Regisztráció Blogot indítok
Adatok
micu

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre nehezebb helyzetben a madridiak a szerda esti Barca-Real meccs előtt. Videó! Megérkezett Barcelonába a Real Madrid a Spanyol Szuperkupa-döntő második meccsére, de ha edzőjükön múlik, CéRonaldóék aligha örülhetnek ma este újabb trófeának. A barcelonai újságok ugyanis…..
micu 2011.08.17 21:31:07
@Giedi: ..vagy legalább az egyiket...neten is nézheted az ingyentv pont hun.
Mindenekelőtt: a bíróval, sem a mostanival, sem az előzőekkel nem akarunk foglalkozni. A futball részei, a szögletzászlókról sem szoktunk hosszas értekezni. Ha Mourinho valóban annyira ismeri őket, akkor készítse fel rájuk tisztességesen a csapatát. Ha pedig azt is tudja, hogy a…..
Kedd délutáni sajtótájkoztatója alapján nagyon úgy tűnik, hogy Pep Guardiolát már nemcsak fárasztja José Mourinho folyamatos hisztije, hanem most már nem is hajlandó azt tovább szótlanul tűrni. A Madridban tartott sajtótájékoztatón Pep olyan szépen tette helyre sipítozó…..
Most még tele szájjal röhögünk ezen az emberen, csak nehogy az arcunkra fagyjon a mosoly ... iszonyú pofátlanul nyomja a demagóg szöveget, melynek farvizén ügyesen átvenné a hatalmat a pártban: Gyurcsány Ferenc azt szeretné, hogy az MSZP a hatályos törvényekben megköveteltnél…..
micu 2011.04.27 09:20:43
Értem én, nehéz lehet a labdarúgást nem követő műsorvezetőnek, amikor valami spanyol focihírt kell kommentálnia, hiszen a Fókuszba csak akkor kerülnek be az ilyenek, ha kétfejű birkát fogad örökbe az egyik futballista, esetleg valami modellnőt dug halálra a Sóhajok hídján,…..
A szombati meccs előtt is átadtuk a szót a Nyugat-Európában több klubnál is foglalkoztatott László Csabának, hogy okoskodás helyett mi csak szotyizhassunk meccs közben, most is megkérdeztük tőle, hogy mire számíthatunk Mourinhótól. Látványban semmi jóra, de nem esélytelen a…..
Az All Songs Considered blog előásott valahonnan egy 33 éves Ramones-koncertfelvételt. A 26 számos bulit 1978. január 7-én rögzítették a New York-i Palladiumban, élvezhető minőségben. Itt rögtön meg is hallgatható, sőt, aki akar, még régi sci-fi filmek trailereit is nézheti…..
 Március 22-én, kedden lesz a víz világnapja. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány víztesztet, amely azt hivatott megkérdőjelezni, hogy vajon tényleg jobb- e, finomabb-e, egészségesebb-e az ásványvíz, mint a csapvíz, vagy csak a szokásos marketingfogás áldozatai…..
(Köz)szempont Valami változott 2011.01.15 11:53:04
Tízezer ember. Hozzávetőlegesen ennyien voltak kint a Kossuth téren péntek este, hogy voksukat letegyék a sajtószabadság mellett, a médiatörvény ellenében. Tízezer ember. Legalább ennyien vannak ma Magyarországon, akik úgy gondolják, a Kormány rossz döntést hozott és egy olyan…..
micu 2011.01.15 14:21:50
@Fánkevő Fáncsi: Idézlek,mert ugyanaz ugrott be: "A tömeget látván a résztvevők többsége fiatal volt, valószínűleg az értelmiségi réteg..." A nem épp jobboldalinak mondott Index azt mondja:
"Bár a demonstrációt főleg a Facebookon szervezték, elsőre feltűnő volt, hogy nem a fiatalok dominálnak"
Akkor most ki nem mond igazat?"
