Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazságosztótrollol

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Németh Lászlóné aláírásával megjelent a sokak által várva várt dohány koncessziós kiírás - az anyagi kérdésektől eltekintve nem lettek sokkal okosabbak a piac szereplői, a minisztérium pedig a problémahalmazt és az ezzel kapcsolatos kérdéseket elegánsan átlapátolta…..
igazságosztótrollol 2012.11.16 14:10:53
@szakáll: ha érted akkor mit kérdezel? nyelvtan ss
Subba A világ legszebb veboldala 2012.11.09 16:51:33
Sajnos nem adja vissza az érzést a kép, talán ha klikkeltek, és ellátogattok az oldalra. Csillog, villog, ragyog, animál, seggbe, szájba, szembe, teszi, kéri! Kérjük vissza a régi internetes oldalak hangulatát, világát! ..
igazságosztótrollol 2012.11.16 13:24:16
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Áder János köztársasági elnök jeruzsálemi beszédében azt mondta, hogy   "A magyar állam nem védte meg a magyar zsidókat a holokauszt idején. Tétlenül nézte, ahogy deportálják és elpusztítják őket." A köztársasági elnök tisztességében és jóindulatában nem…..
igazságosztótrollol 2012.07.18 15:46:44
@Dr.Zemberevő: kérdésem nyílván (sajnos) költői, tudjuk mi miatt tartunk itt, vannak felelősek bőven...nem tudom ehhez hány évtized kell majd barátom.
nagyon elkeserítő!
igazságosztótrollol 2012.07.18 15:47:44
@McKinney: a média vitt oda, az idegtől most egy évet öregedtem...
igazságosztótrollol 2012.07.18 15:56:51
@büdipeti: annyit tehetünk hogy a mi kis saját környezetünkben MINDEN helyzetben példát statuálunk és újra és újra elítéljük és felszólalunk a gyülőlet ellen.
Tegnap az Országgyűlés megszavazta az új Büntető Törvénykönyvet, amelynek értelmében többek között szigorodnak a drogfogyasztókkal kapcsolatos jogszabályok is - ez fiatalok tömegeinek megbélyegzését eredményezi: ha pálinkát iszol, az rendben van, ha elszívsz egy spanglit,…..
„Köszöntjük a megjelent minisztereket és államtitkárokat, akik nyitottak arra, hogy kapcsolatba lépjenek a szakmával” – ironizált Topolánszky Ákos a hazai drogpolitikáról szóló civil fórumon. Az egyeztetésen a kormány ismét csak olyan szinten képviseltette magát, hogy a minisztériumi szakembereken…..
igazságosztótrollol 2012.06.20 15:04:54
@igazságosztótrollol: komolyan annyira felbasz az embertelen hozzáállásod h megérdemelsz még egy kommentet!!! mégis hogy képzeled te ezt???
vagy ha mondjuk a gyerekedet egy hülye barátja kamuból feldobja azt szépen dutyiba vágják 5 évre????? hmmm??? vagy eddig nem gondoltad végig a dolgot???? szerinted az ilyen rendszerben létezik korrekt eljárás???? elment a KIBASZOTT eszed?????

persze akkor legyyen már szemet szemért is, meg vágjuk le a tolvajok karját. nyilván NAGYON HATÉKONY! nyilván TÚL hatékony csak egy-két középkori országban alkalmaznak ilyen törvényeket mi???? hol él?? vagy élvezi hogy másokat basz fel a primitiv eszmefuttatásaival??? költözz akkor szingapúrba baszod! te az én gyerekeim és a barátaim gyerekeinek ilyen világot ne álmodj meg!! Mi a többség NEM szeretnénk sötétközépkort!!!
igazságosztótrollol 2012.06.20 15:10:05
@Blogger Géza: jó piálást/drogozást remélem összeszűkül valami ér az agyadban, vagy esetleg a májad adja majd be a derekát! de akkor úgy legyen h egyből a levesbe, nem szeretném ha a havi 150000 forintnyi adómat a betegágyad fenntartására használnák fel!! na hogy esik??? na milyen érzés az intolerancia kisbarátom????
igazságosztótrollol 2012.06.20 15:12:32
@igazságosztótrollol: anyádnak és apádnak is ugyanezt üzenem!! sok sikert
Aki ezt a videót megnézi, az jó eséllyel furcsa átalakuláson mehet át: érezheti, ahogy percről-percre nő benne, majd hirtelen jól fejlett, nyálkás alienként előtör belőle a KDNP-s médiapolitikus. Én speciel a második percnél már úgy éreztem, hogy a bordám szétfeszítve,…..
igazságosztótrollol 2012.06.19 16:01:07
@latin szerelő: köszönjük felbecselhütetlen értékű hozzászólásodat!!!!!!!!!!!!
