Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemzeti nagy nulla

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2006-os választások előtt a Gyurcsány-kormány csökkentette az áfát. A győztes voksolás után nem sokkal visszaemelte a korábbi szintre. A 2010-es választások előtt a Fidesz számtalan alkalommal (példák itt és itt) deklarálta: nincs szükség adóemelésekre és…..
Gréczyblog Orbán betilt 2011.09.16 06:28:00
Tragikomikus történetek esnek meg Magyarországgal. A méltán megvetett Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke, levelet írt a főnökének, a Fidesz elnökének, hogy lehessen elvenni Kossuth-díjat, ha valaki nem fogja be a száját, uram bocsá', baromságokat ír.A miniszterelnök, mit sem…..
  „Most vasárnap” megverné a Jobbik az MSZP-t és nagyon nagy partit csapnának Schifferék, ha az LMP bejutna a parlamentbe – ez derül ki a Nézőpont legfrissebb felméréséből. Meg persze az is, hogy a Fidesz-KDNP-nek most is meglenne a kétharmad, de hát az anyag a…..
Nemzeti nagy nulla 2011.09.16 10:03:16
@Jerky_Maistro: megtanultam aBűnöző Orbántól aki ezt mondta: hogy ha alkalmam van a riválisomat, ellenfelemet megölni ne habozzak-----ezért add meg a címed és odamegyek és megöllek:) Orbán javaslatára--hisz te ellenfél vagy nem? vagy ellenség????
Nemzeti nagy nulla 2011.09.16 10:04:51
@nu pagagyí: jah:) a buta Orbán szemlélet ez:) Meg hogy mindenki szembe jön az országúton..csak Ők mennek rendes irányba:))))))))
Próbálom megérteni a kormányt, de nem megy. Egyszerűen nem fogom fel, hogy miért állnak bele folyamatosan vesztes ügyekbe, amelyekből jól nem nagyon lehet kijönni. A Gyurcsány elleni per motivációi elsőre még megvolnának. Hangulatkeltéseikkel, ígéreteikkel saját magukat…..
Tegnapelőtt felmentette a parlament Gyurcsány Ferenc mentelmi jogát. Azóta a baloldali politikai közösség egy része koncepciós pert kiállt, pedig ez fölösleges, és a jogállam megvédése helyett a jogállam rombolását idézi inkább elő. Először is szögezünk le pár dolgot, nem…..
Nem tudom van-e szebb annál, mikor a kettős beszéd úgy nyal vissza, hogy napokig eltart, míg Kedves Vezetőnk ábrázattyáról letörlik a nyalintásból visszamaradt szájhabot." A kormány hiszi azt, hogy egy bizonyos szinten túl az embert terheli a felelősség, amiért elment a…..
Az oktatási államtitkár, Hoffmann Rózsa tervei szerint az iskolai kettes jegy nem elégséges, hanem gyenge osztályzatot jelentene a jövőben. A parlamenti pártok támogatják a már elavult osztályzási kategóriák cseréjét, de természetesen saját javaslatokkal álltak elő.Az LMP…..
  Fura érzés fog el minket az újabb és újabb kormányzati intézkedéscsomagok hallatán. Erősen turbulens gazdasági környezet ide vagy oda, a permanens újratervezés állapota aligha szolgálja a Nagy Növekedést, az Államadósság Elleni Harcot meg a Sok Új Munkahelyet, sőt,…..
Szép színházat játszott ma a politika napirend előtt. Orbán Viktor – elsősorban, mint általában, a papírtól elszakítva, a viszontválasz idején – kiválóan szerepelt, bravúrosan irányította a figyelmet a számára kedvezőre és terelte el a kellemetlenről. De az…..
Egészen bizonyos, hogy rendkívüli jelentőségű napnak nézünk elébe. Még sosem fordult elő, hogy élőlánccal fogják körbe szakszervezetek a Parlamentet. Még sosem fordult elő a rendszerváltás óta, hogy egy hivatalban levő miniszterelnök euróválságnak hazudja a ma bejelentendő…..
Nemzeti nagy nulla 2011.09.12 10:26:17
igényes 2011.09.12. 09:44:59
Nagyon jó komment az új " köz-pénz vivőről:)

Gíró-Szász András egy eszménykép lehet a ma ifjúságának. Nagyon csodálkozom rajta, hogy a Rubik kocka továbbfejlesztett változatát nem találta fel, nem értem miért? Páratlan a munkabírása.