Gábor egy örök igazságra szeretné felhívni az olvasók figyelmét, vagyishogy használaton kívüli taximegállóban is megbüntetik az embert:A Fővárosi Vidámpark előtt van egy taxi stand, ami használaton kívül van ősztől tavaszig, mivel a Vidámpark zárva tart, ezért a taxik…..
micu 2011.01.15 11:53:32
@Kököjszi: igazad van,a bekamerázás alapján én is fizettem már a Vas megyei központnak.Csakhogy.Ugyanakkor arra jártak a közterületesek is,akik ugyanazért szintén megbüntettek /olvashatatlan, hogy mennyire/ és azóta üldöznek a leveleikkel és a behajtó ügyvédi irodájukkal.Ezért felhívtam a Vas megyei rendőröket, hogy van ez. Ott azt mondták, hogy SEMMILYEN KAPCSOLATUK nincs a közterületesekkel és a közterületesek büntijét ne fizessem be
mert azonos szabálysértésért nem lehet duplán büntetni.A durva életbe,hát ezt
beszéljék meg egymás között ha már mindkét "szerv" jogosult büntetni. Vagy
olyan sokat kérek?
micu 2011.01.15 14:10:57
@ujpestimami: Akkor a Vasban székelő rendőrség hazudott, mert nekem meg azt mondták, hogy ők simán a kamerakép
alapján büntettek meg, ezért nem is tettek semmiféle saját cédulát a kocsira.
És a rendőrségi 30 ezres felszólítás több nappal megelőzte a közterületisekét..Amit írsz az teljesen jogos.Sőt a vasiak még azt is mondták telefonon, hogy ha ugyanzért két "szerv" is megbüntet, akkor az az ÉRVÉNYES/...!!!/ büntetés amit ők
szabtak ki. ????????????????????????
Vastagbőr Önként és dalolva 2011.01.14 09:01:00
Megérte feltenni a kérdést múlt héten, tegnap végre megtudtuk Tarlós Istvántól, hogy mi az igazság az Alstom-szerződéssel.Nagyon durva. Olyasmi, amire nem is gondoltunk, mert normális embernek nem jut ilyen az eszébe.Ahogy Tarlós fogalmazott: "Én is kis híján leestem a…..
micu 2011.01.14 15:56:28
@Várúr: alighanem igazad van, azzal a kiegészítéssel, hogy az eredeti szerződést még Aba Botond
írta alá, plusz a főváros nevében DG. /Tévében mutogatták a minap./ Namármost: ha volt valaki
akit évente támadtak de mindig szent tehénnek minősült és maradt, az éppen Aba Botond volt.
Szerintem vannak arra illetékes hivatalok az országban, hogy ennek utána járjanak. Ha akarnak.
Fefe lőtte ezt a remek magyarnak látszó cseh tejfölt az Auchanban, ami szintén rádobott egy lapáttal az illuzióra. A tejföl dobozán alapból az a bullshit, hogy magyar ízek - nemzetközi minőség, de ez azért talán tényleg túlzás:A csatolt fotó a Dunakeszi melletti Auchan…..
micu 2011.01.14 08:46:06
@Don Bandi: Így van.Ezek szerint a francia Président sajtot gyártó cég megvette a cseh gyárat /is??/ de a magyar zászló miatt érdemes lenne vizsgálódni.
Szóval DOLGOZNI egy kicsit azoknak akiket ezért fizetünk az adónkból. /Vö.:Bikini együttes:"Csak dolgozni ne kelljen.."/
November elején debütált az első magyar, kifejezetten a netre készült thrillersorozat trailere a youtube-on. Akkor interjút készítettünk a rendezővel, Horgas Ádámmal, aki elmondta, hogy minimális szponzori támogatásból, színészbarátai ingyen közreműködésével készítette el…..
Varánusz A Szíjon túl 2010.12.18 08:00:00
Tegnap este döntősorozatának utolsó állomásához érkezett a Megasztár 5. Az a sorozat, aminek először kellett szembenéznie a népszerűségi versenyben egy külföldről vett, és onnan minden elemében ki és lemásolt szériával, az X Faktorral. Rá is fért a formátumra egy…..
