Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csulok991

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látogatás tettem a családommal a keceli Pintér Haditechnikai Parkban. Már megérkezéskor lenyűgözött a látvány. A parkolónál a rendszerváltás előtti időket idéző szoborkompozíció, és a kerítés mögött rengeteg harci jármű, repülőgép, és a kapu mellett egy hatalmas rakétának látszó valami látványa…..
Kicsit sűrű lett a szombati napom, de ez nem jelenti azt hogy a Blog TV adását ezen a héten nélkülöznötök kellene. Ezúttal ismét egy olyan játékot mutatok be nektek, amit még a blogon nem láthattatok annak ellenére sem, hogy egy igazi hazai klasszikusról van szó.Tartsatok velem ma is, amikor a…..
Talán nem járunk túl messze az igazságtól, ha a keresztre feszítést minden halálnemek közül a legbarbárabb kivégzési módnak tekintjük. Kicsit kutakodva a témában, talán az ókori perzsákig kellene visszamenni az időben, hogy utalást találjunk erre a kivégzési módra. Az egyik ókori hatalmasság,…..
csulok991 2018.03.26 09:57:47
Mutatunk egy képet a mai Blikk online-ból, mert érdemes. A Miss Universe 2011 versengésen (muhaha) éppen hazánkat képviselő nő ebben a ruhában jelent meg a kifutón akkor, amikor népviseletbe kellett öltözni. Kommentben várjuk a magyarázatot. ..