Látom már, hogy nagy felkészültségével és munkatársaival, tehát 20 fő elkezdi az értekezletet.

Kedves barátaim!

Kap mindenki becsületes fizetést, sajnos netto 1 500 000 lehet az átlagfizetés, de van prémiumra is keret.

Mindenki vegyen fel ruhapénzt, mert ugye a megjelenés fontos, kaptok egy évre 500 000Ft-ot, számlát nem kell hozni. A gépjárműveket majd délután 14:00-tól munka végzést követően kapjátok meg, a MOL kártyával együtt, mely korlátlan tankolást biztosít.
Kérlek benneteket, hogy az irodai PC-ket rendesen használjátok, de kaptok Lap Topot, mobil Internetet és telefont is.
A hölgyek hetente 4 alkalommal járjanak szépítő szalonba, a férfiak pedig vegyék igénybe a konditermet, uszodát stb. ingyenesen.

Nos örömhír, ha vidékre mennétek strandolni, vagy sielni, akkor lesz napidíj is.

Ami kellemetlen, valahogy minden kommunikációba be kell csempészni, hogy Gyurcsány a hibás, az elmúlt 8 év. Ez a bukott Szíjjártó találmánya és Vezérünk ragaszkodik hozzá, meg a találmányához, mint a Matolcsyhoz, mint a szent jobbhoz.

Egyfajta zsenialítás kell a feladathoz, erre itt vagyok én. Bízom bennetek, mert szinte csupa ismerős arc, igaz nem pályáztatok, de a rokonság, összefonodás mindig elsődleges.

Most, ami fontos, már itt is egy határidős feladat. A Vezér karácsonykor napjait családi körben tölti.

Valahogy meg kell magyarázni, miként kommunikáljuk ezt. Valahogy el kell fogadtatni a néppel, hogy ez így helyes. A határidő november 01.

Írásos javaslatokat kérek.

Nos, kérdés látom nincs! Nem mondhatjátok, hogy hosszú voltam. Megkezdtük a munkát 11:30-kor és 12:00-ra ebédidőre készen is vagyunk. Jó étvágyat! Kávézzatok, majd utána ne feledjétek a járandósságok felvételét, gk. stb. Holnap kezdjünk jó korán, akár 10:45-kor, persze elöbb is végzünk.
Nemzeti nagy nulla 2011.09.12 10:27:44
@pandacsökiboborján: én nem felejtettem el....nézz a gatyádba boborján...metélt a farkad, mint a Schifferé:) --nem dicsekednék a helyedben:)
Nemzeti nagy nulla 2011.09.12 10:32:44
@pandacsökiboborján: hehe:)) talált?
menj a Zsinagógába imádkozni a kis cigányért:)
Hétfőtől Giró-Szász András az új kormányszóvivő. A pozíció önmagában nem indokolná a blog figyelmét, ám most több ok miatt is kivételt teszek. Egyrészt nekem mindig érdekes, ha egy kolléga lép be a politika világába, a korábbi átigazolásoknál is foglalkoztattak a…..
Nemzeti nagy nulla 2011.09.12 09:51:19
@igényes: Szuper komment!!!!! Gratula!
Nemzeti nagy nulla 2011.09.12 09:57:07
@Trompf: na erre már csak az az "ucsú" válaszom: Egy Sas nem kapkod legyek után!
s Szanyival együtt le vagy szarva
Varánusz Semjén vadászat 2011.09.11 05:34:05
"A kutyától félek, a vértől hányok,Mindig lenéztek engem a lányok.Nem vagyok senki, űzöm a vadat,Másoknak hajtok, mások hajtanak."A kormánycirkusz végighaknizta az országot a héten Lovasberénytől Hajdúszoboszlón keresztül Kötcséig, megörvendeztetett minket tőzsde…..