Nem értem ezt a módosítást, hogy most már csak legfeljebb húsz százalékban lehetnek a hírek közt a bűnügyi témák. Oké, persze, színvonaltalan nulla a kertévék szinte minden hírműsora, teletömve ilyenekkel, de valahogy nem várok komoly színvonaljavulást a változtatástól…..
micu 2010.12.14 21:12:03
@Werwolf: Veled és Flúgtalannal is egyetértek.Érdekes,hogy retekklub tiltakozott pedig színvonalasabbak a hiradásaik /és a hírekkel kapcsolatos műsoraik/a TV2 hirei viszont 80-90%-ban olyan "eseményekről" szólnak amelyek a
nyomtatott sajtóban még a bűnügyi rovatban is csak néhány sort érdemelnek.
Így persze sokkal könnyebb Hiradót szerkeszteni mert kevesebb munka van vele és sokkal olcsóbb a gyártása.
Ugyanakkor magam sem vagyok híve a sajtószabadság korlátozásának,úgyhogy a
vértől csöpögő híradókra valami mást kellene kitalálni amitől maguk a gyártó
cégek önként csökkentenék ezeknek a típusu híreknek az arányát.
  Leminősítette Magyarországot a Moody's. Durván hangzik, igaz? Hogy még egy lapáttal rá is tegyen a félelemkórus, azt is hangsúlyozzák, hogy alig kerültük csak el a bóvli kategóriát. Amikor államkötvényeinkkel már csak gyerekeink játszhatnak, ők is szigorú szigorú…..
Az okok prózaisága nem akadályozza meg a következmények költőiségét… Mérő László legújabb könyvében (Az érzelmek logikája) olvastam ma éjszaka ezt a mondatot, egy azt megelőzően hallott, csodálatos hangnak köszönhetően talán inkább lírára, semmint prózára…..
micu 2010.12.05 15:15:33
Bizony, gáz ma szoclib értelmiséginek lenni.Sarokba szorítva szűkölni, fogvicsorítva morogni,álmatlanul forgolódni az apanázsok elvesztésén, a források elapadásán, azon, hogy ránk, a mi fantasztikus tudásunkra, világlátásunkra már nincs szükség. Ennél csak az nagyobb gáz amit védekezésképpen jónéhányan már elkezdtek. Én megmondtam, én idejében szóltam, én ott voltam és megírtam - csakhát kenyéradó gazdáim nem figyeltek rám. Pedig én figyelmeztettem őket - ergo nem tehetek semmiről, én vagyok az áldozat, a meg nem értett zseni és ne tessék engem igaztalanul bántani mert így is van nekem elég bajom.
Már-már megsajnálná az ember őket, ha nem jutna eszébe a bűn és bűnhődés, az, hogy cinkos aki néma, az írástudók árulása és hogy -igaz, a jobboldalról- cikkek tömkelege vetette fel a kérdést az őszödi beszéd után, hogy hol van ilyenkor a baloldali értelmiség ? Ez az értelmiség, illetve annak
"véleményvezérei" /TG szavaival/ éveken keresztül adták nevüket, akkor még létező tekintélyüket az ország tönkretételéhez, eladósodáshoz és veszítették el hitelüket az
mszpével együtt.
Ezért nincs és sokáig nem is várható érdemi párbeszéd "jobbról balra" de ez - Török Gáborral szemben - nem azt jelenti, hogy a fal mindkét oldalról épülne. Jelen helyzetben a jobboldali értelmiségnek egyszerüen nincs szüksége semmiféle falra /vagy gödörre/ mert a fent leírtak miatt
nincs kivel szellemi párbajt vívnia. Ugyanakkor tanulhat is a
szoclib értelmiség sorsából: ha kritika nélkül mindent elfogad abból amit a kormány kifőz a következő években, még maga is kerülhet hasonló helyzetbe.
Amikor a pénztárak a csacsik elkezdtek egy gyenge próbálkozást reklám formájában az őket kellemesen és kulturáltan államosító gőzhenger ellen, akkor abban a pillanatban jött a sebészi pontosságú professzionális kommunikációs visszabaszás az erő alkotmányos oldaláról -…..