Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akurvaeletbe

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves látogató! Ezt a bejegyzést tekintsd szent írásnak; tartsd be minden pontját, és ha eddig nem így csináltad, vagy ezeket nem tudtad, akkor sajnos te a tipikus béna, nyomi csoportba tartozol. Persze, ha ezen nem akarsz változtatni, akkor az a saját egyedi döntésed. Mindenesetre azért olvasd…..
Olvasóink közül bizonyára rengetegen hallottak a „Civilek a prostitúció ellen!” mozgalom figyelemfelhívó kampányáról. A radikális mozgalom hívei provokatív transzparenst feszítettek az Erzsébet híd pillérei közé, melyen a káros társadalmi jelenség terjedésére akarták…..
Havas Henrik kedvenc áldozata, Kelemen Annácska mindent megbánt: a plasztikai műtéteket, a drogozást, és hogy sztárnak állt ahelyett, hogy szakmát tanult volna - legalábbis ezt állítja Joshi Bharatnak a Másképpen című, csütörtökön adásba kerülő műsorban.A Bors cikke szerint…..
addict McDonald’s vs Burger King 2011.12.04 09:00:00
Egy friss hazai kutatás szerint a gyorséttermek ismertségét tekintve a fiatalok 70%-ának a McDonald's jut először az eszébe, nem pedig a Burger King. Ez az arány külföldön valószínűleg alacsonyabb, ám így is jól látszik, hogy a Meki magabiztosan tartja pozícióját a világban.…..
Ugye mindenki álmodott már arról, hogy az a munkája, hogy pár mondatos izéket kell írnia a Blikk címlapján a csöcsös nő alá. Esetleg köré. Délután kettő körül be, kávé, a napi képpel hátradől, és jön a titkárnő, hogy akkor tessék diktálni.Jó, ez persze csak flitteres…..
akurvaeletbe 2011.11.30 23:11:25
B+
comment:com Leia hercegnő kipakol 2011.11.15 15:30:00
Az HBO november 17-én éjfélkor mutatja be Vágyivászat (Wishful Drinking) című, saját gyártású dokumentumfilmjét, melyben a Csillagok háborúja Leia hercegnője, Carrie Fisher kendőzetlenül beszél saját életéről. A két Emmy-díjra jelölt film eredeti nyelven, magyar felirattal…..
akurvaeletbe 2011.11.15 18:24:21
Egy olvasónk jelezte, hogy az HBO most hétvégén tartott kódolatlan hétvégéjét nem tudta maradéktalanul kiélvezni, mert szolgáltatója, a T-Home vasárnap éjfélkor kihúzta a drótot, és kész, lehetett menni lefeküdni. Az persze valahol érthető, hogy a hétvégét szó szerint…..
akurvaeletbe 2011.10.24 15:44:00
@fghjk: okoska :D T-Home előfizetői, ahogy sixx is írta
A Cavalli párizsi üzletében nincs hiány vevőbőlA Budapest szó a nemzetközi luxushírek között ritkább, mint... Szóval ritka. Kár, hogy a legutóbbi kifejezetten rossz hírekkel szolgál: Budapest ugyanis ezúttal a bezáró Roberto Cavalli üzlettel került a luxushírek közé.A…..
akurvaeletbe 2011.09.21 19:38:49
@karnak:

Leszarom, mit gondolsz, én így látom, így tudom. :) Talán te burzsuj vagy és megsértettelek az igazsággal, vagy esetleg te gyártod/varrod a ruhákat és nem akarod, hogy kiderüljön a turpisság :)
Olyan kis naiv vagy, ha elhiszed, hogy nem húzzák le a gazdagokat :)
De végül is tegyék. Nekem csak annyi a bajom, hogy idegesítenek a buta emberek.
akurvaeletbe 2011.09.21 19:42:33
@karnak:

A műszaki dolgoknál, autóknál egyetértek ezzel, amit írtál. Ott már majdnem egyenesen arányos a jobb minőség - magasabb ár. De ruhánál nem :) Az csak egy ruha. Kicsit komplikáltabb egy autó... és kicsit több mindenre kell figyelni.. és persze kicsit többet is tud :)