Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolt_22

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca 6. évadának 9. epizódját. Kibeszélőnkben spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
  Tóth Gabi maradt meg csak az előző gárdából, azaz bejött a Blikk tippje a mentorokat illetően. A harmadik évadát kezdő énekesnő mellett Puskás Peti, Márta Alex, azaz ByAlex és Gáspár Laci mondja majd meg a frankót az énekeseknek hamarosan. Érdekes helyzet, a mentorok közül mindenkit valamilyen…..
A Folyóvidéken Valaki nagyon kovácsol valamit, mások meg építenek egy magas izét, magtárat vagy templomot, ki tudja, a szerkezet jelen állapotában legfeljebb bábszínháznak jó, se fala, se mennyezete csak szerkezete, az is fából. Mindenesetre akik melóznak, nem panaszkodnak, nincs az a károgás, ami…..
zsolt_22 2016.06.08 15:00:20
@Dekatlon: Szerintem nem csak égő ketrecben, de nyílt terepen sem sokra megy vele, ha szembe jön valami komolyabb fegyveres egység. Az arcnélküliek alapvetően a rejtőzködés, álcázás mesterei, akik a meglepetés erejével csapnak le. A Hegyet kétlem, hogy Jaqen vagy bárki más párbajban elintézné.
Hétfő este újabb Trónok Harca epizódot sugárzott az HBO, úgyhogy itt az ideje átrágni magunkat a hatodik rész történésein. Spoilerek a tovább mögött...
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca hatodik évadának ötödik részét. Ismét megpróbáljuk összefoglalni az eseményeket. Spoilerek a tovább mögött...
zsolt_22 2016.05.24 12:14:11
@Pomogács: Ez oké. De nem válasz a kérdésre, hogy akkor most a Völgy lovagjainak seregét elfogadja-e Sansa vagy nem. Én nem emlékszem ilyen részre, de FEGA ezt írja:

"De végül mégsem hagyja, hogy a személyes érzései a politikája útjába álljon, ezért elfogadja Baelish segítségét, mert a politikában ilyen döntéseket kell hozni."
zsolt_22 2016.05.24 14:55:32
@FlybyWire: Persze, az kiderült, hogy az erdő gyermekei teremtették őket, ahogy az is, hogy már nem tudják őket uralni. A kérdés az, hogy most ők jönnek és kinyírnak mindenkit, mert?
  A Falon Jon vackában kezdünk, ahol javában megy a pakolás, azaz Havas fogja a kardját, oszt kalap, kabát, leléptem, gyíkok. Se gurulós kisbőrőnd, se egy nyomorult hátizsák, csak egy laptoptáska, oszt kalap. Ezeknek a zord fickóknak egy manikűrkészlet nincs a nevükön, annyira kemények. Edd persze…..
zsolt_22 2016.05.18 10:44:51
@Ruadhnait: Kisujj nagy játékos, most is zseniálisan szerezte meg a Völgy lovagjait. Fogalmam sincs mi a hosszútávú célja, de simán el tudom képzelni, hogy azért adta Sansát Ramsay-nek, hogy Havas Jont kihozza a Fekete Várból és elintéztesse vele a Boltonokat. Más kérdés, hogy azért, ami Sansával történt, az első adandó alkalommal ki kéne herélni, de úgyis kidumálja magát.
zsolt_22 2016.05.18 12:32:44
@Duke Silver: Az alapján, hogy Davos vitte el a banyát a barlangba, ahol megszülte az árnyat, ami kinyírta Renly-t, tehát része volt a gyilkosságban.
Folytatódik az HBO-n a Trónok Harca, ezúttal is kibeszéljük az epizód legfontosabb témáit. Ha még nem látta az epizódot az ne kattintson a tovább mögé...
zsolt_22 2016.05.10 14:59:02
@-petter-: Szerintem az, amikor harc által hoznak ítéletet. Mint Tyrion tárgyalása idején, a Hegy és Oberyn emlékezetes összecsapásakor. Cersei szerintem arra gondol, hogy most ott van neki Zombihegy, akit 1vs1-ben úgysem tud senki legyőzni.
