Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P182

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekünk a Vikingek-szinkron miatt írt levelet, a Facebookra Balázsék Class FM-es műsora miatt tett fel egy személyeskedő, de végtelenül mulatságos kifakadást Hujber Ferenc színész, aki ezek szerint a "mindegy miért, csak beszéljenek rólam" elvet követve még csúsztatni is hajlandó,…..
Bevállalósnak mondta magát az első blikkre szegény ember Michelle Wildjának kinéző, bugyit csak vásár- és ünnepnapokon hordó VV Teó, de hiába vártak tőle vad leszbikus éjszakákat, csak VV Aurelio cerkáját huzigálta nem nagy meggyőződéssel. Ezen kívül szó szerint semmit…..
P182 2014.04.27 22:04:53
@Vittore.: köszönöm a gyors választ
Ari Graynor főszereplésével jön a Bad Teacher sitcomverziója a CBS-re április 24-én, benne Sara Gilbert, Ryan Hansen, David Alan Grier, Kristin Davis és Sara Rodier, a sztori meg ugyanaz, mint a Cameron Diaz-filmé volt, a csak a testéből élő szőkecsajt kirúgja a lóvés pasi, és el…..
P182 2014.04.04 15:01:15
@h0mbr3: hol láttad a pilot-ot? amúgy nagyon várós lett a videó alapján
Május 1-től a Prizma TV neve RTL+ lesz, írja a csatorna sajtóközleménye. Meg még ezt is: A névhez és a csatorna változatos, az egész családot megszólító műsoraihoz egy mindenben illeszkedő dinamikus, színes arculat társul majd. A névváltoztatás célja, hogy még…..
Nagyjából lement az Upfronts, az a hét, amikor a tévék a reklámozóknak bemutatják az új sorozatokat és elővezetik a műsorrendet (jó, a CW csak ma fog előállni a farbával), ideje, hogy mi is összesítsük miből élünk szeptembertől. Elsőként a Fox kínálatát nézzük meg. A…..
Öt drámasorozatból kért még egy évadot az NBC, folytatódik aParenthood, a Revolution, a Chicago Fire, a Grimm és a Law & Order: Special Victims Unit. Mind az öt sorozatból 22 részt rendeltek 2013/14-re, lehet örülni. A csatorna az ilyenkor szokásos, "ezek a sorozatok rendkívül…..
A Homeland első évadáról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy akciódús lett volna. Ha jobban megnézzük a nettó 520-540 percet, amit kaptunk az izraeli ötlet (Prisoners of War) alapján készült sorozattól, istenigazából nem nagyon történt benne semmi, mégis olyan feszült…..
Két új családos sitcomot nézünk most meg, mindkettőt az NBC adja, és egyik sem üti meg azt a színvonalat, hogy a pilot után belenézzünk, pedig ha csak a készítőket és a színészeket nézzük, érdemes lenne. A forgatókönyvek azonban olyan botrányosan gyengék, a karakterek…..
Jó maffiás sorozatot nem könnyű csinálni (filmet sem, ha már), nagyon vékony ugyanis az a határ, ami a hihető történetet a gagyi giccstől elválasztja. A Maffiózóknak és a Gengszterkorzónak sikerült úgy bemutatni az alvilágot, hogy a néző egy percig sem kételkedik abban, hogy…..
Az ősz nagy durranásainak egyike lehet az American Horror Story második, Asylum, azaz bolondokháza alcímű évada, amiben számos első évados szereplő visszatér, igaz, más karaktert megformálva, köztük Jessica Lange, akinek egy villanás, grimasz vagy nézés is elég volt ahhoz, hogy…..
A Huffington Post három videóban foglalta össze a legismertebb amerikai tévékritikusok véleményét az előttünk álló/nyakunkon levő tévés évad újoncairól. A legjobban várt dráma a Nashville, ami kicsit meglepő, hiszen valahol egy rétegsorozatról van szó (egy pályája zenitjén…..
A Bors egy informátorra hivatkozva azt írja, hogy Puzsér Róbert "ellenállhatatlan ajánlatot kapott" az RTL Klubtól egy saját show-ra. Puzsérrel Fábryt akarná pótolni a csatorna, olyan saját show-t vezethet majd, amelyet a személyére szabtak. A csatorna egyik munkatársaként…..
Van egy rakás videónk az igencsak keménynek ígérkező új évadból, nem is tartjuk magunkban. Nem sok olyan fasza dráma van a tévékben, mint a motorosbandás FX-sorozat, amit itthon (ki tudja miért) Kemény motorosok címmel vetít a Cool, mert az RTL Klub nem merte bevállalni, hehe. Az…..
Az RTL Klub különösebb meglepetések nélkül, kissé giccses felhajtással jelentette be őszi műsorait, és mutatott belőlük részleteket. Mármint azokból, amik már el is készültek, illetve amikről sikerült elindítani a bejátszást. A Dallas visszatérésére hangolt…..
Keri Russell annak idején JJ Abrams első tévés melójában, a Felicity című sorozatban tűnt fel, ahol mérsékelt sikert aratott az egyetemista címszereplő megformálásával. A sorozat 1998 és 2002 között volt műsoron, de Russellből nem lett tévés szupersztár, bár Abrams rendes…..
Jól megvágott, ritmusos, figyelemfelkeltő promót kaptak az ABC újoncai, melyek közül a 666 Park Avenue-t már láttuk és szerettük egy kicsit (mínusz a főszereplő csaj), a The Lat Resortot meg nagyon-nagyon várjuk, mert Shawn Ryan készítette és Andre Braugher a főszereplője. …..
Az NBC az olimpia nézettségét kihasználva vezeti fel újoncait, a Revolution páldául kapott egy hatperces trailert, ami nagyjából elmeséli a pilot történetét, szóval csak az nézze meg, akit nem zavar, ha szeptemberben ugyanezt kapja 42 percben. Mi már láttuk a pilotot, illetve az…..
P182 2012.08.08 21:40:34
index.hu/kultur/media/2012/07/03/kevin_bacon_sorozatgyilkosra_vadaszik_a_teveben/
sixx:
Zero Hour "Ha lesz nálunk, a Tv2-n várható."

