Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyitraicsaba

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült a várva-várt videó a Corodini Bűvésztalálkozó gálaműsorában bemutatott Golyóskehely-produkciómról. Nem tudom a felvétel mennyire adja vissza a műsor hangulatát, de íme: http://youtu.be/hln79IGiIVI Aki esetleg nem értené, hogy mi ez az egész, annak egy kis…..
A Discovery channel sorra hozza a bűvészeti témájú sorozatokat. Tartsák meg ezt a jó szokásukat. Ma este (25-e, csütörtök) 10-től megnézhetitek a sajtóközlemény szerint "hihetetlen karizmával rendelkező", "átható tekintetű", "évtizedek óta a legizgalmasabb új, brit bűvész"…..
Ha szeretnél a legnagyobb bűvésztorrent oldalra ingyenes meghívot kapni és hozzáférni több tízezer bűvész oktatófilmhez ingyen, akkor kattints a továbbra. Van egy rossz hírem. Nincs meghívóm az oldalra, fent sem vagyok rajta. A bűvésztorrent oldalakra jellemzően elég nehéz…..
Ugyan a Riese-iskola idén nem aratott a FISM-ön, de azért érdemes megnézni Alana műsorát. A kezek nagyon realisztikusak, szerintem még szakmabeieknek is mellbevágó lehet elsőre a látvány egy-két alaklommal. Klikk a képre az indításhoz. ..
nyitraicsaba 2012.08.31 09:57:57
Izraelben elindult a Penn & Teller Fool us spinoffja: a Ki tudja átverni a Mestert? ( מי יפיל את המאסטר ). A díszlet és a kocepció megegyezik az eredetivel, viszont az átverendő sztár székében ezúttal nem Tellerék ülnek, hanem Max Maven. A feladat nagyon testhezálló,…..
Andrew Csirmaz, Thomas Sike, Martin Adams - ismerősek a nevek? Sófalvi Márton, Gyertyán Balázs (neki még nem tudjuk mi lesz a művészneve), Csirmaz András és Egzo közös vállalkozásba fogtak. Kiadják és árulják saját trükkjeiket. Az oldaluk, a temékek képei és trailerek teljesen…..
Szilveszter este sem maradtak Hajdu Péter műsorának nézői varázslat nélkül. Voltak a műsorban magyar és külföldi mentalisták/bűvészek (Danny Blue, Lui Mágus és Jeff Mc Bride). A műsort december 31-én este fél nyolctól vlt látható a tv2-n. Aki lemaradt volna, az itt…..
Bűvész blog Csoda rendelésre 2011.11.07 07:55:00
A bűvészek között van néhány, aki már-már megszállottan törekszik arra, hogy erősítse a nézőben a hatást és nem sajnál ennek érdekében akár aránytalanul nagy erőfeszítéseket tenni. Szerintem nagyon érdemes törekedni arra - nyilván elsősorban close-up-nál - hogy a…..
Szombaton a budaörsi Jókai művelődési házban (2040 Budaörs Szabadság út 26.) immár hagyományosan Corodini Bűvésztalálkozó. Én főleg a Galambos szemináriumot és a gálát várom kis ízelítőként a quick change számot megnézhetitek itt. A program: 9:30-9:50 Rodolfo…..
Figyelem! Hosszú és unalmas bűvészet elméleti cikk következik, amit elsősorban saját szórakoztatásomra írok, meg annak a 4-5 embernek akit esetleg még érdekel. A cím első olvasásra hülyeségnek hathat. Mi az, hogy túl tökéletes? Nem az lenne a cél, hogy minél tökéletesebb…..