  A Falon túl Bran és Max Von Sydow egy bazinagy fa gyökerei között fetrengnek tejfehér szemekkel, azaz beütött a cucc, de nagyon. Bran, mivel az őt alakító színész közben 17 éves lett, nem az a kisgyerek, aki a negyedik évadba bemászott a gyökerek közé, hanem egy nyúlánk fiatalember, remélem ezt…..
zsolt_22 2016.05.04 09:53:33
@zizi77: Az biztos, de ettől még lehet valami szerepe a jövőben.
zsolt_22 2016.05.04 10:13:52
@nota19: Például, hogy az élve hagyás nagyobb büntetés számára. A lányát megégették, felesége felakasztotta magát... Fogalmam sincs milyen szerepe lehet még ezek után, de úgy érzem, találkozunk vele valamikor. Nekem a Véreb szerepe is lezáratlannak tűnt, a filmben tuti nem halt meg, csak otthagyták szenvedni. A könyvben nem tudom mennyire egyértelmű.
Mi a legmegfelelőbb reakció arra, amikor egy ránézésre hetven kilós, 185 centis, szakállas pali a fején sisakkal, testhezálló kék kezeslábasban csúszik hason egy WU2 márkájú samponnal és vazelinnal alaposan bekent tornaszőnyegszerűségen, majd a fejével/testével ledönt 26…..
Végre! Végre! Végre megint itt az X-Faktor! És most mondanám, hogy sajnálom, amiért a múlt vasárnapi döntést nem hogyvoltoztam le, de akkor nagyot hazudnék. Kellett némi elhatárolódás a szombati élőzés okán, meg a vasárnapi döntés közel sem volt annyira érdekes,…..
Az Országos Környezetegészségügyi Intézet hiánypótló tanulmányában megállapította, hogy a félárú csempészcigiben mennyivel több mérgező anyag van, mint egyébként: Az intézet a NAV által lefoglalt kínai, ukrán és szerb cigaretták toxicitását hasonlította össze az…..
Nyolc óráig lehet ráhangolódni az X-re, (Ezt írtam szombaton.) aztán meg már úgyis mindegy lesz, mert szépen élőben lekövetem a műsormenetet és ahogy az lenni szokott, némi fáziskésés és buffering után megírom a sallangmentes mivótot, meg a velős kommentárt. Addig a…..
Toriyama Akira, a shounen manga és anime istene végtelennek tetsző idő után újra tollat ragadott, s élete legnagyobb művéhez, a Dragon Ball Z-hez nyúlva egyből egy másfél órás movie-val örvendeztette meg rajongóit. Az Istenek harcára keresztelt eposz pedig tökéletes példája…..
hogyvolt 24x05 - A Bunch Of Idiots 2012.04.29 14:00:00
Az előző részben a fiúk elkövették a legnagyobb baromságot, amit törzs csak elkövethet, mindezt azért, mert Colton azt mondta, és neki, kapaszkodjon meg mindenki, idolja van, nyilván nem lehet neki ellentmondani. A reggel kb erről szól, a lányok még mindig nem tették túl magukat a…..
zsolt_22 2012.04.29 19:48:53
Etti mese És a díjat átveszi… 2012.04.25 20:38:00
Bonzsúr! Ahogy ígértem, drága Olvasóim, íme a beszámoló a TeszVesz blogger verseny díjátadójáról. Mindjárt azzal kezdeném, hogy amióta vatta van a fejemben, még soha nem nyertem semmit. De tényleg! Emlékszem, amikor kis Gerzson koromban leitattam a plüssegereket, mert az én…..
Bonzsúr! A válasz egyértelmű: plüssel! Egy plüssblog társszerzője csőréből ez – úgy gondolom – hitelesen hangzik! (De ha szükséges, közjegyző jelenlétében is szívesen bepötyögöm szerény meggyőződésemet.) Igen, Önök most valóban egy plüssgólya…..
zsolt_22 2012.04.14 22:09:02
zsolt_22 2012.04.16 23:45:11
@-etti-: Komolyan! A zsűri nem a szavazatok mennyiségét nézte, hanem az ötletességet és egyéb szempontokat, amiben összességében Te (és a plüssök) lettél a legjobb ;)