is, minden keresőkifejezés volt idén is, amit tavalyi hasonló posztunkban kiemeltünk, tehát megvolt az „amiben a…..
Iblys 2012.01.04 00:45:38
hydralisk sex: Minden bizonnyal ennek: iddqd.blog.hu/2010/07/09/penteki_jatekcsaj_kerrigan a posztnak az utolsó képe a keresés alanya. Hogy miért is emlékszem arra, hogy másfél éve volt egy ilyen kép azt magam se tudom. Kicsit megrémültem a tudatalattimtól.
Formátum: az a televízióműsor, amely egyedi, eredeti, azonosítható  tartalommal, mechanizmussal, szabályrendszerrel, arculattal rendelkezik, konkrét szereplőktől függetlenül, tipizált karakterekkel megvalósítható, és különböző országokban, kultúrákban adaptálható. Tim…..
Iblys 2011.12.30 04:25:16
@andras72: Konzumidióták, birkanyáj effektus. Ezt az egész műfajt az amcsiktól vette át a világ, azok meg úgy vannak nevelve hogy ne kérdezz, csak tedd amit mindenki más.

Nálunk meg folyik az igénytelen mocsok a TVből, az emberek meg egymástól kérdezik ki nézi ezt? Rá sem jönnek hogy ők maguk, hiszen épp a tegnap esti részt beszélik ki. KerTVket tényleg lassan le kéne dózerolni, a helyüket meg sóval behinteni, nem lenne túl nagy veszteség.
Sajnos az az igazság, hogy akármilyen felületen is találkozon két humanoid, a csalás esélye mindkét oldalon alapból 50%. Ezért aztán az ember kénytelen óvatosan és körültekintően eljárni olyankor, ha például nem látja a másik embert. Ez naiv ügyfélnek nem sikerült. Az…..
Iblys 2011.12.29 17:42:00
IDDQD Mennyből a FUS RO DAH 2011.12.22 21:04:25
Amerikában nagy divatja van karácsony környékén a fenyőfa mellett az egész ház ünnepi díszbe öltöztetésének is. Nem kell semmi komolyra gondolni, csak pár ezer színes égő, egy fényjáték rákomponálva a Skyrim főcímzenéjére, és egy FM adó, hogy a környékbeliek a rádiót…..
Okapi sajnos pont a lényeget felejtette le különösen hangulatos karácsonyi leveléről, vagyishogy melyik "tetves bank" chipes bankkártyájával nem lehet szinte sehol fizetni. Illetve melyik az a bank, amelyik napi 5 darab vásárlásban limitálja a fogyasztást, amit csak ideiglenesen lehet…..
Iblys 2011.12.14 12:58:04