Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brekiii

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az anyák LifeTilt programja l. rész A Követendő Példák Miért van az, hogy némely babakocsit toló, pár hónapja szülő nő úgy néz ki, mint egy lenőtt hajú mocsári teknős ? A válasz egyszerű. Úgy gondolják megtehetik. Azt gondolják, hogy a szülés és a baba felmenti őket,…..
Agyhiány Szlovákia története 2011.08.23 10:11:10
Brekiii 2011.09.13 09:23:20
jézusoooom :D a nagy magyaroknak nincs más gondjuk,minthogy Szlovákiával torodjenek??? :D jó lenne, ha felébrednétek,ugyanis ez az "elrabolt" terulet már rég nem a tiétek.. vicc,amit csináltok,vicc,amit gondoltok, nem csak ti veszítettetek teruleteket,de vajon ki sír még ennyit???na ki?? síró,rimánkodó nemzet vagytok,ezért nem is juttok semmiben elorébb!nem mást kéne kritizálni,kicsit magatokba kéne néznetek,hogy talán tobbre mennétek,ha nem szlovákiára kopkodnétek,ha a sírás helyett inkább tennétek vmit!az már nehezebb ugye? :D felfoghatnátok h szlovákiát nem érdekli magyarország,vicces h ti másról sem tudtok beszélni... kedves @dovi69, ha már a gerincségrol beszélunk, láttad azt is angliából esetleg,hogy hányszor verjuk szét az országunkat államunnepeinken???hányszor torunk-zúzunk mikor felszólal az államfo,akit nagy szeretettel választottunk??? ez nektek ország?fejlodo ország? vagy ez nálatok már így szokás? ez a nemzeti osszetartás? akárki kerul az állam élére ti dobáltok rá,pedig a szomorú az h ti választottátok :D nekunk lehet okor államfonk,mivel mi vagyunk a kisebbség...ilyenkor szégenlem h magyar vagyok, vagyis a szemetekben csak "szlovák csicskák"...ez a szégen,h így kezelitek a dolgot, nem ti vagytok igazi magyarok,hanem mi a határon túlon!mi tartunk ossze,mi orizzuk a kultúrát,ti meg csak sírjatok tovább! én szeretik itt élni, egyáltalán nem bánnak úgy velunk ahogy az okosaitok terjesztik...ébresztooooooooooooo!!!!!!
Brekiii 2011.09.16 08:56:43
ezzel van a legnagyobb probléma,hogy fogalmatok sincs,hogy mi hogy mukodik...semmivel sem vagyunk jobb helyzetben azért,mert euroval fizethetunk.számomra felfoghatatlan h miért gondolja ezt bárki is...egyébként ti is fizethetnétek euroval,ha teljesítettétek volna az eu által hozott feltételeket,de nem is ezen van a lényeg...ha egyszer nálatok is bevezetik az eurót,meglátjátok milyen szépen fognak emelkedni a termékárak is! ha tehetném még mindig koronával fizetnék,sokkal tobb volt akkor a pénzunk,mint a nagy euróval...azt is át kéne gondolni,kinek is jó az,ha mi nálatok koltjuk a pénzunket??talán nektek rossz hogy azt a pénzt,amit szlovákiában megkeresunk,azt hozzátok visszuk,nálatok koltjuk?? ez is zavaró??? mindegy csak ne menjunk magyarországra,ugye? totál mindegy h a ti kasszátokba rakjuk a pénzt,még ennek sem tudtok orulni :)... nincs szlovákellenes politikus magyarországon???na ne nevettess! állandóan ezzel volt,van teli a híradótok...a focimeccs is amire eljottek a szurkolóitok(hozzáteszem,kizárólag bordelolni!) 1 hónapon keresztul ment a híradóban h magyarokat vertek a szlovák rendorok...kár h nem láttad az elozményét milyen szépen dobálták székkel és sok más tárgyal oktalanul a ti magyarjaitok a rendoroket...aztan persze csak azt lehetett hallani h magyarokat vertek,ti meg el is hiszitek h ennyire barbár nemzet a szlovák...hidd el ugyanolyan emberek,semmivel sem kulonboznek toletek...én mindig csak azt mondom h az ítél el bennunket,aki nincs annyira inteligens h felfogja és megértse a torténéseket...ez vonatkozik ugy magyarra,mint szlovákra..arra meg h a kormányotok velunk foglalkozik,az eddig még nekunk mindig csak rosszat hozott!allandoan feszultséget szít és legkevésbé erre van szukségunk!és a kérdésedre válaszoljak,ha ez jelenti magyarországot,ahogy ti beszéltek,nem koltoznék oda és nem a forintotok miatt!kár h mindig csak ezt látjátok h nekunk mennyivel jobb,mert eurónk van és h nálatok koltjuk...oruljetek neki h az anyanyelveteken beszélhettek,h minden papír az anyanyelveteken van írva...az persze nem jut eszetekbe h milyen lehet a fiataloknak olyan foiskolára járni,ami nem az anyanyelvén,h milyen lehet munkátvállalni...aaaaah,reménytelen,sajnáljátok magatokat!nah,a szlovákok hagyományát orizzuk magyarlakta teruleteken :D egyébként igen,van hagyományuk,miert is ne lenne??? csak nektek lehet? ha van egyaltalan a tuntetéseken kivul :)