Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rajna31

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz kedden benyújtotta a választási eljárásról szóló törvényjavaslatot. Ha egy konszolidált európai demokráciában élnénk, egy ilyen törvény aligha érdekelné az embereket. A választás technikai részleteit tartalmazza ugyanis, a választási eljárás tisztaságát pedig…..
http://www.youtube.com/watch?v=1ou9LZVZwok..
Rajna31 2012.04.24 22:37:43
A sportolót tényleg nem érdemes túlmisztifikálni, nem legendás hősök ezek általában, azonban szerintem pont ennyi az igazság az egész posztban, a többi már csúsztatás.

Az, hogy a diktatúrák ráfekszenek a sportra, szerintem egyik előnyük, még ha ezt csak terelésnek alkalmazzák. A versenysporton keresztül folyamatosan küzdés fontosságát kapjuk meg a képernyőről, és más nem lényegtelen értékek is átjönnek. Mindemellett egy sport mélyebb ismerete komoly gondolkodásra is sarkallhat, mindegyikben van komoly taktika, ami az agyat is meg tudja tornáztatni. Sokkal jobb, mint egy-egy szappanopera.

Az érvelést csak akkor érezném korrektnek, ha ugyanezt mondanánk politikusokról, színészekről, egyéb közszereplőkről is. hiszen ők is csak dolgoznak, mint az egyszeri pék, és eddig ez igaz is. Azonban a sport talán a legszínvonalasabb színjáték, ráadásul valódi. Mindemellett elősegítheti az egészséges életmódot is, valamint közösségi élményt tud nyújtani, ami mindig jó. Lehet, hogy nincs közöm konkrétan egy kajakaranyhoz, de együtt örülök a szomszéddal, és már ezért megéri, még ha közben ki is zsigerelnek minket felülről. Azért közben lehet néha egy picit örömködni/szomorkodni is, továbbá jól összekovácsol egy társaságot adott esetben.

Azzal, hogy az olimpia sportágak létét felül kell vizsgálni, teljesen egyetértek. Sok nem odavaló arany kiosztásra kerül, és sok sportág kimarad, nevetséges például, hogy a golf és a rögbi csak most került a programba. De az olimpiai rajongás létét megkérdőjelezni szerintem marhaság.
Azért lehet nehéz egy ilyen verseny produkcióinak elbírálása számos zsűritag számára, mert az almát kell összevetni a friss tavaszi szellő leheletével. Így aztán én soha semmit nem a többi produkcióhoz hasonlítok, hanem a mindenható ízlésméteren, az értékelés tízes…..
Mindent elkövettem, hogy az alábbi produkciók az élő adásba kerüljenek, mert tagadhatatlan minőséget, valós értéket képviselnek. Ha nem ismerném a magyar kultúra hallatlanul torz kiválasztódási logikáját, akkor azt írnám ide, hogy csak idő kérdése, mikor ütik át ezek…..
A Lethia Paris művésznéven ismeretlen Tóth Richárd az országos sajtó nyilvánosságának széles körében azt terjeszti, hogy homofób vagyok. Ez a személy, akinek volt bőr a sminkje alatt kiállni egy ország elé és rátátogni egy gépről bejátszott számra, most nekiáll a…..
Rajna31 2012.03.27 20:36:16
@Dörmögő_Dömötör: Persze, hogy az, csak nem Tóth Richárdnak hívják, mint Puzsér írja, hanem Szűcsnek. Tóth Ricsi egy magyar pókerceleb, de biztos hívnak még így jó pár nemtranszit.
A Demokratikus Koalíció a héten beköltözött Miskolc legnagyobb lakótelepére. Mint kiderült, Gyurcsányék már hónapok óta készültek erre az akcióra. "Még a Nemcsák Kareszt is felhívtam, hogy segítsen felkészülni a Feri-szerepre, de biztos megváltozott a száma,…..
Megdöbbentő vallomás, Miranda nőt szeret!Cynthia Nixon, a Szex és New York hajdan hetero, de mára leszbikus (tehát semmi DE SEMMI esetre sem biszex) sztárjának megható nyilatkozata új párjáról: „Christine olyan mint egy pasi nagy mellekkel, imádom benne, hogy olyan nőiesen…..
  Leültem egy iskolaigazgató-helyettessel, és átbeszéltük az új közoktatási törvény tervezetét (A Nemzeti köznevelésről szóló törvény koncepciója). Ha nem is átfogó jelleggel, de összeszedtünk pár problémás részt, amelyek feleslegesen keseríthetik meg mind a…..
Rajna31 2011.11.07 18:56:40
@malacz69 rezignált: Kimaradt a rendszeres ugyeles a versenyeken/vizsgakon, igaz, az ugyesebbek ott is tudnak keszulni/dolgozatot javitani, de azert az nem az igazi.