istenem de gyűlölöm azokat akik a helyesírás miatt kommentelnek a neten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hollywood egyik legrosszabban őrzött titka tegnap óta a múltté: Jim Parsonsról, a Big Bang Theory Sheldon Cooper nevű karakterének megformálójáról a New York Times egyik cikkében írják, hogy tíz éve él boldog párkapcsolatban barátjával, aki férfi. A cikk egy Broadway-darab…..
igazságosztótrollol 2012.06.19 14:48:37
@vova666: én szerintem te vagy a buzi!sőt rossz buzi! a heteró ember aki teljesen biztos saját szexualitását illetően nem ír ilyen primitív faszságot.
Az "idei év leglazább dolga" megint bulizik!Irány!..
igazságosztótrollol 2012.06.08 14:35:47
@bamba3: haters gonna hate what?:D
igazságosztótrollol 2012.06.08 14:44:25
@Dolf: mégmégmég! mondd!
igazságosztótrollol 2012.06.08 14:45:23
@igazságosztótrollol: szerintem ezt már többen elég egyértelműen jelezték köztük jómagam is a fenti példával..
A Fent és Lent már hallatta hangját szoborfestészet-ügyben, de az Újpesti rakparton biciklizve rácsodálkoztam a meggyalázva felejtett holokauszt-emlékműre. Sok helyen jelentek meg cikkek a szétfújásáról, a rendőrség nyomoz, a sajtó felháborodott, de az emlékmű úgy maradt.…..
igazságosztótrollol 2012.06.07 14:01:53
@Ben Franklin: te söpredék. állat.
Orbán Viktor csütörtökön kiszivárgott (kiszivárogtatott?) véleménye szerint a költségvetés rossz helyzete miatt jövőre és 2014-ben (a következő választások évében) "meg kellene szüntetni" a pártok állami támogatását. (Most ne menjünk abba bele, hogy mitől…..
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium 2012. februárjában bocsátotta társadalmi egyeztetésre a Büntető törvénykönyvről szóló törvény tervezetét. A kormány – kiváló kommunikációs érzékkel – a négynapos ünnep előtt, április 27-én nyújtotta azt…..
igazságosztótrollol 2012.05.08 15:47:30
@IronLowrider: adózni kell, dolgozni kell..csak nem mindegy mennyit mennyiért.
A UPC hálózatán már elérhető a Sundance Channel, amin a filmek mellett népszerű amerikai sorozatok is láthatók, például a Hell on Wheels és a Mad Men, amit Reklámőrültek címmel a köztévé is szokott vetíteni. A sorozat egyik promóján meglepetésre nagyon tört magyarsággal…..
igazságosztótrollol 2012.02.24 14:54:37
Az Avatar-i hangulatot idéző Mount Roraima Venezuela, Brazília és Guyana határán emelkedik ki a felhők közül 2770 méter magasra. Az Amazonas-medencében több hasonló „sziget" is található.  Ez a fennsík akkor vált híressé, mikor Sir Arthur Conan-Doyle megírta Az…..
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
Jackman a Lipton megbízásából (nem reklámozzuk, de az annyira béna, hogy "az egyik teaízű üdítőital-gyártó cég") Budapesten forgatott egy reklámfilmet, aminek annyi a sztorija, hogy szeretne nyugodtan futni egy kicsit, de nem tud, mert egy őrült biciklista nem száll le…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Subba Blue Ivy 2012.01.16 17:56:44
Alighogy megszületett Beyonce és Jay-Z lánya, a los angeles-i orvosi fűboltokban megjelent a kiscsajról elnevezett mariska...
igazságosztótrollol 2012.01.16 18:18:12
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Subba LOL: Nácibosszantás 2011.12.14 20:09:44
Meghekkelték az egyik szlovák széljobber párt honlapját. ..
igazságosztótrollol 2011.12.16 12:00:52
@wolfokkal denszelő: hogy kerülnél vissza családoddal együtt 1943-ba és lőnének a dunába te faszfej geci, akkor talán felkopna a szád te arrogáns fasz
MARTIN JAMESDave Grohl – Nirvana, Foo Fighters és egyéb kalandok(Silenos)A főleg zenei témájú könyvekre specializálódott Silenos kiadó ezúttal Dave Grohl figurájára koncentrál. Grohlt lehet isteníteni, mint a Nirvana hajdani dobosát, lehet utálni, mint a tenyérbe mászó Foo…..
igazságosztótrollol 2011.12.16 11:38:43
@mikka: "de amit a Foo Fighters letett az asztalra eddig az maris tobb mint a Nirvana ossz munkassaga"
hát ez azért elég erős...