Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péntech

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatérő nyafogásom, hogy az évek múlásával minden egyre nagyobb lesz, ami legó. A dobozok, a házak, az árak, de még a kockák is. (Na jó, ez utóbbiak nem.) Van azonban olyan, mikor a gigantomán építkezés kicsit sem baj! Mészáros Gábor (butcher) küldte nekünk ezt a…..
Péntech 2012.03.07 20:42:48
Ahogy soha nem titkoltuk, hogy a kockagyárat szabadidőnkben, szerelemből, ráadásul a lehető legamatőrebb módon készítjük, úgy most abból sem csinálunk hiúsági kérdést, hogy egy posztban keressünk új arcokat, új hangokat és új témákat a blogra.  Blogger…..
Igazából azért mentem csak el a Kockaáruházba, hogy az épp folyamatban levő versenyünkhöz beszerezzem a fődíjat, aztán mégis valami egész mással is távoztam a boltból, méghozzá egy nagy kérdéssel, hogy akarok-e magamnak egy modular buildings készletet. Péter, a bolt tulaja és…..
Tegnap talán nem mindahányan láttátok a blog facebook oldalán az alábbi kis szösszenetet:Nem véletlenül posztolom a dolgot itt is. Egyrészt persze, hogy mindenkivel megosszam mik történnek körülöttem, másrészt hogy ismét felhívjam a figyelmet arra, hogy van FB-oldalunk (:D),…..
Rendkívüli ez a poszt a blog történetében főleg azért, mert a blog gazdája mit sem sejt róla, de amikor majd elolvassa, reméljük, nagy öröm éri, és nem haragszik majd a huncutságért.Drága tutuka!Nagyon boldog születésnapot kívánunk és sok-sok legózásban és kockagyáros…..