Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsirzogomb

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Gratulálunk! 2012.02.22 09:51:00
...első parlamenti felszólalása felolvasása alkalmából!..
zsirzogomb 2012.02.22 14:38:10
@capor_: Alapvetően alig van fogalmam arról, hogy ki ez a leszbikus némber? de a buta megjegyzésedre annyit had mondjak, hogy a diploma az üzleti életben nagyjából annyit jelent, hogy elvesztegettél legalább 5 évet. Lásd Bill Gates. De egy orosz milliárdos még ennél is tovább ment, amikor azt mondta, hogy az általános iskola elvégzése után minden egyes továbbtanulással eltöltött év időpocsékolás.
Egyébként meg ott vannak a marha nagy közgazdászaink, mint csak egyet említsek Medgyessy Péter, aki inkább maradt volna tanítani.
Szóval ha szerinted a diploma mondja meg ki is vagy, akkor eléggé egyoldalúan látsz.
Ma reggel érdekes e-mailt kaptam a Getty Images stockfotós ügynökségtől, ahova néha feltöltögetek képeket eladási, licenc céllal. A cég szóvivője tájékoztatta a fotósokat, hogy nemrégiben egy francia bíróság 130 ezer eurós kártérítést ítélt Le Corbusier építész és…..
 Támadás a Nemzet ellen! Spekuláció a forint árfolyama ellen! A gonosz bankárvilág Magyarország megsemmisítésére készül! A regnáló Magyar Kormány tisztviselőitől gyakran hallani, hogy Hazánkat (v.ö. Nemzet, Hon, Magyarország) spekulációs támadások érik, és a…..
zsirzogomb 2012.01.03 12:36:24
zsirzogomb 2012.01.03 12:44:50
@Pipas: Lehet többen voltak akár 10x is és photshopot is tudják kezelni az is meglehet, de a lényeg, hogy 200 000-nél sosem voltak és lesznek többen ilyen szélsőségesen liberális demokrácia féltők.
Nem tölti ki mandátumát a kormány Bárándy Péter egykori igazságügy-miniszter szerint, aki az új alkotmány kiiktatását is elkerülhetetlennek tartja. A Medgyessy-kormányban megfordult sztárügyvédet nem lehet a regnáló hatalom kritikátlan rajongásával vádolni, de kap tőle az…..
zsirzogomb 2012.01.02 13:10:47
@Mária: Te vagy a vicces, ha ennyit nem tudsz megérteni:)
zsirzogomb 2012.01.02 13:16:51
@Kotkodus: Ez egyértelmű, te is tudod, hogy mért jó, ha te festő létedre te fested ki a saját lakásod és nem a szomszéd festő. Továbbá nem kell szélsőségesen gondolkozni, vagyis a csak szó teljesen felesleges és szó sincs teljes elszigetelődéi szándékról. Egyszerűen gyarmati jellegű gazdaságunkat kell racionalizálni, hogy kizsákmányolás ne legyen ekkora. Példaként erre ott van Szlováki, aminek a GDP-je alacsonyabb, mégis az emberek keresetének vásárló értéke magasabb mint az itteni.
zsirzogomb 2012.01.02 13:39:44
@nu pagagyí: Az EU-s források felhasználásáról annyit, hogy nem zárhatóak ki külföldi cégek, mert szabad piacot szab feltételül. Ezen kívül maga az önrész felmutatásának feltétele háttértőkét tesz szükségessé, ami nagy projekteknél csak multiknál van meg. A multik persze már hazai kis és közép vállalkozásokat bíznak meg, de a nagy profitot a fő vállalat tudja majd elvinni. Ezzel van baj pl.
Közismert bölcsesség, hogy a patkányok hagyják el először a süllyedő hajót. A CIB, és az Erste után a Raiffeisen is lehúzza a rolót néhány kirendeltsége ajtaján. Be lehetne tudni a válságadó és a végtörlesztés miatt érzett sértődöttségnek, de ez nem teljesen fedi a…..
zsirzogomb 2011.12.17 20:28:27
@Karcolt lendület: Te mennyire sötét ember vagy, ráadásul olyannal dobálózol, ami csak téged minősíthet, mindenesetre megpróbálom megvilágítani neked, hogy micsoda butaságot beszélsz: Magyar országon a bankoknak nagyon jól ment, sőt egész Európában az egyik legjobban és mégse az itteni kisembernek volt jó. Tudod hiába magas a GDP (magasabb mint pl. Szlovákiának), ha az emberek reál keresete ennek ellenére alacsony.
