Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DTK Show

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gruber AndreaIgazi varázslat, amit ez a srác csinál: néhány percre kisgyerekké változtat mindenkit, aki figyeli őt és hatalmas, szivárvány színű, szélben táncoló buborékjait. Még a komor ábrázatú öltönyösök is megállnak, és mosolyogva figyelik, a japán turisták szája…..
Diseri Dóra: A Beköltöző ShowEzt a bejegyzést már az új szobából írom. Egy nappal az első adás előtt költözhettünk be ide, a végleges helyünkre. Az augusztust és a szeptembert még egy ablaktalan szobában dolgoztuk végig, ahol a „friss” levegőt az jelentette, ha…..
Sok kis chilei zászló. Egytől egyig a Pestszentimrei Ady Endre Általános Iskola diákjai készítették nekünk. Közülük többen tanulási és magatartási problémával küzdenek: dislexiával, disgráfiával vagy discalculiával. Azaz önhibájukon kívül nehezen megy nekik az írás, az…..
D. Tóth Kriszta – a tévés, akit mindenki ismer. D. Tóth Kriszta – októbertől úgy, ahogy még sose láttuk. Új szerepben tér vissza Magyarország egyik legkedveltebb televíziós személyisége. A kedd esténként az m1-en jelentkező DTK – D. Tóth Kriszta Show a…..