A Zero Hour-t az ABC Studios gyártja. Az RTL-nek van szerződése az ABC Studios-al, nem a TV2-nek.
P182 2012.08.08 21:59:55
@sixx: Én úgy tudtam, hogy az RTL a Warner-el, a 20th Century Fox-al és az ABC Studios-al szerződött le, míg a TV2 az Universal-al, CBS-el és a Sony-val (ha a 2 nagy kertévénél maradunk).

De akkor most egy ABC Studios sorozatot megjelenhet a TV2 kínálatában? (Tudom, ott a DH, de akkor az RTL nem volt velük szerződésben). Kicsit megkeveredtem.
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
Két év után visszatér a képernyőre Gáspár Győző, de le kell fogynia kell, mert csak így engedik táncikálni a Szombat Esti Lázban, írja a mai Bors. A cikk így folytatódik: "– Tény, hogy mndig az RTL Klub csapatához tartoztam, s az is, hogy a csatorna munkatársai mindig,…..
A Blikk szerint megkezdődött az RTL 2 egyik húzóműsorának szánt Szombat esti láz című celebtáncos műsor szereplőválogatása, azaz a kertévé elkezdte a puhatolózást a celebvilágban, hogy megtalálják azokat a hírességeket, akik hajlandók táncolni a tévéműsorban. Ha valaki…..
A Universal Channel és a Disney után egy újabb amerikai médiagigász tette be a lábát hozzánk is, hurrá. A CBS ugyanis megállapodott a Chellomediával és 2012 végére átalakítják a Chello Zone a csatornáit. Az átállás 83 országot érint köztük Magyarországot is, itthon a Zone…..