Kapanyél A rigók 2011.12.14 08:30:00
Kertjeinkben, főként ha vannak bogyós termésű cserjék, fák, megjelennek a rigók jeles képviselői is.Több fajuk él Európában, nálunk 5 fajjal találkozhatunk rendszeresen. Határozásukban nagy segítségünkre van, ha ismerjük a hangjukat. (Itt jegyzem meg, hogy a…..
zsirzogomb 2011.12.14 12:41:51
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
zsirzogomb 2011.11.16 18:54:12
@animalplanet: te kis tudatlan buta ember a nagy jólétedben, hogy költöznének cigányok a kertedbe lopni! te mikor láttál éltél valódi cigányok mellett-között? Soha ez nyilván való és még te mersz nyávogni pro és kontráról? Akinek az IQ-ja 100 alatt van az átlagon aluli, mint te, ezt pedig csak azért írom, hogy lássál egy példát az általánosításra, hogy sajnos működik, még ha ennek felfogásához kevés vagy.
Ha a politikusoknak lenne egy külön Dumaszínház, Kerényinek stabil és állandó helye lenne. A direktor úr ugyan nem igazi politikus, de mivel Orbán Viktor által kinevezett miniszterelnöki megbízott, így nyugodtan lehet annak tekinteni. Mivel most már reggel-délben-este is Kerényi…..
Megkezdődött a Hagyó-féle bűnszervezet büntetőperének iratismertetése, így gyorsan meg is kezdődött a szivárogtatás. Minden napra jut egy-egy igazi fincsi szkennelt anyag, nagyon szépen köszönjük, csak így tovább! A 45 ezer oldalnyi nyomozati anyagból kiszivárgott 0,00001% is…..
zsirzogomb 2011.10.21 18:47:41
@zero: Talán nagyobb befolyásért a párton belül, vagy egyszerűen neki kiosztanak ilyen feladatot azt mondva, hogy ha megteszi nem lesz bántódása megvédik vagy elrejtik és még részesedhet is belőle... Zéró fantázia? Innen a neved?
 Deák István, a Columbia University New York történészprofesszora Semjén Zsolt Trianonra emlékező mondatai kapcsán emlékeztet azokra a tényekre, melyek az Osztrák-Magyar Monarchia első világháborús vereségéhez és a történelmi Magyarország felbomlásához vezettek. Az…..
zsirzogomb 2011.10.18 00:22:33
Subba Eközben a Köky Terminálon 2011.10.17 11:27:00
Bravó bazmeg, bravó!! Egy ugyanekkora szarrakás az egész ország, kezdjétek ti is ezzel a gondolattal a hetet!   Kyki, mi? VIA..
Holnap népszavazást tartanak a VIII. kerületben. A Népszavazás kérdése, kitiltsák-e a hajléktalanokat a VIII. kerületből illetve, megtiltsák-e a kukázást. Mi arra biztatunk mindenkit holnap menjen el nem-el szavazni, és ha van VIII. kerületi ismerőse szánjon rá 2 percet és…..
1991. szeptember 24-én, ezen a napon jelent meg a Nirvana második, Nevermind című nagylemeze, amiről a korabeli sajtó először alig vett tudomást. Azóta viszont nem csak, hogy az akkori fiatal generáció meghatározó anyaga lett az album, hanem az igazi klasszikusok közé emelkedett a…..
zsirzogomb 2011.09.25 12:48:58
@kéne egy nick: Annyi ökörséget írtál már itt le, hogy az valami fenomenális. Kezd el feldolgozni, hogy a Nirvana sikere nem véletlen. Ekkora véletlenek nincsenek, viszont vannak olyan komplexusos frusztrált kisemberek, akik ezt nem tudják elfogadni és még történeti és zenetudományi butaságokat is képes összehordani csak ezért.
1992 januárjában a korábban csak szűk körben népszerű Nirvana második lemeze megelőzte a Billboardon az addig masszív egyeduralkodó Michael Jackson Dangerousét. Ez volt talán az első látványos sikere annak a hullámnak, aminek hatása a mai napig is érezhető a könnyűzenében.…..
1. Először megvédték az ÁSZ függetlenségét - és Domokos Lászlót nevezték ki az élére.2. Aztán a Köztársasági Elnök választásánál - Schmitt Pál 7 év után visszavette a függetlenségét. (Schmitt aztán megvédte a magyar nyelvet.)3. Megvédték az…..
zsirzogomb 2011.09.15 11:58:41
@Behajtó70: Riszpekt! Egyszerűen ez az igazság amit leírtál. Egyébként én kis Gönc Árpit is hozzá adtam volna a felsoroláshoz, de az itt hőzöngők úgy sem tudnak 3 hétnél régebbre emlékezni csak a logikátlan beidegződésük van, meg az egyszerű kis világuk.
Az egyik legtökéletesebb dal ma 20 éves. A grunge, az alternatív rock, a pop punk himnusza, mely egészen pontosan a Hey Jude-ot követi minden idők 500 legnagyobb dalának listáján (legalábbis a Rolling Stone magazin szerint).A dal legnagyobb erejét szerintem az jelzi, hogy mindegy, hogy…..