Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonay

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az izsáki tragédia sajnos nem magyar specialitás. A szabadság állítólagos hazájában, Amerikában is esett már meg, hogy az éppen igazoltató rendőrnek eldurrant az agya és úgy lelőtte az áldozatát, hogy az rövidtávon bele is halt a sérüléseibe. Mondanám, hogy az ilyen esetek…..
Quentin Tarantino új filmje maradéktalanul felsorakoztat minden olyan kelléket, ami egy igazi Tarantino-mozihoz szükséges. A Django elszabadul felszabadult, szórakoztató produkció, amely a jelek szerint a rendező anyagilag legsikeresebb filmjévé válhat. Bizonyos jelek mégis arra…..
Világszerte forradalmasíthatja az oktatást Orbán Viktor és Hoffmann Rózsa zseniális gondolata. A nemzeti idegennyelv-oktatás fejlesztésének stratégiája az általános iskolától a diplomáig – Fehér könyv 2012–2018 (pdf) című anyagban, amely 2012 decemberében jelent meg a…..
Sonay 2013.01.07 11:12:40
@Trompf: nem arról van itt szó, hogy melyik milyen hatással van a gyerekre, hanem arról, hogy Ork bán és sleppje már megint bele akar pofázni abba, amihez semmi köze. Megint egy újabb terület, ahol meg akarja mondani, hogy mit kötelező csinálni. Ennyi. Úgyhogy ne okoskodjál itt, érted ezt te is.
Sonay 2013.01.07 12:01:47
@Trompf: Úgy látszik, elbeszélünk egymás mellett. Én a KÖTELEZŐ és a VÁLASZTHATÓ fogalmak közötti különbségről beszélek. Régen az átkosban ugye volt a kötelező orosz, mellette tanulhattál mást, ha akartál, ha volt rá lehetőséged. Most választhatsz, hogy angol, német, francia, stb. Szerintem ez így van rendjén. Orbán és sleppje megint azt akarja, hogy legyen KÖTELEZŐ német, és ha tudsz, akkor tanulhatsz mellette mást is. Na ez, hogy KÖTELEZŐ, ez az, ami rájuk jellemző, nem csak itt, de minden területen. Ez az, ami egy nagy baj, még ha ezt még sokan nem is látjá(to)k.
Sonay 2013.01.07 12:10:19
@Trompf: nincs már mit írnom neked.
Érted ezt te jól, csak hát ugye az a dolgod, hogy értetlenkedj. Kérlek ne válaszolj, azt hittem beszélgetek valakivel, de nem..
Jack Reacher amolyan köd előttem, köd utánam figura; egyedül a köztes időben hagy nyomot, s ha szerencsés vagy (értsd: nem rosszfiú), akkor nem rajtad. A volt katonai rendészt egy ötszörös gyilkossággal megvádolt sniper hívatja magához, s a hívószóra Reacher úgy jelenik meg, mint Kampókéz, aztán…..
Bizonyára mindenki hallott már Stephan Ozsvath felháborító magyarellenes gyűlöletbeszédéről, amelyet a nyugatnémet rádió sugárzott Észak-Rajna-Vesztfáliában. A német nyelvű sajtó – és ezt nem lehet elégszer és eléggé hangsúlyozni – túlnyomórészt a '68-as…..
Sonay 2012.10.30 15:40:43
@Anti Anyag: téged rühell a világ, szutyokpofa. Húzzál békemenetelni a tolvajkapitányodért, köcsög!!
Egészen bizonyos, hogy rendkívüli jelentőségű napnak nézünk elébe. Még sosem fordult elő, hogy élőlánccal fogják körbe szakszervezetek a Parlamentet. Még sosem fordult elő a rendszerváltás óta, hogy egy hivatalban levő miniszterelnök euróválságnak hazudja a ma bejelentendő…..