Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BobakFanni

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött a tavasz, és beindultak elsős kurzusaink is, de ez még nem minden! A 2012-es második félév érdekesebbnél érdekesebb programokkal szolgált már eddig is, de továbbra is számos meglepetéssel kecsegtet! Az alábbiakban utólagos élménybeszámolókat, és egy-két előzetes…..
Itt a tavasz, jön a tavasz, s vele együtt beindulnak a félév elsős kurzusai is! Jobbnál jobb témák köré épültek fel e félévben is ezek a SZISZ-es szakmai alkalmak. Gyere, s kukkants be Te is munkánkba! Kíváncsi vagy, hogyan épül fel sávos rendszerünk? Szeretnéd jobban…..
20 cm hó, 5 szakmai előadás, 3 átbulizott éjszaka,1 hosszú hétvége - íme az idei Téli Tábor mérlege nagy vonalakban. Tudjuk azonban, hogy a lényeg a számokon túl van, következzen tehát egy kis élménybeszámoló - nosztalgiázó jelleggel azoknak, akik ott voltak, s egy csipetnyi…..
A mostani bejegyzésben erasmusos élményekről, tapasztalatokról olvashattok, hiszen számos tagunk részt vett már külföldi részképzésben, illetve jelenleg is sok sziszes tanul más országok nívós egyetemein. Sokuk szívesen megosztja veletek/velünk az általa tapasztaltakat, és ad…..
2012 februárjában lesz 25 éves a Széchenyi István Szakkollégium, így idén minden rendezvényünkkel egyben azt is ünnepeljük, miért fontos számunkra ez a közösség. Jubileumi Évnyitó Konferenciánkon is erről tettünk tanúbizonyságot. Október 21-én ezzel a rendezvénnyel…..
Ez a félév sem múlhat el elsős kurzusok nélkül, szóval számos lehetőséget kínálunk Nektek, kedves érdeklődők, melyekből bátran lehet mazsolázni!  Itt olvashattok egy kis kedvcsinálót, és megtalálhatjátok az oktatók elérhetőségeit is! Ha érdeklődni szeretnétek…..
 A nyárnak, hipp-hopp vége lett, és az embert máris csak pár nap választja el attól a pillanattól, amikor majd ki kell repülnie, egyedül meg kell ismerkednie egy másik várossal, egyetemmel, egy rakás külföldivel, elfogadható színvonalú szállást kell találnia, és –…..